- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
hamilesinnn hayrlı olsun canımKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Amin canım rabbim aratmasınRabbim.kabul etmiş kuzumm ne mutlu sana bende okuyayım bunları insallahh bende isteyen herkes de minigine kavuşur
Canım benmde boyleydi yarın tekrar yap daha net cıkar bnm öyle olduKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Tebrik ederim canımmm aramıza katıldınnnçok mutlu oldum :))))Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Kuzum ben dün erken yattım bugün yine halsizim bi yerlerimi kaldıramıyorum birazdan eşim alacak sonuçları yine kan veremedim bi şans yarın kalkarsam yarın giderim artık kan vermeyeJanow naptın canımm sen merak ettim
bendede var aynı durum gittim 1 haftayken yok su an haftaya tekrar gel olmazsan dedi 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?Tebrik ederim canımmm aramıza katıldınnnçok mutlu oldum :))))
tebendede var aynı durum gittim 1 haftayken yok su an haftaya tekrar gel olmazsan dedi 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?
Anammmmm bir pozitif dahaKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Insallah hamilesindir cnm testleri tekrarlabendede var aynı durum gittim 1 haftayken yok su an haftaya tekrar gel olmazsan dedi 17 gün gecti olmadım olası da yok doktordakı kan ve idrar testleinde ve ultrasonda da negatif cıktı ama insan hisseder ya ben hamile oldugumu hissediyorum sizce olabilir mi?
Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Evet canım benim de kötü kokuyor acaba Folik asitten dolayı mıKızlar idrarım sanki hap içmişim gibi kokuyor içimi kaldırdı bunu yaşayan var mı kızlar
inşallah canım bu gün tekrar kan testi alındı yarın sonuclar dua edinInsallah hamilesindir cnm testleri tekrarla
anlaEvet canım benim de kötü kokuyor acaba Folik asitten dolayı mı
Folbiol kullanıyorum canımCanım ben kesmiştim onu hamile oldugumu anlayınca bugun basladm tekrar moralim çok bozulmştu iki ay denedm olmayınca şimdi başladm yeni folip di mi seninde
anla
inşallah canım ya aynn tekrarlicam sence adet söktürücü verirse doktor kullanayım mıInsallah hamilesindir cnm testleri tekrarla
en son 3 4 gün önce yaptım bugun ultrasona girdim bişey gzükmedi ama gec döllenme olabilir dedi doktorİdrar testi yapmadın mı canım
te
Ultrasyona girdim çkdm canm herşey normal gibi ama doktora göstercm sıra bkliyrmKuzum ben dün erken yattım bugün yine halsizim bi yerlerimi kaldıramıyorum birazdan eşim alacak sonuçları yine kan veremedim bi şans yarın kalkarsam yarın giderim artık kan vermeye
Sen nasılsın balım neler yaptın
Tiroid için değil.mi canımUltrasyona girdim çkdm canm herşey normal gibi ama doktora göstercm sıra bkliyrm
Neden takviminizi kaldırdınız canım oda gzl gzl ümit veriyordu bizlereUltrasyona girdim çkdm canm herşey normal gibi ama doktora göstercm sıra bkliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?