İyi geceler bitanemm allaha emanet olHadi INŞALLAH bitanem yer teyzesiii seker kutusunu❤❤ AMIN bitanem cumlemizden ALLAH razi olsun bal kaymagim öpüyorum balim seni ben uyuyorum hayirli geceler kuzucum
İnternetde sıkıntı var canımKızlar esimin telden siteye giremiyorum acmiyo niye acaba
Bu ara net öyle nedense çekmiyo fazlaBilmiyordum canim kendi telimden giriyo esiminkinden girmiyo
bu dualar ne içinBen dedim canım meryem suresi 40 gün 40 defa okunacak 1 bardak suya bakara suresi 128 al-i imran suresi 8-38'den 41-129-147-193 araf suresi 189 ibrahim suresi 40 hicr suresi 86 nuh suresi 12 hud suresi 69'dan 76 enbia suresi 89 meryem suresi 6'dan 9 şura suresi 9-49-50 furkan suresi 74 saffat suresi 83'den 113 ayetleri okunuyor canım hayrlı nesil evlat istemek için
Norml canımKozlar 4 hfta 3 günlk hamileyim iştahım cok arttı bi türlü doymuyorum ve cabuk acıkıyorum? Sizce bu normalmi
Beta değerini ölçdürdünmü canm bu gğnkerde kaç çıkdıNorml canım
Ama cok erken değilmi böyle bir belirti içinNorml canım
Yok canm ne olacak sık yemek yemenden ye gitsinAma cok erken değilmi böyle bir belirti için
Ama smdiden kiloları yüklemesem mi?Yok canm ne olacak sık yemek yemenden ye gitsin
Kaç kilosun canm.Ama smdiden kiloları yüklemesem mi?
Zaten kocaman olucam
En son adet tarihin neydi canm sennAma smdiden kiloları yüklemesem mi?
Zaten kocaman olucam
53 tüm bir ayda 56 oldumKaç kilosun canm.
23 kasimdiEn son adet tarihin neydi canm senn
Az az ye sık ye canm53 tüm bir ayda 56 oldum
Beta değerin kaçdı canm gitdinmi kan vermeye23 kasimdi
21 aralkta adet olmam gerekyordu
Dün çift czgi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?