Bence olmass sağlık lı beslenmek önemli tabii ama cips yedin diye de birşey olacağını sanmamKizlar ya suan hamissem ki INŞALLAH cok cips yiyorum ya dayanamıyorum kokusuna bilebebegime su 1 aylik surecte zarari olurmu kuzum
O kuzum sen,bi gun sonra vermissin iyi cikmiss ya aynen bizin findiklar cabuk buyuycek :)Cook iyi cikmis tabiii canim
Hizlli dolleniyor desene bizim findik kurdumuz :)
Benim ilk verdim 97 bir gun sonra cerdim 238 cikti
Iki katina yakin yukselmesi gerekiyor o yuzden gaayet iyi degrrlerin
Evet bebem ya gidemiyordum kendime sinir oluyodum şimdi o da oldu hayırlısı allahtanKan verdin ya kuzum cok iyi oldu❤
Gecmis olsun bal köpüğü ❤❤❤Grupca hastayiz ya benimde bademcik sismis yutkunamiyorum
Yemesen daha iyi kuzum hatta mümkünsr hayatından çıkar bende çok yiyordum ama artık yemiyorum çıkardım hayatımdan katkı maddelri yüzünden hiçde yararlı değil kuzuu sana nacizane tavsiyem hiiiç yemeKizlar ya suan hamissem ki INŞALLAH cok cips yiyorum ya dayanamıyorum kokusuna bilebebegime su 1 aylik surecte zarari olurmu kuzum
Pazartesi sonucu alamaya gidicrksin dimi kuzu.netten bakiliyor ya o.nasil oluo belki öyle yaparsın ❤Evet bebem ya gidemiyordum kendime sinir oluyodum şimdi o da oldu hayırlısı allahtan
Ne bilim yahu anoden bukadar cikmasida beni korkuttu az ciksa bisey coksa bisey biz yahu ne oluyo :)Maşşallah senin ki ikiye değil 10 katına çıkmış değerin nerdeyse kız gayet güzel tatlım değerin
Kuzum barkod olunca netten bakılıyor da bu barkodlu değil yani bana verilen barkod olmadı beklemek zorundayumPazartesi sonucu alamaya gidicrksin dimi kuzu.netten bakiliyor ya o.nasil oluo belki öyle yaparsın ❤
Sagol kuzum birakicam ama tamamen hayatimdan cikarcamBence olmass sağlık lı beslenmek önemli tabii ama cips yedin diye de birşey olacağını sanmam
Kız bide ikiz oluyormuş bu artışa Allahım Allahım ne büyük mutluluk çifte mutluluk olur sana bu değerin bu kadar yükselişteykenNe bilim yahu anoden bukadar cikmasida beni korkuttu az ciksa bisey coksa bisey biz yahu ne oluyo :)
Haklisin bitanemmmYemesen daha iyi kuzum hatta mümkünsr hayatından çıkar bende çok yiyordum ama artık yemiyorum çıkardım hayatımdan katkı maddelri yüzünden hiçde yararlı değil kuzuu sana nacizane tavsiyem hiiiç yeme
Ayyy düşünsene ikiz haberi aldığınııı Wuhuuuu artık burda bi çifte telli oynarız :)Kız bide ikiz oluyormuş bu artışa Allahım Allahım ne büyük mutluluk çifte mutluluk olur sana bu değerin bu kadar yükselişteyken
Deme cok kucuk bi oglum,war teyzesi bi bucuk yasinda buna zor bakarim ikiz olursa galiba olurumKız bide ikiz oluyormuş bu artışa Allahım Allahım ne büyük mutluluk çifte mutluluk olur sana bu değerin bu kadar yükselişteyken
Allaaah halay bile çekeriz tüm kızlar ayy parti yaparız partiiiAyyy düşünsene ikiz haberi aldığınııı Wuhuuuu artık burda bi çifte telli oynarız :)
Kuzum senin adina cok mutlu oldum kafana takiyodun biliyorum gec dollenmemi az deger diye bin şükür bu degerle icine su serpildi cok sevindim balim MAŞALLAH ❤Ne bilim yahu anoden bukadar cikmasida beni korkuttu az ciksa bisey coksa bisey biz yahu ne oluyo :)
Demeyin kizlarrr ikiz olmasin yahu cok kucuk oglumm war ucuz olue bnm icin oleAyyy düşünsene ikiz haberi aldığınııı Wuhuuuu artık burda bi çifte telli oynarız :)
Demi saol kuzum bnm ya bak seninde kaldi besKuzum senin adina cok mutlu oldum kafana takiyodun biliyorum gec dollenmemi az deger diye bin şükür bu degerle icine su serpildi cok sevindim balim MAŞALLAH ❤
Hepimize acil şifalar inşallah benimde bademciğimde 1 adet küçük boy iltihap mevcut
rabbim butun hastalara sifa versin insallah hamisler siz iki kati dikkat edin cift cansiniz artik oy oy ne tatlisGecmis olsun bal köpüğü ❤❤❤
Allaaah halay bile çekeriz tüm kızlar ayy parti yaparız partiii
Diğerinide bana postalarsınDeme cok kucuk bi oglum,war teyzesi bi bucuk yasinda buna zor bakarim ikiz olursa galiba olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?