❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bn de oyle hissettm canm tatlıya bayılıyordm ben çikolatasız yine asla ama içim kalkıo görmek istemiyorm

Bn de oyle hissettm canm tatlıya bayılıyordm ben çikolatasız yine asla ama içim kalkıo görmek istemiyorm
Rabbim isteyen herkese içlerinde banada bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallahhh...nasıl oluyormuş bizlerde yaşayalım inşallah

Ya Kuzum ne guzel yaaaa ALLAHIM tamamini erdirsin hamis sultan ❤❤❤

Kuzum hep duam bebişten yana, emin değilim ama benimde beş ağrım erken başlamıştı kasıklarımda da sancılar vardı idrarım da koku vardı ama son hafta sanırım koyulaştı
Kuzum valla bilemedim sabah kalktim.hani adet olmus sanarsin ya oyle oldum korktum cunku daha 9 gun var adet oldum sandim yok cok sukur bisi kuzum yuzum yaniyor elim donuyor migdem arada bulanıyor bilmiyorum kuzum benim ilk dusun yaotgm genelhmde belim kopucak gibydi kendimmi pskoljk yapiyorum bilmiyorum balimmm kuzum sende yani adet olcak gibo olmustu oylemi balim

İnşallah psikolojik değildir kuzum öyle umut ediyorum benimde öyleydi adet günüm de dahil 2. Günü o adet duygusu azaldı ama hâlâ kasıklarımda belimde sızılar oluyo inşallah seninki de bebiştir.
Bu ara da yarın inşallah erken kalkabilirim kan vermek için 3 te de dahiliyeye gidicem ilaç için ama hep yatmak istiyorum nasıl halledicem acep

kuzum bu ay INŞALLAH hamis olursun❤ yeni bat ne yazayim balim❤

INŞALLAH balimmm ALLAH razi olsun bitanem ❤ kuzum sende ihmal etme balim git mutlaka balimmm bugun biraz erken yat balimmm❤❤

ALLAH yardimcin olsun kardesim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…