- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
amiiiiiiiin ne guzel dua ettinnnnBende hamiş haberleri alınca içim içime sığmıyo çok seviniyorum bi gün inşallah bende hamiş olurum isteyen bütün arkadaşlarımda olurlar Rabbim kucaklarımızı boş evlerimizi evlatsız bırakmasın arkamızdan hayr dua edecek yavrularımız olsun inşallah
İnşallah hayrlı haberle gelirsin canım Rabbim gönlünün muradını nasip etsinAyy kan testi yapicamm bakalimm valla cok merak ediyorumm .
Çok mutluu oldummm haber et kuzumm etiketleAyy kan testi yapicamm bakalimm valla cok merak ediyorumm .
haber ver canim mutlakaaaaaaaa yaAyy kan testi yapicamm bakalimm valla cok merak ediyorumm .
Amin canım hepimizin dualarını inşallah kabul etsin RabbimAMİNNNN canım inşallah rabbim duysun dualarını
Anammm doğrumu görüyorum cif çizgi alllhhh hamilesin kuzum senn ya yuppiiiiiiKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Al bendende okadarSizin testleri gordukce hamile olasim geliyoooooo nasil bi duygu acep
Blmiyom ya heycan bastiKuzummm hamişsinnn
Acile gdyruzz hyrlisii esim uctu havalara uca uca hastaneye gdiyoruzÇok mutluu oldummm haber et kuzumm etiketle
Hadi inş gzl haber verAcile gdyruzz hyrlisii esim uctu havalara uca uca hastaneye gdiyoruz
Ay bilmiyom yaaaaa bklm ama iki gundur mdem blaniyo blm agriyo ne blmmm yaaAnammm doğrumu görüyorum cif çizgi alllhhh hamilesin kuzum senn ya yuppiiiiii
Tabi ayaklar yere basmıyor şimdi mutlulukdan inşallah hayırlı güzel haberle gel bitanemAcile gdyruzz hyrlisii esim uctu havalara uca uca hastaneye gdiyoruz
Ay maşallah ya hergün biri hamiş oluyo. Grubun bereketidir inşallah. Hayırlı haberler alırsınız umarımAcile gdyruzz hyrlisii esim uctu havalara uca uca hastaneye gdiyoruz
Ama kuzum 15gun gecti cok gec oldu bole ya 9.gun ngatifti kan simdi idrarda pozitif ckti acaba gec dolenmemiTabi ayaklar yere basmıyor şimdi mutlulukdan inşallah hayırlı güzel haberle gel bitanem
Bizi bile heycan basti burda sizi dusunemiyorum allah mutlulugunuzu daim etsinAcile gdyruzz hyrlisii esim uctu havalara uca uca hastaneye gdiyoruz
Ay kuzum rabbim insallahh hpnizin ilelihini duymayi nsp ederrrr hpniz icin istiyorumBizi bile heycan basti burda sizi dusunemiyorum allah mutlulugunuzu daim etsin
Geç döllenmedir kuzum miniğinn seni birazcık uğraştırıyor geç tutunmuş tatlımmmAma kuzum 15gun gecti cok gec oldu bole ya 9.gun ngatifti kan simdi idrarda pozitif ckti acaba gec dolenmemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?