Oo masallah kuzummm kac gun gecti degerlerin iyi baya
Allah şifa versin kuzumHastsnedler hala canim rahatsiz ya
Cokk iyi kuzumm masallahhhhCanım iyi mi :) 18 de adet günüm dü
Benim son adetten hesaplayınca 4 hafta içindeyim kanda ki değer de 5 hafta sanırım nette öyle bişey di düşmesinde kat kat artsınlar inşallahCokk iyi kuzumm masallahhhh
Benim 97 cikti bakalim
T TamBirRabia canım sende durum nedir
Tatlım Geldi mi bişeyler benimde öyleydi canım hem senin dün falan değilmiydi hâlâ olmadın o halde. Benimde adet günümde her dakika adet oldum sandımSanirim hastalandm cnim az öncefelaket regl sancm var belim kopuyor
tamam canım bende öyle yapmayı düşünüyordum ben hissediyorum inşallah meleğim benimleHic oyle bi durum yasamadim ama biraz daha bekle olmazsan hamis olmadgni iyice anla oyle kullan
Tatlım Geldi mi bişeyler benimde öyleydi canım hem senin dün falan değilmiydi hâlâ olmadın o halde. Benimde adet günümde her dakika adet oldum sandım
Balım benim Eğer adet olduysan da birdaha ki sefere güzel haber verirsin üzme tatlı canınıkötü haberi veripte topiğin uğurunu kaçrmak istemiyorum hiç
Hissediyorsan ne mutlu sana cnm bnm yatamam canım bende öyle yapmayı düşünüyordum ben hissediyorum inşallah meleğim benimle
Insallah hayatim yarinda kan verecegim insallah iki katina yakin cikar degerlerYoktur umarım kuzum senin değerinde iyi az değil bitanm
İnsallh kuzum insallhInsallah hayatim yarinda kan verecegim insallah iki katina yakin cikar degerler
Kızzzzz öyle karamsar düşünme sakınnn bu değerler farklı olabilir ben belkide erken hamile kaldım çünkü adet olunca bile şaşırıp sonrasımda test yapmıştımInsallah hayatim yarinda kan verecegim insallah iki katina yakin cikar degerler
Bence hamileligin tadini cikarmaya baslamalisinAma mide bulantilaeim falan iki gundur war kasiklar agriyo bnce gblk yni olusuyo gec dollenme gbi
Sanirim hastalandm cnim az öncefelaket regl sancm var belim kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?