❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kullan kuzum niye kullanmadin o fitillerin çok yararı war bnde iltihap yok ama yinede yapiorum bi umut bakalim
O an ovulasyon dönemimdi benim sperm öldürüyor diye araştırdım ondan yapamadım kuzum ya şimdi bugün kullanayım diyorum artık ama gebelik oluşmuşsa diye bir şey olur mu ki

Kizlar sonuc 186
Ama son adet tarihime gore cok az son adetimden 15gun gecti 9zubda negatifti bugun pozitif kzlar cok moralim bozuldu bni teselli edin acaba gec dolenmemi

Hayırlı uğurlu olsun kuzumm çok sevindim hadi rahatla azcık
Amin kuzum yaa okadar sevindim ki troid yine yüksek ama ona bile sevindim bende hamileyken çıkıyor tiroid 9nay ilaç kullanmış halimle bile 6 ları görmemiştim şimdi diğer vereceğim kanda da yükselme olursa benden mutlusu yok korkuyorum ama iyi düşünüyor iyi hissediyorum

Kizlar sonuc 186
Ama son adet tarihime gore cok az son adetimden 15gun gecti 9zubda negatifti bugun pozitif kzlar cok moralim bozuldu bni teselli edin acaba gec dolenmemi
Canım çok anlamıyorum şu rakamlardan ama 186 da kötü bir sonuç değil sanırım hemen karamsar olma 2 3 gün sonra yine kan verirsin benim gibi kan değerlerinle takip et bir süre

Kuzum çok sevindim hadi gözün aydın :)
Sağol balımm
Çok sevindim kuzu ya Bn demiştim sana önemli bişey değildr die hamileliklerde artıyor zaten troid sorunlari
Sağolll canmm benm çok şükür
Kızlar beta hcg 467.17
84zmr TSh 6.88 serbest t4 0.82 şuan da tiroid e seviniyor haldeyim sana takılma demedim boşuna ben bu rakamları hiç görmemiştim yani buna da şükür
_Masalim_ @mavi elma
Gözünn aydn canmmm sağ salim kucağına alcaksn inşallah sende

min123 geç döllenmedir canm kan testini 2 gü n snra tekraelarsn artmş olur

Ya kızlar size ne Dicem Hamiş arkadaşlar sigara kullanıyor muydunuz ya da bıraktınız mı
kuzum iyi düşün iyi olsun inşallah

Kizlar sonuc 186
Can'ım zaten neden son adet tarihine bakıyorsun ki sen adetten 9 gün sonra çıktıysa bence geç döllenmedir o sıkma canını bak görürsün yükselir o

Ya kızlar size ne Dicem Hamiş arkadaşlar sigara kullanıyor muydunuz ya da bıraktınız mı

Canım ben malesef kullanıyorum ama şimdi daha az içmeye çalışıyorum çünkü bırakamıyorum hem az içip hemde daha düşük değerleri olan bir sigara seçmem.gerekeck

Canım ben malesef kullanıyorum ama şimdi daha az içmeye çalışıyorum çünkü bırakamıyorum hem az içip hemde daha düşük değerleri olan bir sigara seçmem.gerekeck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…