Bizde seni canimcim❤Gelirim canimcim yoksa çok ozlerimki sizi
Hep dua ediyorum heppBen nasıl agladım ama bak benim ikinci olacak ama hrle milletin lafı hani yokmu daha ya bir hamile kalamafın falan ya napayım dr gıttım inan midemde ülser var ilaçlarımı bile içmedim varsa eger süphesiyle sonra husrannnn olsun berecek elbey Rabbim umut hiç bitmez besmele çek ilişki öncesi
Dene kuzum allhtn umit kslmzCanlar bugün 30. Günüm ama gelen giden yok 28. Gün yani çarsamba ilk idrar ile erken gebelk testi yaptım ama negatifbugn normal ucuz testlerden aldım ama yapmaya korkuyorum tek çizgi göricem die kürtaj olduktan sonra en uzun döngüm 32. Gün olmutu 32. Güne kadar bekliyrm her ay umutla beklerdim bu ay içimde korku var nedense
Olsa zaten cıkıcak kırkma olmazsada en axından süphen kalkar rahatlarsınCanlar bugün 30. Günüm ama gelen giden yok 28. Gün yani çarsamba ilk idrar ile erken gebelk testi yaptım ama negatifbugn normal ucuz testlerden aldım ama yapmaya korkuyorum tek çizgi göricem die kürtaj olduktan sonra en uzun döngüm 32. Gün olmutu 32. Güne kadar bekliyrm her ay umutla beklerdim bu ay içimde korku var nedense
Hep iyi ol kuzucum seni düşünüyorum bitanem bende seni cok seviyorum balim❤❤❤ kuzum degerin cok yuksek oyuzden senin kesen belli olur oyuzden hem gor istiyorum o mutlulugu tat balim❤Kuzummm şimdi gitmiş olsam daha erken boşu boşuna endişe yapmş olacağm anlıyorm seni bitanem bnm için endişeleniyosn balımm seviyorm senii kuranımı okudum biraz daha iyiym merak etme
Canım senin adına cok sevindim oğluşuna top arkadası olu belkıdeDene kuzum allhtn umit kslmz
Kuzum bence pazar yap balim senin adetim normalde 23tu pazar 25 i oluyor hadi bakalim❤❤❤ suan yapsanda olur aslinda kuzumCanlar bugün 30. Günüm ama gelen giden yok 28. Gün yani çarsamba ilk idrar ile erken gebelk testi yaptım ama negatifbugn normal ucuz testlerden aldım ama yapmaya korkuyorum tek çizgi göricem die kürtaj olduktan sonra en uzun döngüm 32. Gün olmutu 32. Güne kadar bekliyrm her ay umutla beklerdim bu ay içimde korku var nedense
Sabah namaxından sonra ki bir uyansbilsem şeytan yat yat diyor 11 ihlas okuyup dua et canım.Hep dua ediyorum hepp
Sabah namaxından sonra ki bir uyansbilsem şeytan yat yat diyor 11 ihlas okuyup dua et canım.Hep dua ediyorum hepp
Bin şükür tabi kuzum hayirlisyla sabirla beklememiz lazim ALLAHIM nasip etsin❤Ahh canlarımm Allahım en kısa zamanda nasip eyler inşallah nolur kendinizi öyle kötü hissetmeyin üzmeyin zamanı vardır elbette benim çalıştıgım hastanede bi abi var 8 yıldır çocukları olmuyormuş artık ümitlerini kesmişler tedavi filan da görüp olmayınca geçenlerde adam geldi eşim hamile mucize oldu dedi beklemediğiniz anda gerçekleşir bütün mucizeler .. sonuçta her bireyi Rabbim yaratmış hepsi birbirinden farklı donanımda herkese birer kalp vermiş parmak izlerimiz bile aynı değil bize o kadar özenip yaratmışken Rabbim kendimizi özel hissetmemek neden ?
Bu bir insan mucizesi işte ve kadına verilmiş en guzel lutuf hamilelik ki son ayları müthiş bir gax ve mutluluk keyifli yaşa hamileliğiniAhh canlarımm Allahım en kısa zamanda nasip eyler inşallah nolur kendinizi öyle kötü hissetmeyin üzmeyin zamanı vardır elbette benim çalıştıgım hastanede bi abi var 8 yıldır çocukları olmuyormuş artık ümitlerini kesmişler tedavi filan da görüp olmayınca geçenlerde adam geldi eşim hamile mucize oldu dedi beklemediğiniz anda gerçekleşir bütün mucizeler .. sonuçta her bireyi Rabbim yaratmış hepsi birbirinden farklı donanımda herkese birer kalp vermiş parmak izlerimiz bile aynı değil bize o kadar özenip yaratmışken Rabbim kendimizi özel hissetmemek neden ?
iyi gecelerrr bende şimdi çıkcam ders çalışıyorum sonra tekrat gelirimmmmKuzular ben bugun cok erken kalktim uyuyorum ballar seviyorum sizleri hayirli geceler can kuzular öpüyorum
Sağolasın canım Rabbim anne olmak isteyen her kadına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin ..Bu bir insan mucizesi işte ve kadına verilmiş en guzel lutuf hamilelik ki son ayları müthiş bir gax ve mutluluk keyifli yaşa hamileliğini
İçcem canm şimdiIlık su iç canım antıbıyotık verir gidincede bal yumuşatır boğazı kendince bişeyler yap evde cok köru degılsen
Gidecm canm az kaldı merak etme tek seferde gidip bebişimn kalp atışlarını bile görcm inşallah teyzesiHep iyi ol kuzucum seni düşünüyorum bitanem bende seni cok seviyorum balim❤❤❤ kuzum degerin cok yuksek oyuzden senin kesen belli olur oyuzden hem gor istiyorum o mutlulugu tat balim❤
Allah razı olsun bitanemm dualrm sizlerle84zmr balim ALLAH kabul etsin bitanem ağzına saglik❤
Hayırlı geceler kuzum iyi dersler ❤iyi gecelerrr bende şimdi çıkcam ders çalışıyorum sonra tekrat gelirimmmm
evet canim bi prensesim var cok sukur ondada 1 ayda sadece 2 defa olmustu rabbim nassip etti bu dunyada rizki varmis yavrumun .bakalim bir tane daha evladimin rizki varmidir zamani gelmismidir mevlam neylerse guzel eyler.ilk cocukmu sanki ikinci diye okudum
Hadi INŞALLAH bitanem yer teyzesiii seker kutusunu❤❤ AMIN bitanem cumlemizden ALLAH razi olsun bal kaymagim öpüyorum balim seni ben uyuyorum hayirli geceler kuzucumİçcem canm şimdi
Gidecm canm az kaldı merak etme tek seferde gidip bebişimn kalp atışlarını bile görcm inşallah teyzesi
Allah razı olsun bitanemm dualrm sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?