❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

_Masalim_ Umya @Janow @Camelwhite 84zmr Mel0d1 @Esr02 -Lavinia ve sayamadıklarım nasılsınız kuzulaarrr gelin kahvaltı edelim ballı bademlerim
cnm kuzum ben bugun asilama icin erkenden hastaneye gittim
oglen asilamam oldu 1 saat ozel odada yattim sonra ciktik hastaneden progestan verdi 200 mg doktor recete 2×1yazio ama eczaci yazmamis ustune keske yazaydi bu aksam 1 ictim 10 gun icicem gunde 2 kere sanirim adet gunumu bekliyorum artikin rabbime kaldi gerisi

Rabbim hayrlısı ile müjdeli haber almanı nasip eder canım bize de müjde verirsin inşallah

Benmde canm istemiyor ama ekmeksiz yiyorm canm tok gibiyim tatlıyı görmek dahi istemiyorum ama :)
Allahım Allahım hamişliğin güzel yanları işte canım canın istemesede yiyorsun bebişi düşünerek tatlıdan tiksinmedende ondan yoksa kız mı olcak acaba ayyy minik prenses tatlı istemiyor demek ki bitanem

Ama olmaz ki güzel anniş minik meleğin için yemelisin kuzum kız benim minik meleğimi aç bırakma yaa
Tamam can can yerimmmmm :)))
Ohhhh insallah sizde hamis olursunux hep beraber buyuturuz bebislerimixi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…