- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Aynen öyle canım yeni batlar yazılsın hemde sizden gelen güzel haberleri.beklerken sizi nasıl bırakırız ki :)Bencede hamiş arkadaşlar lütfen bizide bekleyin. Olmayanlar yeni bat yazsın. Enazından birbirmze dua ederiz. Tecrübe lerimizden faydalanırız
Canım anlıyorum seni ama üzülmek birşeyi çözmez ki modunu düşürme hiç olmayacak değil ya çok.şükür olacak allahın izniyleTakvime göre diğer bat 20 ocak.. bakalım şuan o kadar modum düşük ki...
Hissediyorsan ne mutlu sana cnm bnm ya
Ozaman 2 hafta lık faln kuzum benmde ozamnlarda vardı bu dediklerinIdrarda koku usume uykum cok mide bulatisi henuz cok hafif kasiklarda batma karinda igne batmasi hissi bu belirtiler henuz cok cok yeni oluyo uc dort gundur
Dimi ozaman ben adet zamanimdami hamile kalmis oluyorum allah allhOzaman 2 hafta lık faln kuzum benmde ozamnlarda vardı bu dediklerin
Doğrudur canımmm son zamanlarında kalmışsndır geç döllenme olmşdur 2 gün snra artarDimi ozaman ben adet zamanimdami hamile kalmis oluyorum allah allh
Hayirlisi neyse o olsun kizlar uzulmeyin bende diyodum adet olimde calismlara baslimm allahtan umit kesilmez kuzular dewam calismalaraaDoğrudur canımmm son zamanlarında kalmışsndır geç döllenme olmşdur 2 gün snra artar
Kizlarrrrrr acill bana biri akilll versin ben 15gundur adet olmuyorummmm yaaaaaaaa hastaneyede gitmistim doktor adet olmassan bi hafta sonra gel demisti olmadim ve bu sabah esimi gonderip test aldirdimmmm ve sonuc bu sizce napimmmm
Kizlar sonuc 186
Ama son adet tarihime gore cok az son adetimden 15gun gecti 9zubda negatifti bugun pozitif kzlar cok moralim bozuldu bni teselli edinacaba gec dolenmemi
Canim yenimisin❤
Çok şükür canımmm rabbime84zmr kuzummmm cok sevindimmmmm ne guzel haberlerle geldin cok şükür saglik sihat versin RABBiM❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?