Kuzum hemen pes etme kUzumOlmadı ama değilm erken gebelik testi negatif çıktı
Keşke keşke narde Geç döllenmedir belki seninki canım ben ovu testide kullandım bu ay ayın 7sinde çift çizgiyi gördüm o yüzden umutlu değilmBen adet gunu yaptim eerken gebeligi cikmadi kuzum onbesgun gecti bak bugun gordum pozitifi umidini yitirme
Demi kuzum ya insallah beraber gecer hamileliklerimiz siz 5 kisi ayni ayda dogurucanız <3 :))mavi elma kuzum bırakırmıyım yaa daha sizden gelecek haberleri bekliyorum bir an önce güzel haberleri alalım daha konuşacak çook konu var :)
Tatlımm bizde seni özledik masallah ne ugurlu geldi burasi:)Oh kuzular netim cok şükür yerine geldiiii ❤❤❤siziiiiii cok özledimmm ❤❤❤
Ah balimmm yaaa❤❤❤ yaaa ne guzel bi duygu cok mutlu oldum bitanem cok şükür ❤❤❤❤ kuzum gec dollenmedir ALLAHIM korusun seni hamis sultan ❤Ay kuzumm benim daha dun diyodum adet olimde calismalara basiyim stres yapmadigin surece oluyo ya ben soktayim hala ne bilim midem bulaniyo daha bi hafta once kanda baktirdim bisey yok desim kocama yok illa test alcam,yap dedi dedim git al tamam icin rahatlasin ana daha damlattim cizgi cikti ben sok yazdim kizlar git deeii saglik ocagina gitti kan werirsen sonuc iki gun sonra alirsin diyince ben dayanirmiyim hemen ozele gittik bi saate sonuc cikti sonuc bu cok mutlu oldum ama son adet tarihime gore sonuc cok az cikti gec dolenmedir diyorum insallah
Valla kuzum bin şükür darisi bizlere ALLAHIM hepimize nasip etsin INŞALLAH ❤ dularimiz kabul oluyor cok şükür kardeşim ❤❤❤Demi kuzum ya insallah beraber gecer hamileliklerimiz siz 5 kisi ayni ayda dogurucanız <3 :))
Tatlımm bizde seni özledik masallah ne ugurlu geldi burasi:)
Ayni seyi yazmisiz kuzumBen adet gunu yaptim eerken gebeligi cikmadi kuzum onbesgun gecti bak bugun gordum pozitifi umidini yitirme
Sagol bitanemHoş geldin kuzum özlettin kendini
AMIN bitanem ALLAH razı olsun kardeşim ❤❤❤Amin canım benm önce siZlere sonra. Kendime dua ettim canım sizlerinde bu duyguyu tadmanzı gönülden istiyorumm her şey Allahtan canm ama boyle bir şeyin yoklugula sınamasın dualarımız hep birlikte
canı
Oda gecer kuzum INŞALLAH ❤ hamd olsun kuzum guzel haberlerle dünyalar benim oluyor cok sukur❤ bennimde belim kopcak gibi kuzumEvet canım tiroid yine yüksek ama olsun hallolur o. Benim de netim sorunlu ay bi de sürekli uyuyorum :) sen nasılsın tatlım bugünde aldık güzel haber:)
Kuzum liste de en geç Ocak ta bat lar o zamana kadar inşallahhh hepinizden alıcaz güzel haberleri sonra artık 9 ay sonra 1 ay içinde sanırım doğuran doğurana ay hanginizin ziyaretine yetişicez heheheDemi kuzum ya insallah beraber gecer hamileliklerimiz siz 5 kisi ayni ayda dogurucanız <3 :))
Tatlımm bizde seni özledik masallah ne ugurlu geldi burasi:)
Aynen kuzum ben 6 ları gördüm o bile güzel haber. Kuzum benim de çok ağrıyordu hâlâ var ağrı inşallah bebiştendirrrOda gecer kuzum INŞALLAH ❤ hamd olsu kuzum guzel haberlerle dünyalar benim oluyor cok sukur❤ bennimde belim kopcak gibi kuzum
Hadi INŞALLAH kardesimmmm❤❤❤❤❤Kuzum liste de en geç Ocak ta bat lar o zamana kadar inşallahhh hepinizden alıcaz güzel haberleri sonra artık 9 ay sonra 1 ay içinde sanırım doğuran doğurana ay hanginizin ziyaretine yetişicez hehehe
INŞALLAH bitanem ya usuttuum ya bebis iNŞALLAH bebistir❤Aynen kuzum ben 6 ları gördüm o bile güzel haber. Kuzum benim de çok ağrıyordu hâlâ var ağrı inşallah bebiştendirrr
Kuzum sen kendini bilirsin iyi diyosan cok sukur daha iyi olursun INŞALLAH ❤Aynen kuzum ben 6 ları gördüm o bile güzel haber. Kuzum benim de çok ağrıyordu hâlâ var ağrı inşallah bebiştendirrr
Kuzum bu sefer nasi bi icime dogduysa daha adete ucgun warken yaptim cikmadi iki tane adettw yaptim cikmadi besgun sonra cikmadi yedi gun sonra cikmadi dokuzgunsonra kantesti yaptim,cikmadi daha yapmadim bugun esimim,zoruyla yaptim cikti walla bu ay nasi bi olay oldu yahuKuzum hemen pes etme kUzummin123 kuzum reglisi 15 gun gecikti simdi cok sukur hamis olduğuu ortaya cikti kan testi idrar teati negarf cikiyodu hemen pes etme adet olmadgn surece umut var
Kuzum hep duam bebişten yana, emin değilim ama benimde beş ağrım erken başlamıştı kasıklarımda da sancılar vardı idrarım da koku vardı ama son hafta sanırım koyulaştıJanow kasiklarimda adet olcakmis gibi bi tuhaflik var kuzum bide soylemsi ayip idrarim sari enfeksyonmu ki bat 10 gun var dhaa kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?