❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Balım benim Eğer adet olduysan da birdaha ki sefere güzel haber verirsin üzme tatlı canını

Şuan itibariyle adet oldum.. kimsenin modunu düşürmek istemiyorum

Biter bitmez yine katılıcam size.. dualarınızı exik etmeyin..

Kızlar benim 8 günüm var ama gögüslerim çok fena ağrıyor yaa
Canım ğögus agrisi hamilelik belirtisi ama yaniltmak istemem sen yinede dikkat et kendine kuzu

Nasılsın tatlım

'Çok sükur kuzu masallah masallah Allah korusun seni ve diger tum hamislerimizi:)

Janow masallah degrrlerin cok iyi canim
Benim 2 3 gun gecti 97 di adetinden kac gun sonra kan verdin
Sorun yoktur insallah demi kizlar ((
_Masalim_ 84zmr @Esr02 min123 @mcyln83
Canını sıkma balım değerin iyi seninde hamileligin tadini cikar kuzu moral bozmak yok.

Şuan itibariyle adet oldum.. kimsenin modunu düşürmek istemiyorum

Biter bitmez yine katılıcam size.. dualarınızı exik etmeyin..
Morelini bozma kuşum olacakk insallah sende hamile kalicaksin ama demekki bu ay vakti degilmiş

Idrarda koku usume uykum cok mide bulatisi henuz cok hafif kasiklarda batma karinda igne batmasi hissi bu belirtiler henuz cok cok yeni oluyo uc dort gundur
Sen bence hiç bu belirtilere kafa yormadan beklemede kal . Bi kaç gün sonra yine kan ver yükselmiş olur inş.

mavi elma hoşgeldin kuzum teşekürler ve Aminn inşallah hepsi ard arda söylüyorum :)))
Hoşbuldum balım aman kuzu hamilesiniz diye bizi tek bırakmayin
Idrarda koku usume uykum cok mide bulatisi henuz cok hafif kasiklarda batma karinda igne batmasi hissi bu belirtiler henuz cok cok yeni oluyo uc dort gundur
Anladim tatlim herkesin belirtisi farklı oluyor bakalim biz nasil belirtiler yaşıycaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…