- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Balım benim Eğer adet olduysan da birdaha ki sefere güzel haber verirsin üzme tatlı canını
Şuan itibariyle adet oldum.. kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
Biter bitmez yine katılıcam size.. dualarınızı exik etmeyin..
Kuzumm sen kendini niye strese sokuyosn merak etme sen ztn geç öğrendn geç döllenme olmşdr artmşdr değerin kan vernce öğrenirz
Insallah hayatimm benimm insallahhhh gebeliktirrAma mide bulantilaeim falan iki gundur war kasiklar agriyo bnce gblk yni olusuyo gec dollenme gbi
Insallah cannn kardesimmmKuzumm sen kendini niye strese sokuyosn merak etme sen ztn geç öğrendn geç döllenme olmşdr artmşdr değerin kan vernce öğrenirz
Canım ğögus agrisi hamilelik belirtisi ama yaniltmak istemem sen yinede dikkat et kendine kuzuKızlar benim 8 günüm var ama gögüslerim çok fena ağrıyor yaa
Nasılsın tatlımKuzum ben dün erken yattım bugün yine halsizim bi yerlerimi kaldıramıyorum birazdan eşim alacak sonuçları yine kan veremedim bi şans yarın kalkarsam yarın giderim artık kan vermeye
Sen nasılsın balım neler yaptın
'Çok sükur kuzu masallah masallah Allah korusun seni ve diger tum hamislerimizi:)
Canını sıkma balım değerin iyi seninde hamileligin tadini cikar kuzu moral bozmak yok.
Morelini bozma kuşum olacakk insallah sende hamile kalicaksin ama demekki bu ay vakti degilmişŞuan itibariyle adet oldum.. kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
Biter bitmez yine katılıcam size.. dualarınızı exik etmeyin..
Canım bırakamadım malesef tek ihtimal azaltmak ve en hafif olanı bulmak
Ay seni merakla beklicem ben biraz beklicem artsin kadin doguma gidicem henuz daha cok yeniInsallah cannn kardesimmm
Yarin kan verecegim bakalim insallah bebegimmm
Idrarda koku usume uykum cok mide bulatisi henuz cok hafif kasiklarda batma karinda igne batmasi hissi bu belirtiler henuz cok cok yeni oluyo uc dort gundurmin123 masallah kuzu sende hamilesim gec dollenme olmuş tatlım sıkma canını belirtin varmıydı peki
Sen bence hiç bu belirtilere kafa yormadan beklemede kal . Bi kaç gün sonra yine kan ver yükselmiş olur inş.Idrarda koku usume uykum cok mide bulatisi henuz cok hafif kasiklarda batma karinda igne batmasi hissi bu belirtiler henuz cok cok yeni oluyo uc dort gundur
Hoşbuldum balım aman kuzu hamilesiniz diye bizi tek bırakmayinmavi elma hoşgeldin kuzum teşekürler ve Aminn inşallah hepsi ard arda söylüyorum :)))
Anladim tatlim herkesin belirtisi farklı oluyor bakalim biz nasil belirtiler yaşıycaz:)Idrarda koku usume uykum cok mide bulatisi henuz cok hafif kasiklarda batma karinda igne batmasi hissi bu belirtiler henuz cok cok yeni oluyo uc dort gundur
Gec yumurtlama olabilir bak sonra gec dollenme olup gebeligin gec cikabilir teste bence iyi degerlendir bu gunleriBi de kızlar kafamı ne karıştırdı benim bata 8 gün var uzayan akıntılarım gelmeye başladı yani ben yeni mi yumurtluyorum daha
Senin sonucu merak ettim ben yarin sonucu al,bana sole bakimm bnmkide seningibi olur buyuk ihtimal ile iki kat artcak die illa tam iki kat artmasinida beklemeInsallah hayatimm benimm insallahhhh gebeliktirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?