❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hep dua ediyorum hepp

Dene kuzum allhtn umit kslmz

Olsa zaten cıkıcak kırkma olmazsada en axından süphen kalkar rahatlarsın

Kuzummm şimdi gitmiş olsam daha erken boşu boşuna endişe yapmş olacağm anlıyorm seni bitanem bnm için endişeleniyosn balımm seviyorm senii kuranımı okudum biraz daha iyiym merak etme
Hep iyi ol kuzucum seni düşünüyorum bitanem bende seni cok seviyorum balim❤❤❤ kuzum degerin cok yuksek oyuzden senin kesen belli olur oyuzden hem gor istiyorum o mutlulugu tat balim❤

Ahh canlarımm Allahım en kısa zamanda nasip eyler inşallah nolur kendinizi öyle kötü hissetmeyin üzmeyin zamanı vardır elbette benim çalıştıgım hastanede bi abi var 8 yıldır çocukları olmuyormuş artık ümitlerini kesmişler tedavi filan da görüp olmayınca geçenlerde adam geldi eşim hamile mucize oldu dedi beklemediğiniz anda gerçekleşir bütün mucizeler .. sonuçta her bireyi Rabbim yaratmış hepsi birbirinden farklı donanımda herkese birer kalp vermiş parmak izlerimiz bile aynı değil bize o kadar özenip yaratmışken Rabbim kendimizi özel hissetmemek neden ?

Kuzum bence pazar yap balim senin adetim normalde 23tu pazar 25 i oluyor hadi bakalim❤❤❤ suan yapsanda olur aslinda kuzum

Kuzular ben bugun cok erken kalktim uyuyorum ballar seviyorum sizleri hayirli geceler can kuzular öpüyorum

Bin şükür tabi kuzum hayirlisyla sabirla beklememiz lazim ALLAHIM nasip etsin❤

Bu bir insan mucizesi işte ve kadına verilmiş en guzel lutuf hamilelik ki son ayları müthiş bir gax ve mutluluk keyifli yaşa hamileliğini

Ilık su iç canım antıbıyotık verir gidincede bal yumuşatır boğazı kendince bişeyler yap evde cok köru degılsen
İçcem canm şimdi
Hep iyi ol kuzucum seni düşünüyorum bitanem bende seni cok seviyorum balim❤❤❤ kuzum degerin cok yuksek oyuzden senin kesen belli olur oyuzden hem gor istiyorum o mutlulugu tat balim❤
Gidecm canm az kaldı merak etme tek seferde gidip bebişimn kalp atışlarını bile görcm inşallah teyzesi
84zmr balim ALLAH kabul etsin bitanem ağzına saglik❤
Allah razı olsun bitanemm dualrm sizlerle

İçcem canm şimdi

Gidecm canm az kaldı merak etme tek seferde gidip bebişimn kalp atışlarını bile görcm inşallah teyzesi

Allah razı olsun bitanemm dualrm sizlerle
Hadi INŞALLAH bitanem yer teyzesiii seker kutusunu❤❤ AMIN bitanem cumlemizden ALLAH razi olsun bal kaymagim öpüyorum balim seni ben uyuyorum hayirli geceler kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…