❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Haha aynen kuzum temizliğim erkenden biterdi çeşit çeşit yemek yapardım kahvemi aşır otururdum sonra eşimle bile daha çok ilgilenirdim şimdi robota bağlamış gibiyim
aynen dediğin gibi çok titiz biri değilim hergün deli gibi iş yapardım boş kaldımmı hoş kız ayaklanınca arkasını toplamaktan başka bişi yapamadım şuan ev öyle dağınık ki eve gidesim yok çalışan anne olmak zormuş ben 1 yıldır altından tam kalkamadım eşimle askerlik arkadaşı gibi olcaz yaw zaten haftada bi eve geliyo ondada c.tesi temizliği bu şu ben huniyi takmış oluyorum yüzüne baakamyorum .sen ne işle meşgulsün canım

rabbimin izniyle inşallah tedavin başarılı geçer evladını kucağına alırsın canım

Okudum adaşım inşallah herşey gönlünce olur

Kizlar hayirli cumalar. Sorum olacak. Bende surekli aclik hissi var migdem hep bos sanki. Ama surekli idrara gitme veya bulant kusma yok. Bunlar belirti mi?

Ya nedemek sende cok sekersin basimin uzerinde yerin var balim❤AMiN INŞALLAH ALLAH razi olsun canim benim ❤ hayirli cumalar kuzum buralari unutma gel tamammi

Kizlar hayirli cumalar. Sorum olacak. Bende surekli aclik hissi var migdem hep bos sanki. Ama surekli idrara gitme veya bulant kusma yok. Bunlar belirti mi?
Cnm Herkeste belirtiler farklk oluyor ama yemege duskuujte bi belirti bazilarinda. Hic bi belirti olmuyor bat nezaman en iyisi bati beklemek tabi zor oluyor heycan basiyor ama yapcak bisey yok

Hayirlisyla sagliklica bebegini kucagina alirsin INŞALLAH dualarim seninle tabi okuruz AMiN Esracim ALLAH sendende razi olsun kuzum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…