- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
O an ovulasyon dönemimdi benim sperm öldürüyor diye araştırdım ondanKullan kuzum niye kullanmadin o fitillerin çok yararı war bnde iltihap yok ama yinede yapiorum bi umut bakalim
Ayy düşünmek bile çok güzel ya inşallah canım inşallahAminnn canım inşallah değerinde bence gayet iyi tatlım oğluşuna kardeş geliyor Allahın izniyle inşallah
Hayırlı uğurlu olsun kuzumm çok sevindim hadi rahatla azcıkKızlar beta hcg 467.17
84zmr TSh 6.88 serbest t4 0.82 şuan da tiroid e seviniyor haldeyim sana takılma demedim boşuna ben bu rakamları hiç görmemiştim yani buna da şükür
_Masalim_ @mavi elma
Sağoll canım benimm allah razı olsunAy çok şükür Can'ım benim
Kullanma o zmn şimdi kuzum adet olursan adetinin bitiminde kullanmaya baslaO an ovulasyon dönemimdi benim sperm öldürüyor diye araştırdım ondanyapamadım kuzum ya şimdi bugün kullanayım diyorum artık ama gebelik oluşmuşsa diye bir şey olur mu ki
tekrardan hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar beta hcg 467.17
84zmr TSh 6.88 serbest t4 0.82 şuan da tiroid e seviniyor haldeyim sana takılma demedim boşuna ben bu rakamları hiç görmemiştim yani buna da şükür
_Masalim_ @mavi elma
Amin kuzum yaa okadar sevindim ki troid yine yüksek ama ona bile sevindim bende hamileyken çıkıyor tiroid 9nay ilaç kullanmış halimle bile 6 ları görmemiştim şimdi diğer vereceğim kanda da yükselme olursa benden mutlusu yok korkuyorum ama iyi düşünüyor iyi hissediyorumHayırlı uğurlu olsun kuzumm çok sevindim hadi rahatla azcık
Aynenn balımmm bende senn için çok sevndm valla dualrmz kabul oluyo hepimiz 2017 annesi olacazKiz cokk,sewindimmm sukur bi skntin yok bak ayni zaman da dogum yaparizz ayy ne guzell
Üzülme kuzum belki geç döllenme o kadr test te çıkmadgna göre strese girme hmn 2 gün geçsin bi daha olctrursunKizlar sonuc 186
Ama son adet tarihime gore cok az son adetimden 15gun gecti 9zubda negatifti bugun pozitif kzlar cok moralim bozuldu bni teselli edinacaba gec dolenmemi
Canım çok teşekürler darısı sizin başınıza inşallahhhtekrardan hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım çok anlamıyorum şu rakamlardan ama 186 da kötü bir sonuç değil sanırım hemen karamsar olma 2 3 gün sonra yine kan verirsin benim gibi kan değerlerinle takip et bir süreKizlar sonuc 186
Ama son adet tarihime gore cok az son adetimden 15gun gecti 9zubda negatifti bugun pozitif kzlar cok moralim bozuldu bni teselli edinacaba gec dolenmemi
Sağol balımmKuzum çok sevindim hadi gözün aydın :)
Sağolll canmm benm çok şükürÇok sevindim kuzu ya Bn demiştim sana önemli bişey değildr die hamileliklerde artıyor zaten troid sorunlari
Gözünn aydn canmmm sağ salim kucağına alcaksn inşallah sendeKızlar beta hcg 467.17
_Masalim_ @mavi elma
kuzum iyi düşün iyi olsun inşallahAmin kuzum yaa okadar sevindim ki troid yine yüksek ama ona bile sevindim bende hamileyken çıkıyor tiroid 9nay ilaç kullanmış halimle bile 6 ları görmemiştim şimdi diğer vereceğim kanda da yükselme olursa benden mutlusu yok korkuyorum ama iyi düşünüyor iyi hissediyorum
Can'ım zaten neden son adet tarihine bakıyorsun ki sen adetten 9 gün sonra çıktıysa bence geç döllenmedir o sıkma canını bak görürsün yükselir oKizlar sonuc 186
Hastsnedler hala canim rahatsiz yaİyiyiz canım sen nasılsın nasıl oldu kayınvaliden
Oyy oyy coook sukur kuzucanomm benimmmm
Oo masallah kuzummm kac gun gecti degerlerin iyi baya
Canım ben malesef kullanıyorum ama şimdi daha az içmeye çalışıyorum çünkü bırakamıyorumYa kızlar size ne Dicem Hamiş arkadaşlar sigara kullanıyor muydunuz ya da bıraktınız mı
kuzum iyi düşün iyi olsun inşallah
Canım ben malesef kullanıyorum ama şimdi daha az içmeye çalışıyorum çünkü bırakamıyorumYa kızlar size ne Dicem Hamiş arkadaşlar sigara kullanıyor muydunuz ya da bıraktınız mı
kuzum iyi düşün iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?