Bn de oyle hissettm canm tatlıya bayılıyordm ben çikolatasız yine asla ama içim kalkıo görmek istemiyormAllahım Allahım hamişliğin güzel yanları işte canım canın istemesede yiyorsun bebişi düşünerek tatlıdan tiksinmedende ondan yoksa kız mı olcak acaba ayyy minik prenses tatlı istemiyor demek ki bitanem
İnşallah be kuzu inan çok istiyorum hamişlerden dua bekliyoruz o yüzden dimi kızlaaarTamam can can yerimmmmm :)))
Ohhhh insallah sizde hamis olursunux hep beraber buyuturuz bebislerimixi
Rabbim isteyen herkese içlerinde banada bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallahhh...nasıl oluyormuş bizlerde yaşayalım inşallahBn de oyle hissettm canm tatlıya bayılıyordm ben çikolatasız yine asla ama içim kalkıo görmek istemiyorm
minRabbim isteyen herkese içlerinde banada bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallahhh...nasıl oluyormuş bizlerde yaşayalım inşallah
Aminnn aminnn inşallahRabbim isteyen herkese içlerinde banada bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallahhh...nasıl oluyormuş bizlerde yaşayalım inşallah
Ya Kuzum ne guzel yaaaa ALLAHIM tamamini erdirsin hamis sultan ❤❤❤Kuzum bu sefer nasi bi icime dogduysa daha adete ucgun warken yaptim cikmadi iki tane adettw yaptim cikmadi besgun sonra cikmadi yedi gun sonra cikmadi dokuzgunsonra kantesti yaptim,cikmadi daha yapmadim bugun esimim,zoruyla yaptim cikti walla bu ay nasi bi olay oldu yahu
Cnm bnm rabimm hepinize versininsallah cok istiyorum walla hepinize dus ediyorum kuzucanlarim bnmmYa Kuzum ne guzel yaaaa ALLAHIM tamamini erdirsin hamis sultan ❤❤❤
Kuzum valla bilemedim sabah kalktim.hani adet olmus sanarsin ya oyle oldum korktum cunku daha 9 gun var adet oldum sandimKuzum hep duam bebişten yana, emin değilim ama benimde beş ağrım erken başlamıştı kasıklarımda da sancılar vardı idrarım da koku vardı ama son hafta sanırım koyulaştı
Bende seni bal köpüğü ❤
Vertigo rahatszligini bilmiyorum canimVertigo tanisi konuldu kuzu yatacak yine bir kac gun
❤çok çok çok özlendin bebegim❤Beni özleyen yok mu
İnşallah psikolojik değildir kuzum öyle umut ediyorum benimde öyleydi adet günüm de dahil 2. Günü o adet duygusu azaldı ama hâlâ kasıklarımda belimde sızılar oluyo inşallah seninki de bebiştir.Kuzum valla bilemedim sabah kalktim.hani adet olmus sanarsin ya oyle oldum korktum cunku daha 9 gun var adet oldum sandimyok cok sukur bisi kuzum yuzum yaniyor elim donuyor migdem arada bulanıyor bilmiyorum kuzum benim ilk dusun yaotgm genelhmde belim kopucak gibydi kendimmi pskoljk yapiyorum bilmiyorum balimmm kuzum sende yani adet olcak gibo olmustu oylemi balim
kuzum bu ay INŞALLAH hamis olursun❤ yeni bat ne yazayim balim❤Canım ben bu ay beklenenden çok çok önce adeti gördüm takvime göre 32 günde bir oluyorum ama 21 günde süpriz yaptı takvime göre 28 ocak batım bu ay çok umutluydum moralim bozuldu bi daha ki aya inşallah nasip eder Rabbim bana da isteyen güzelliklere de
Ben folic 1 kullaniyorum canimFolik asit kullanan varmı
INŞALLAH balimmm ALLAH razi olsun bitanem ❤ kuzum sende ihmal etme balim git mutlaka balimmm bugun biraz erken yat balimmm❤❤İnşallah psikolojik değildir kuzum öyle umut ediyorum benimde öyleydi adet günüm de dahil 2. Günü o adet duygusu azaldı ama hâlâ kasıklarımda belimde sızılar oluyo inşallah seninki de bebiştir.
Bu ara da yarın inşallah erken kalkabilirim kan vermek için 3 te de dahiliyeye gidicem ilaç için ama hep yatmak istiyorum nasıl halledicem acep
ALLAH yardimcin olsun kardesim❤cnm kuzum ben bugun asilama icin erkenden hastaneye gittim
oglen asilamam oldu 1 saat ozel odada yattim sonra ciktik hastaneden progestan verdi 200 mg doktor recete 2×1yazio ama eczaci yazmamis ustune keske yazaydi bu aksam 1 ictim 10 gun icicem gunde 2 kere sanirim adet gunumu bekliyorum artikin rabbime kaldi gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?