❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende dua ediyorum hepimize sen belirti yasadin mi cnm
Ben ttüm belirtilerimi yazayım canım oncelikle sat 20 kasımdı ama bazen iki üç gün gecikiyor.benm göğüslerim agrır adete bir hafta kala ucu acırdı bu defa çok önceleri basladı ucu acımaya.bir hafta öncesi karnm bile agrımadı direk aşırı sulu idrar oldu bnde birde ayın 19 ishal oldum ayın 18 gibi çok başım döndü birde bir yemek vardı onun kokusu tahatsız etti hava alma ihtiyacı hisseettim dünde grip oldum sandm ölü gibi uyuya kalmışım karnmda farklı gaz kabarcı gibi bir şey oldu uyandırdı beni şüphelerim arttı gece tahlil yaptm pozitif çıktı canım göğüslerim büyüdüğünü bugun farkettim koyu birde ucu benm bu şekilde oldu

Saol cnm anlattigin icin bnmde aksamlari gaz sancisi oluyo gogus uclarm aciyo normalde dedigin gibi etrafi agrirdi once baskada biraey yok simdilik
ol

hayirli olsuun bisey sormak istiyorm her hamilelikte gogus ucu kararmasi oluyo mu yani herkeste boyle mi oluyodr merak ettim

Sanırım canım genelbelirtisi bu ama herkesde olma zamanı farklıdır bnce
hmm anladim ama eskilerde soyle der gogus uclari cok kararsa erkek pembe olursa kiz ablamlara annem derdi bunlari ve dedigide dogru cikmisti eskiler buni cinsiyet tahmininde kullanilrms burayi takip etmeye basladgmdan beri dikkatimi cekti acikcasi

Aynen öyle kuzumm olacağı varsa oluyo sen naparsan yap olmayacağında da olmuyi istersen yataktan hiç çıkma

Gunaydinnnnn herkese... Yeni bir gun vee bata 6 gun kalan ben yeni uyanmis bulunuyorumm tum msjlari tek tek okuyarak anca yazdim @_Masalim_ gece uyumustum erkenden sohbetinize katilamadimmmm malesef

Kızlar benim 9 gün var göğüs Ağrı'm yok ki geçen ay adete yakın olurdu bekliyorum henüz dün belim çok ağrıdı eğilemedim hatta ana incitmiş olabilir miyim diye düşünüyorum 2 gündür erkenden uykum geliyor fakat psikolojik olarak e bir de malum hava kış olunca uyku ihtiyacım mı doğuyor acaba diye düşünüyorum göğsüme baktım ne çok koyu ne çok açık orta halli galiba benim pek umudum yok ya da 9 gün belirti için erken mi bilemedim

dusundukce belirti buluyor sonra kirmizilar gelince cok uzuluyoruz dusunmemekde elde degil o yuzden ben adete yoruyorum tum belirtileri oyle yap ve bekle yoksa cokuntuyr ugruyor insan test alsammi felan oluyor ama belkide erken daha .s

dusundukce belirti buluyor sonra kirmizilar gelince cok uzuluyoruz dusunmemekde elde degil o yuzden ben adete yoruyorum tum belirtileri oyle yap ve bekle yoksa cokuntuyr ugruyor insan test alsammi felan oluyor ama belkide erken daha .s
Yok kuzum erken daha test için yapmam 17. Gün ovulasyonda çift çizgiyi gördüm bugün döngümün 22. Günü olsa bile 5 günlüktür hiç yapmama değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…