❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar nasipse 29nda saat 8 9 gibi testi yaparım yanimda olun tamamii kuzular cift cizgi olursa kosarak saglik ocagina gidip kan vericem ordanda guzel haber alip iNŞALLAH ❤ esime aksama supriz hazirlicammm ya duam bu kizlar ❤ esim dusukten sonra cok üzüldü kuzular bu haber ona ilac gibi gelecek ALLAHIN izniyle kuzular❤

Oyyy kurban olurum ya inşallah inşallah o güzel mucize göbişindedir kuzum hayırla güzel haberlerini haberlerinizi bekliyoruz

Sennn ozaman bizden once hamis olcannnn INŞALLAH ❤❤❤❤❤
Ayyy gi allah mi soylettiiii hayirlisi olsun ins hamis olursam esime 1 2 hafta sonra soylerim haftaya yillik izine ayrildim hiic hastaneye gidemem kana baktirim oyle surprizzz derim yalniz adet olcam diyince telde adamin sedi nasil dustu uzuldum

Hayirli ve guzel bi persembe olur 29 u insallah hepiniz icin

Kizlar normalde regl oncesi ben biraz psikopata baflarim hem cok gergin hem cok aglak olurum o haller yok ustumde saskinim kavgasiz bi adet oncesi yasiyorum

Kıyamam yaa uyumadın diye mi acaba dinlen Birazcık kuzum
Olabilir balım beden dirençsiz kaldı galiba biraz yemeğide geç yedm
Kıyamam ya canım şimdi gidebiliyorsan bi dr.görünmende fayda var tedbir senden takdir Allahdan kuzuu
Gittim dr. Gebe oldğn için biişy yapamayz grip başlangıcı parol iç dedi

Yok
İnşallah hamişsindr kuzumm yaaa bende öyle oluyorm adet öncesi ama arada yine geliyo benmkiler :)
Bu donem esim ne dese patlarim kesin kavgayla biterdi bi dinginlik var gibim bakalim ya pazar sabahi nolcak yarin yegenlerimin dogum gunu enerjim dusmesin pazar anlayacaz ben normalde asiri meraklida degilimdir niye boyle olduysam

Ayyy gi allah mi soylettiiii hayirlisi olsun ins hamis olursam esime 1 2 hafta sonra soylerim haftaya yillik izine ayrildim hiic hastaneye gidemem kana baktirim oyle surprizzz derim yalniz adet olcam diyince telde adamin sedi nasil dustu uzuldum
Kuzu eslermzde bi umut bekliyor❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…