E sen hamişsin canımcım tebriklerKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Kan tahlili ver hemen tatlım değerini öğrenKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Kuzum saglik ocagina gidiyorumm ama oda yarin cikar daha erken ogrenmemin yolu yokmu acepKan tahlili ver hemen tatlım değerini öğren
acile git kuzum usuyorum halsizim atesleniyorum de ama hamilelik suphem var de yaparlar 1 saate cikarKuzum saglik ocagina gidiyorumm ama oda yarin cikar daha erken ogrenmemin yolu yokmu acep
Ayyyy cift cizgi hamilesin benceKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Ay ben test yapiyorum yapmiyorum negatif dokuzgun gecmisti kan yaptim negatif bugun bi midem bulaniyodu belim kasiklarim agriyodu esim dedi test alim yap yoksa hastaneye gidelim yaptim bole cikti walla warsada gec dollenme galibabence hamilsin .d
Bi güzel haber daha geldi çok şükür Rabbim hayrlısı ile kucağına almayı nasip etsin canımKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
bugun haberide senden geldi kuzummmm cok mutlu oldum bence hamilesin yani bariz belli gorunuyor ya acile ya ozele gidin hemen durmayin .d.d esin ne teoki verdiAy ben test yapiyorum yapmiyorum negatif dokuzgun gecmisti kan yaptim negatif bugun bi midem bulaniyodu belim kasiklarim agriyodu esim dedi test alim yap yoksa hastaneye gidelim yaptim bole cikti walla warsada gec dollenme galiba
Rica ederim canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahPsylasimin icin teskkur ederim
Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Hastane acile git canımm 1 saate öğrenirsinKuzum saglik ocagina gidiyorumm ama oda yarin cikar daha erken ogrenmemin yolu yokmu acep
Özelde çabuk çıkıyor tatlımnKuzum saglik ocagina gidiyorumm ama oda yarin cikar daha erken ogrenmemin yolu yokmu acep
Yaptır bizide haberdar et tatlım hayırlı haber al inşallahAyy kan testi yapicamm bakalimm valla cok merak ediyorumm .
AMİNNNN canım inşallah rabbim duysun dualarınıBende hamiş haberleri alınca içim içime sığmıyo çok seviniyorum bi gün inşallah bende hamiş olurum isteyen bütün arkadaşlarımda olurlar Rabbim kucaklarımızı boş evlerimizi evlatsız bırakmasın arkamızdan hayr dua edecek yavrularımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?