Cok şükür kuzum❤Sizlerle gunler dolu dolu geciyor kuzum perşembe bisi kalmadi ❤Demi saol kuzum bnm ya bak seninde kaldi bes
Kız bi taşla 3 kuşşş büyür giderler sende öyle de koşturcan böyle deDemeyin kizlarrr ikiz olmasin yahu cok kucuk oglumm war ucuz olue bnm icin ole
Ya deme ole benim 15gun sonra olunca artikk eger adet olmadiysanda insallah hamisliktir gec dolenmediirrrOlmadım canım ama erken gebelik yapmıstım negatif çıkmıstı umutlarım kırıldı pazara kadar bekliyrm olursa bi mucize olur benim için negatifi gördükten sonra
Allahım gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin benim prensesimeBende ikiz cok istiyorum ALLAH biliyor ya icimi
Bendeee ama aile de sülale se yok zor bir.ihtimal bizdeBende ikiz cok istiyorum ALLAH biliyor ya icimi
Bende 29 unda yapıcam tatlım bat 28 adetı beklıcem gelmezse yapıcam İnşallah o gun sabah güzel haberler sırayla gelir herşeyin hayırlısıCok şükür kuzum❤Sizlerle gunler dolu dolu geciyor kuzum perşembe bisi kalmadi ❤
Sagol Meleğim ❤❤❤❤Allahım gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin benim prensesime
bencede cok dogru bi karar hamile ol olma cok zararli belkim gobiste bebis var agzina surmeSagol kuzum birakicam ama tamamen hayatimdan cikarcam
Benim esimin amcasinin ikiz cocugu varr kuzu bi ihtimal❤Bendeee ama aile de sülale se yok zor bir.ihtimal bizde
Benim üvey babannemin ikizleri olmuş ama ölmüş eşimin tarafında teyzesinin kızında var ikiz benimde hayalim ikiz ama tekini bile tuturamadım ikizi nasıl tuttururum bilememBendeee ama aile de sülale se yok zor bir.ihtimal bizde
Benim esimin amcasinin ikiz cocugu varr kuzu bi ihtimal❤
Bak siz de şans var Kızlarr tek tek ya da çift çift gelsinler artık miniklerrBenim üvey babannemin ikizleri olmuş ama ölmüş eşimin tarafında teyzesinin kızında var ikiz benimde hayalim ikiz ama tekini bile tuturamadım ikizi nasıl tuttururum bilemem
Kuzum sabahtan yapalim hep beraber ozman ayy cok heyecanliii 5 6 kisi 29nda test yapcakBende 29 unda yapıcam tatlım bat 28 adetı beklıcem gelmezse yapıcam İnşallah o gun sabah güzel haberler sırayla gelir herşeyin hayırlısı
İnşallah kuzu inşallah rabbim isteyen herkese içlerinde bana da hayırlı vakitte nasip etsin inşallahBak siz de şans var Kızlarr tek tek ya da çift çift gelsinler artık miniklerr
Tamam kuzucumbencede cok dogru bi karar hamile ol olma cok zararli belkim gobiste bebis var agzina surme
Cok AMIN kuzummmmm❤❤❤❤ ALLAH razi olsun bal❤❤❤❤O bebisss bu gobise gelecekk
Insalllah butun luzularimm hamissdir canlarim benimm hamis olanlarinkide siki siki annelereee tutunsun insallah bu cuma gunu hurmetineeee
Ben 25. Yapcam kaynak olayim araniza29nda test yapicak arkdaslar kimlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?