He kuzucan yarin haberdar ederim seni deSenin sonucu merak ettim ben yarin sonucu al,bana sole bakimm bnmkide seningibi olur buyuk ihtimal ile iki kat artcak die illa tam iki kat artmasinida bekleme
Vertigo tanisi konuldu kuzu yatacak yine bir kac gunUmya kaynisin iyi mi bal❤
Aynen canım yaşıt olucakşar sağ salim alalım kucagımızaAy kuzunnn bende insallah rabim isteyen herkeze nasip etsin ya ayni zaman da dogum yapcaz kiz
Beeeen özledim galiba seni bu yüzden buraya girmediiimmmmBeni özleyen yok mu
Ultrasyondan baktırsan alttan değil yaniya gec döllenme olabilir biraz bekleKizlar sonuc 186
Ama son adet tarihime gore cok az son adetimden 15gun gecti 9zubda negatifti bugun pozitif kzlar cok moralim bozuldu bni teselli edinacaba gec dolenmemi
Canım ben bu ay beklenenden çok çok önce adeti gördüm takvime göre 32 günde bir oluyorum ama 21 günde süpriz yaptı takvime göre 28 ocak batım bu ay çok umutluydum moralim bozuldu bi daha ki aya inşallah nasip eder Rabbim bana da isteyen güzelliklere deHu huuu yeni bi hamisiz daha olduuuu❤❤❤ güncellemeee her gun yeni bi hamis oh mis ❤Bin şükür❤
MAŞALLAH
84zmr Hamiş prensesss
Umya Hamiş prensesss
@Janow Hamis prensesss
Mel0d1 hamis prensesss
min123 hamis prensesss
T TamBirRabia bat 20 Aralik
@mmavi_21 bat 23 Aralik
@kalplerasi bat 25 Aralik
@celine20 bat 27 Aralik
@tugken bat 27 Aralik
@Asksevgihuzur bat 27 Aralik
@dilekylmz22 bat 28 Aralik
@Asimisa bat 28 Aralik
@zezem123 bat 28 Aralik
@Esilayagmur bat 29 Aralik
@Babies16 bat 29 Aralik
@Bejan19 bat 30 Aralik
@onyedikasim bat 30 Aralik
_Masalim_ bat 31 Aralik
@Happyending bat 31 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
@Camelwhite bat 31 Aralik
@Dykdyk bat 1 Ocak
Zeytin_yesili bat 1 Ocak
-Lavinia bat 3 Ocak
@cadolosum bat 3 Ocak
@beste09 bat 3 ocak
@Emineeemm bat 4 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
@Nurumcan94 bat 8 Ocak
@mavi elma bat 8 Ocak
@eflen bat 9 Ocak
@Greeneliton bat 9 Ocak
Ebrarr60 bat 9 Ocak
@YaKaMoZz-z bat 10 Ocak
Seskes bat 10 Ocak
@Siinms bat 11 Ocak
@Esr02 bat 12 Ocak
deepandfury bat 12 Ocak
@Meltm12 bat 12 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@aysnrkrks bat 13 Ocak
Hilorh bat 14 Ocak
Ben kullanıyordum canım içindeki prospektüste hamilelerin içmesi uygun değil diye yazıyodu bıraktım hamiş kalırsam zararı olur diyeFolik asit kullanan varmı
İlk defa duydum ne işe yarıyorfolbiol kullanıyorum ama her gun alsmıyorum cunku unutuyorum
Yok cnm zararı yok diye biliyorum vitamin zaten yediğimiz bi çok seyde varBen kullanıyordum canım içindeki prospektüste hamilelerin içmesi uygun değil diye yazıyodu bıraktım hamiş kalırsam zararı olur diye
Hamilemisn şuanyinede dr hamile kslmadan önce verdi bende kullanıyorum
Yaaa seni yiyecemm been amaaaBeeeen özledim galiba seni bu yüzden buraya girmediiimmmm
islem yapildi cnm cok sukur bunuda atlattim adet zamanimi bekliyorum artikinhayırlı haberlerle gel inşallah canım bizlere haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?