Hic test yapmadinmi canim ya en sin girdigin iliskiden 15 gun diye biliyorum gecince kesin cikarVe son 3 gunnnn dua edin kizlaaaaaar adet olmayimmmmmmmm
sende durumlar nasil canim ne jadar zamandur cocuk istiyorsunInşallah olmassin canimmm
yapmak istemedimm husrana ugruyorum 2 yildir kac tane test heba ettim kim biliiiir.s yalniz benim bat tarihi 27 ocak yaziyo aralik olcakdi dedim bu bi isaret hamile degilim sanirim .dHic test yapmadinmi canim ya en sin girdigin iliskiden 15 gun diye biliyorum gecince kesin cikar
İnşallah hamişsindirVe son 3 gunnnn dua edin kizlaaaaaar adet olmayimmmmmmmm
ay insallaaaah hep o ani bekliyorummmm .sİnşallah hamişsindir
İlk bebeginmi olcsk ya ben cok giremiyorum bu yuzden herkesle ilgili pekmbilgim yok o yuzden situyorum.Kismet ya bu isler 1.5yapmak istemedimm husrana ugruyorum 2 yildir kac tane test heba ettim kim biliiiir.s yalniz benim bat tarihi 27 ocak yaziyo aralik olcakdi dedim bu bi isaret hamile degilim sanirim .d
D.d_Masalim_
Allah cok beklemeden verir insallah sana bana isteyen herkese canim.Sabir bu bir imtihan benceEbrarr60 Ben 2 yıldır istiyorum kuzum 1 dusugum var Ondan sonrada olmadi zaten suan çalışmalara başladık bekliyoruz bakalim
Benimde 1.5 sene oldu ve baZen pes etme derecesine geliyorum sanki sabrım sınanıyo. Bazen çok eksik hissediyorum kendimi1.5 sene oldu bende calisma degil artik rutin ilidki cunku kafayi takinca daha bir stres oluyor ben bu ay saldim krndimi
Kuzummm şimdi gitmiş olsam daha erken boşu boşuna endişe yapmş olacağm anlıyorm seni bitanem bnm için endişeleniyosn balımm seviyorm senii kuranımı okudum biraz daha iyiym merak etme
Eksiklik degil bu evet insan niye yaaaa diye haykirmak istiyorsun ama Allah'ın OL demesi lazım. Ya test negatif cıkınca kendimi aptalmışım gibi bir his uyanıyor bende tedbirimizi alalım Allah buyuktur nadip eder inşallahBenimde 1.5 sene oldu ve baZen pes etme derecesine geliyorum sanki sabrım sınanıyo. Bazen çok eksik hissediyorum kendimi
Hep Allah büyüktür diyorum ama 15 kre aynı heyecanı yasayıp hüsrana ugruyorum bilmiyorum daha kaç kere böyle olacakEksiklik degil bu evet insan niye yaaaa diye haykirmak istiyorsun ama Allah'ın OL demesi lazım. Ya test negatif cıkınca kendimi aptalmışım gibi bir his uyanıyor bende tedbirimizi alalım Allah buyuktur nadip eder inşallah
Ilık su iç canım antıbıyotık verir gidincede bal yumuşatır boğazı kendince bişeyler yap evde cok köru degılsenKuzummm şimdi gitmiş olsam daha erken boşu boşuna endişe yapmş olacağm anlıyorm seni bitanem bnm için endişeleniyosn balımm seviyorm senii kuranımı okudum biraz daha iyiym merak etme
Sanmıyrm canım ovu testinde çift çizgiyi gördüm vaktinde 15 gün gecikmenmi oldu canım gittinme doktora nie öyle olmus ne kadar sevinmissindir halbuki dimi ouf ne olacak bizim bu hallerimizYa deme ole benim 15gun sonra olunca artikk eger adet olmadiysanda insallah hamisliktir gec dolenmediirrr
Kuzum bize erken balim daha uzme kendini ❤Canım ya bugün test yaptım negatif dayanamadım
Ben nasıl agladım ama bak benim ikinci olacak ama hrle milletin lafı hani yokmu daha ya bir hamile kalamafın falan ya napayım dr gıttım inan midemde ülser var ilaçlarımı bile içmedim varsa eger süphesiyle sonra husrannnn olsun berecek elbey Rabbim umut hiç bitmez besmele çek ilişki öncesiHep Allah büyüktür diyorum ama 15 kre aynı heyecanı yasayıp hüsrana ugruyorum bilmiyorum daha kaç kere böyle olacak
Ayy hadi INŞALLAH mujdeyle gel kuzum❤Ve son 3 gunnnn dua edin kizlaaaaaar adet olmayimmmmmmmm
Canim oyle düşünme yanlış yazmisim duzelttimyapmak istemedimm husrana ugruyorum 2 yildir kac tane test heba ettim kim biliiiir.s yalniz benim bat tarihi 27 ocak yaziyo aralik olcakdi dedim bu bi isaret hamile degilim sanirim .d
D.d_Masalim_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?