❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok geçmiş olsun canım Rabbim ya Safi celle celalhuh ismi hürmetine acil şifa versin hayrlısı ile önce göbişini sonra kucağını doldursun

Kalp ritmimi değiştirdin canım :))))
ü

Günaydın cankuşlar Rabbim hepimize hayrlı haberler müjdeler almayı nasip etsin bir sorum olacaktı canlarım ben geçen ay 15 günlük soğan kürünü yaptım bu ayda 10 içicem cuma günü de incir kürüne başlamyı düşünüyorum havuçla beraber prolaktin 17,17 çıktı tsh 1,71 zararı olur mu yarın da simir testimin sonucunu alacağım dua eder misiniz canlarım kötü bir şey çıkmasın

Ya kızlar benim bel Ağrı'm var dünden beri ne göğüs Ağrı'm var ne koyulaşma var ben hamile kalamıcam mı acaba kaç güne belirti başlıyor

Olavak canimm Allahın izniyle bol dua
Bilmiyorum artık cokta üstüne gitmicem her ay beklemek sinirlerimi bozdu başka bir düşüncem olmuyor oysaki bir sürü düşünmem gerekenler var bu yüzden düşünmüyorum artık ya oğlumda bilmedim bile hamileymişim kanepe it temizlik yap ya ALLAH'ın OL demesi lazım nasip etmezse şurda takla atsanda olmaz tedbirimi aldım dr gitti artık Rabbime kalmiş

Allah yardimcin olsun canimmm benim
Dikkat et prolaktin sakincalidir

Gunaydin canlarrimm
Cok halsiz uykusuz ve yorgunum (
Sizi seviyorum
Eve geldim uyuyup tekrar araniza katilacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…