❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Canım benmde boyleydi yarın tekrar yap daha net cıkar bnm öyle oldu

Janow naptın canımm sen merak ettim
Kuzum ben dün erken yattım bugün yine halsizim bi yerlerimi kaldıramıyorum birazdan eşim alacak sonuçları yine kan veremedim bi şans yarın kalkarsam yarın giderim artık kan vermeye
Sen nasılsın balım neler yaptın

Tebrik ederim canımmm aramıza katıldınnnçok mutlu oldum :))))
bendede var aynı durum gittim 1 haftayken yok su an haftaya tekrar gel olmazsan dedi 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?

Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Anammmmm bir pozitif daha canımmm hadi gözün aydın inşallah devamında da güzel haberlerini alırız çok sevindim yaaaaaaaa

Insallah hamilesindir cnm testleri tekrarla

_Masalim_ gördün mü kuzum sen ne kısmetli gelsin bize inşallah senden de kızlardan da ard arda alırız haberleri bebeğim

Ultrasyona girdim çkdm canm herşey normal gibi ama doktora göstercm sıra bkliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…