❤Melegim benim❤Sen böyle yazdıkça inan çok üzülüyorum ya hayatım ortalıkta bide hastalık salgın yakalanırsın dye endişe ediyorum bitanem ki inşallah yakalanmazsın o yüzden kendine çok dikkat et vitamin ağırlıklı beslen c vitamini almaya gayret et canım benim
Bi bileklik akupunktur noktasimi ne var bilekte orayi baskiliyormus bulanti olmuyormus bazilari cok fayda goruyor arastirmustim bi ara. Normaldede miden sikintiliysa hamilelikte bulanti kusma daha cok olabiliyorO ney canmm 5 hafta 6 gn
Kuzum bence bu pazartesi mutlaka git kuzum benden sana demeesi❤Hastaneye gtsmmi kızlar ya
Oyyy prensesim benimmm ya❤Melegim benim❤
Çok tüketyrm aslnda ama blemedm sabh burun tukanıklığnyla başladıSen böyle yazdıkça inan çok üzülüyorum ya hayatım ortalıkta bide hastalık salgın yakalanırsın dye endişe ediyorum bitanem ki inşallah yakalanmazsın o yüzden kendine çok dikkat et vitamin ağırlıklı beslen c vitamini almaya gayret et canım benim
Kıyamam yaa uyumadın diye mi acaba dinlen Birazcık kuzumBen çok kötüyüm kuzumm hiç bi yerm tutmuyo miğdem bulanıyo sanki üff
Kuzum.sen naptin❤Kıyamam yaa uyumadın diye mi acaba dinlen Birazcık kuzum
Kıyamam ya canım şimdi gidebiliyorsan bi dr.görünmende fayda var tedbir senden takdir Allahdan kuzuuÇok tüketyrm aslnda ama blemedm sabh burun tukanıklığnyla başladı
Uyur gezer moddayım tatlım,bademciğim de fena
Katiliyorum sana kuzum ❤Kıyamam ya canım şimdi gidebiliyorsan bi dr.görünmende fayda var tedbir senden takdir Allahdan kuzuu
Balim bugun erken yat kuzummm olurmu❤cok gecmis olsun can cangzim❤Uyur gezer moddayım tatlım,bademciğim de fena
Çok geçmiş olsun tatlım uykusuzluk yorgunluk vücudu etkiliyor illa kiUyur gezer moddayım tatlım,bademciğim de fena
Grupca hastayiz ya benimde bademcik sismis yutkunamiyorumUyur gezer moddayım tatlım,bademciğim de fena
Teşekkür ederim canım şimdi süt içer uzanırım işte öyle ben de bugün pek bi olay yok:)Balim bugun erken yat kuzummm olurmu❤cok gecmis olsun can cangzim❤
Geçmiş olsun canm benim sanada rabbim şifa versin inşallahGrupca hastayiz ya benimde bademcik sismis yutkunamiyorum
Hepimize acil şifalar inşallah benimde bademciğimde 1 adet küçük boy iltihap mevcutGrupca hastayiz ya benimde bademcik sismis yutkunamiyorum
Kan verdin ya kuzum cok iyi oldu❤Teşekkür ederim canım şimdi süt içer uzanırım işte öyle ben de bugün pek bi olay yok:)
Tez zamanda iyilses INŞALLAH kuuzucan ❤Hepimize acil şifalar inşallah benimde bademciğimde 1 adet küçük boy iltihap mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?