Evett kuzum troid içinn inşallah canımmTiroid için değil.mi canım
Merak etme sen herşey yolunda bak gör
Çok yer kaplıyodu kuzumNeden takviminizi kaldırdınız canım oda gzl gzl ümit veriyordu bizlere
:) Geçmiş olsun buaradaÇok yer kaplıyodu kuzum
Sağoll bitanemmm:) Geçmiş olsun buarada
Olabilir canım hayırlı haberler bekliyoruzen son 3 4 gün önce yaptım bugun ultrasona girdim bişey gzükmedi ama gec döllenme olabilir dedi doktor
Hadi hadi çabuk o güzel haberi werAy bilmiyom yaaaaa bklm ama iki gundur mdem blaniyo blm agriyo ne blmmm yaa
inşallah cümlemize hayırlı evlatlar versin inşllah meleklerimiz bizi daha fazla bekletmesinnOlabilir canım hayırlı haberler bekliyoruz
Gec döllenme olmuştur kan ver benceKizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Bencede ne bilimm ya kizlar heycanlaa bekliyoruzzGec döllenme olmuştur kan ver bence
Canim hayit tozu da cok iyi geliyo sen bi incel3 daha once yazmistim buraya gormedin galiba hayitla hamile kalan cok.hem degerleri de dusuruyo dengeleyici etkisi var biraz aci tadi var ama sicakken icebiliyorum ben sogudugunda daha aci oluyoKızlar sogan suyunu içtim midem altüst oldu
hamile olmayan bayanlar bu topikten ayrılmayalım burda keramet var belki sıra bize de gelirBencede ne bilimm ya kizlar heycanlaa bekliyoruzz
Ediyorum cnm hayirli haberlerini bekliyoruminşallah canım bu gün tekrar kan testi alındı yarın sonuclar dua edin
Hic oyle bi durum yasamadim ama biraz daha bekle olmazsan hamis olmadgni iyice anla oyle kullaninşallah canım ya aynn tekrarlicam sence adet söktürücü verirse doktor kullanayım mı
Canım bnde aslan pencesi içiyorum sogan kurunu de çok ovuyorlar bir deneyim dedim ama bilmiyorum deneneck gbi değil heraldee bu ayda bişey olmazsa bi dahaki aya o dediğinden yaparmCanim hayit tozu da cok iyi geliyo sen bi incel3 daha once yazmistim buraya gormedin galiba hayitla hamile kalan cok.hem degerleri de dusuruyo dengeleyici etkisi var biraz aci tadi var ama sicakken icebiliyorum ben sogudugunda daha aci oluyo
Sanırım bu soğan kürü bi benim içimi bulandırmadı ya da soğanı sevdiğimden dokunmadı kokusu tadı bana aksine tatlımtırak geldiCanım bnde aslan pencesi içiyorum sogan kurunu de çok ovuyorlar bir deneyim dedim ama bilmiyorum deneneck gbi değil heraldee bu ayda bişey olmazsa bi dahaki aya o dediğinden yaparm
Hani dolmadı mı 1 saat ay ben Nasıl 9 ay beklemişim annemdeBurasi ugurlu kzlar kalin burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?