Bas donmesi denge sorunu cancanUmya özlemez olurmuyuz canm tabikide özledik kayınvaldene konulan tanı ne kuzum anlamadm ben
kuzum hadi gozun aydinnn cok sevindim rabbim kucagina da almayi nasip etsinYaaa seni yiyecemm been amaaa
Iyi ki warsinnn kii can baciii
İnşallah canımmm rabbm şifa versnBas donmesi denge sorunu cancan
Bakalim yatacak yone inaallah iyi olur
Amin can canİnşallah canımmm rabbm şifa versn
Bn hepinize çok sevndmm kuzummm vallahi rabbim hepimzn bebişlernide korusun inşallahAmin can can
min123 e cok sevindim hayatim yaa masallahhhhh darisi diger cancanlarun basina insallahh
cnm kuzum ben bugun asilama icin erkenden hastaneye gittim
Ayyy ben ikinizi birden yerimmm canım kardeşim ya ❤❤❤Yaaa seni yiyecemm been amaaa
Iyi ki warsinnn kii can baciii
Rabbim hayrlısı ile müjdeli haber almanı nasip eder canım bize de müjde verirsin inşallahcnm kuzum ben bugun asilama icin erkenden hastaneye gittim
oglen asilamam oldu 1 saat ozel odada yattim sonra ciktik hastaneden progestan verdi 200 mg doktor recete 2×1yazio ama eczaci yazmamis ustune keske yazaydi bu aksam 1 ictim 10 gun icicem gunde 2 kere sanirim adet gunumu bekliyorum artikin rabbime kaldi gerisi
benFolik asit kullanan varmı
Yavru bende de isteksizlik var yaa yemesem yemem herhaldeHamişler damak tadınız neye yöneldi çok erken biliyorm ama ben tatlıyı çok severdim ağzıma alamıyorum ekşi açıyor beni
Sende canim benimsin en en sevdiklerimdensin ki baaalll petegimmAyyy ben ikinizi birden yerimmm canım kardeşim ya ❤❤❤
Ama olmaz ki güzel anniş minik meleğin için yemelisin kuzum kız benim minik meleğimi aç bırakma yaaYavru bende de isteksizlik var yaa yemesem yemem herhalde
Yavru bende de isteksizlik var yaa yemesem yemem herhalde
hayır değilimHamilemisn şuan
Allahım Allahım hamişliğin güzel yanları işte canım canın istemesede yiyorsun bebişi düşünerek tatlıdan tiksinmedende ondan yoksa kız mı olcak acaba ayyy minik prenses tatlı istemiyor demek ki bitanemBenmde canm istemiyor ama ekmeksiz yiyorm canm tok gibiyim tatlıyı görmek dahi istemiyorum ama :)
Tamam can can yerimmmmm :)))Ama olmaz ki güzel anniş minik meleğin için yemelisin kuzum kız benim minik meleğimi aç bırakma yaa
Karartmalar basladi desene :)Benmde canm istemiyor ama ekmeksiz yiyorm canm tok gibiyim tatlıyı görmek dahi istemiyorum ama :)
Yaa coook sukur birtanemm bebisimizin nasibi varmis demekkiii :))Insallah kuzum ya ne bilim heycan yaptim simdi hala ruyadamiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?