❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

mavi elma kuzum bırakırmıyım yaa daha sizden gelecek haberleri bekliyorum bir an önce güzel haberleri alalım daha konuşacak çook konu var :)
Demi kuzum ya insallah beraber gecer hamileliklerimiz siz 5 kisi ayni ayda dogurucanız <3 :))

Oh kuzular netim cok şükür yerine geldiiii ❤❤❤siziiiiii cok özledimmm ❤❤❤
Tatlımm bizde seni özledik masallah ne ugurlu geldi burasi:)

Ah balimmm yaaa❤❤❤ yaaa ne guzel bi duygu cok mutlu oldum bitanem cok şükür ❤❤❤❤ kuzum gec dollenmedir ALLAHIM korusun seni hamis sultan ❤

Demi kuzum ya insallah beraber gecer hamileliklerimiz siz 5 kisi ayni ayda dogurucanız <3 :))

Valla kuzum bin şükür darisi bizlere ALLAHIM hepimize nasip etsin INŞALLAH ❤ dularimiz kabul oluyor cok şükür kardeşim ❤❤❤

Evet canım tiroid yine yüksek ama olsun hallolur o. Benim de netim sorunlu ay bi de sürekli uyuyorum :) sen nasılsın tatlım bugünde aldık güzel haber:)
Oda gecer kuzum INŞALLAH ❤ hamd olsun kuzum guzel haberlerle dünyalar benim oluyor cok sukur❤ bennimde belim kopcak gibi kuzum

Kuzum liste de en geç Ocak ta bat lar o zamana kadar inşallahhh hepinizden alıcaz güzel haberleri sonra artık 9 ay sonra 1 ay içinde sanırım doğuran doğurana ay hanginizin ziyaretine yetişicez hehehe

Oda gecer kuzum INŞALLAH ❤ hamd olsu kuzum guzel haberlerle dünyalar benim oluyor cok sukur❤ bennimde belim kopcak gibi kuzum
Aynen kuzum ben 6 ları gördüm o bile güzel haber. Kuzum benim de çok ağrıyordu hâlâ var ağrı inşallah bebiştendirrr

Kuzum hemen pes etme kUzum min123 kuzum reglisi 15 gun gecikti simdi cok sukur hamis olduğuu ortaya cikti kan testi idrar teati negarf cikiyodu hemen pes etme adet olmadgn surece umut var
Kuzum bu sefer nasi bi icime dogduysa daha adete ucgun warken yaptim cikmadi iki tane adettw yaptim cikmadi besgun sonra cikmadi yedi gun sonra cikmadi dokuzgunsonra kantesti yaptim,cikmadi daha yapmadim bugun esimim,zoruyla yaptim cikti walla bu ay nasi bi olay oldu yahu

Janow kasiklarimda adet olcakmis gibi bi tuhaflik var kuzum bide soylemsi ayip idrarim sari enfeksyonmu ki bat 10 gun var dhaa kuzum
Kuzum hep duam bebişten yana, emin değilim ama benimde beş ağrım erken başlamıştı kasıklarımda da sancılar vardı idrarım da koku vardı ama son hafta sanırım koyulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…