- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
aynen dediğin gibi çok titiz biri değilim hergün deli gibi iş yapardım boş kaldımmı hoş kız ayaklanınca arkasını toplamaktan başka bişi yapamadım şuan ev öyle dağınık ki eve gidesim yok çalışan anne olmak zormuş ben 1 yıldır altından tam kalkamadım eşimle askerlik arkadaşı gibi olcaz yaw zaten haftada bi eve geliyo ondada c.tesi temizliği bu şu ben huniyi takmış oluyorum yüzüne baakamyorum .sen ne işle meşgulsün canımHaha aynen kuzum temizliğim erkenden biterdi çeşit çeşit yemek yapardım kahvemi aşır otururdum sonra eşimle bile daha çok ilgilenirdim şimdi robota bağlamış gibiyim
rabbimin izniyle inşallah tedavin başarılı geçer evladını kucağına alırsın canımSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Okudum cnmSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Teşekkür ederimmm:)Okudum cnm
Canımmm nasıl gidiyor az kaldı senin döneminede değil miSiinms kuzum arada gel ozletme kendini❤
Aminnnnnn teşekkür ederim Allahım hepinizden razı olsunrabbimin izniyle inşallah tedavin başarılı geçer evladını kucağına alırsın canım
Teşekkür ederim Allah razı olsunn canımmOkudum adaşım inşallah herşey gönlünce olur
Çok teşekkür ederimmmOkudum cnm
Kuzu gercekten mi yaa keske kuzu ya ben bilmiyoodum kuzumAy isalde belirti bu arada orayi temizliyo ben her uc gebwlik gecirdigimdede oldu
Ya nedemek sende cok sekersin basimin uzerinde yerin var balim❤AMiN INŞALLAH ALLAH razi olsun canim benim ❤ hayirli cumalar kuzum buralari unutma gel tamammi. Tesekkur ederim canim. Rabbim istyen tum hanimlara saglikli hayirli bebeler nasip etsin insallah. Bu benim 3.hamileliyim ilk 2 tanesi dusukle sonuclandi ama bu bebisim bana tutundu Allahimin iznli ile insallahda tamamina eresiz._Masalim_ cok sekersin canim ya cok guzel karsiladin Allah dualarini kabul etsin. Hayirli cumalar
Kuzum cok umutluyum sendenn hadi bakalim❤insallah canm 5 gyn var regl e bekliycz bakalm
Hadi ya odami belirti bunu bilmiyordum bendede dun basladi bel agrisida var gaz skntsi gogus agrsi amaKuzu gercekten mi yaa keske kuzu ya ben bilmiyoodum kuzum
Bende gym kuzum iyi yapiyosun❤ sagol bitanem eksik olma sen nasislin bugun bebekimBel Ağrı'sı bende de var Can'ım geçmiş olsun sıcak tut kendini ben hep külotlu çorap giyiyorum dışarıdayken
Cnm Herkeste belirtiler farklk oluyor ama yemege duskuujte bi belirti bazilarinda. Hic bi belirti olmuyor bat nezaman en iyisi bati beklemek tabi zor oluyor heycan basiyor ama yapcak bisey yokKizlar hayirli cumalar. Sorum olacak. Bende surekli aclik hissi var migdem hep bos sanki. Ama surekli idrara gitme veya bulant kusma yok. Bunlar belirti mi?
Bat bes gun sonra ama duzensizCnm Herkeste belirtiler farklk oluyor ama yemege duskuujte bi belirti bazilarinda. Hic bi belirti olmuyor bat nezaman en iyisi bati beklemek tabi zor oluyor heycan basiyor ama yapcak bisey yok
Hayirlisyla sagliklica bebegini kucagina alirsin INŞALLAH dualarim seninle tabi okuruz AMiN Esracim ALLAH sendende razi olsun kuzum❤Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Kuzum kac gun kaldi adeteKuzu gercekten mi yaa keske kuzu ya ben bilmiyoodum kuzum
Bence bi bes gun daha bekle cnm test falan yapmayi dusunuyorsanBat bes gun sonra ama duzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?