❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
E sen hamişsin canımcım tebrikler

Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Kan tahlili ver hemen tatlım değerini öğren

Bi güzel haber daha geldi çok şükür Rabbim hayrlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım

Ay ben test yapiyorum yapmiyorum negatif dokuzgun gecmisti kan yaptim negatif bugun bi midem bulaniyodu belim kasiklarim agriyodu esim dedi test alim yap yoksa hastaneye gidelim yaptim bole cikti walla warsada gec dollenme galiba
bugun haberide senden geldi kuzummmm cok mutlu oldum bence hamilesin yani bariz belli gorunuyor ya acile ya ozele gidin hemen durmayin .d.d esin ne teoki verdi

Bende hamiş haberleri alınca içim içime sığmıyo çok seviniyorum bi gün inşallah bende hamiş olurum isteyen bütün arkadaşlarımda olurlar Rabbim kucaklarımızı boş evlerimizi evlatsız bırakmasın arkamızdan hayr dua edecek yavrularımız olsun inşallah

AMİNNNN canım inşallah rabbim duysun dualarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…