- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
Tamam canm sagol öyle yapayım artk ama acıkıyorum doymyorum iştah acılmıs resmen..Az az ye sık ye canm
Yok kan vermedim pazartesi gitcem inşBeta değerin kaçdı canm gitdinmi kan vermeye
Tüh keşke verseydn kendi değerimle karşılaştırırdm. Benm dememe göre bende 4 haftalık hamileyim değerim pzartesi 3856 çıkdı ama ebe 6 haftalıktır dedi 12 kasim en son adet tarhmdi ama yumurtlama günmden hesaplaynca 4 haftam bgn dolduYok kan vermedim pazartesi gitcem inş
Ebenin 6 haftalk demesi daha mantklı canm cünkü adetin ilk tarihinden itibaren hesapşanıyor..Tüh keşke verseydn kendi değerimle karşılaştırırdm. Benm dememe göre bende 4 haftalık hamileyim değerim pzartesi 3856 çıkdı ama ebe 6 haftalıktır dedi 12 kasim en son adet tarhmdi ama yumurtlama günmden hesaplaynca 4 haftam bgn doldu
Ben hiç bişy anlamş değilim valla değerim şimdi 5000 leri geçmişdir hrldeEbenin 6 haftalk demesi daha mantklı canm cünkü adetin ilk tarihinden itibaren hesapşanıyor..
Bnde internetteki hesaplayıcılardan adet tarihmi yazıp buldum.. Şu anda 4 hafta 3 günlük yani 5. haftanın içinde sayılıyorum..
en doktorun dediğine göre hareket et canm..Ben hiç bişy anlamş değilim valla değerim şimdi 5000 leri geçmişdir hrlde
Kız hamiş sultan sen uyumadın mı bitanemBen hiç bişy anlamş değilim valla değerim şimdi 5000 leri geçmişdir hrlde
Hoşgeldin topiğimize canımAramzda 11 gün varmiş..
Acil bu testi yapıyormu ?
Yok anam uyumadm akşam uyumuşdm napıyosnn balımmKız hamiş sultan sen uyumadın mı bitanem
Oturdum forumlara bakıyorum kuzum can sıkıntısı uykumda yokYok anam uyumadm akşam uyumuşdm napıyosnn balımm
Kozlar 4 hfta 3 günlk hamileyim iştahım cok arttı bi türlü doymuyorum ve cabuk acıkıyorum? Sizce bu normalmi
Yapıyo canmm burda ama sağlık ocağı yada polknlğe gitAramzda 11 gün varmiş..
Acil bu testi yapıyormu ?
Gazman gibi dolanıyorsun desene sakın topikte gaz salıpda bizi zehirleme heeGazlı janow geldii
Hahahaha yok kız salınmıyor daha doğrusu geliyormuş gibi bi kandırıp gidiyo gelen de beklentimi karşılamıyor çok zor çok Gazman gibi dolanıyorsun desene sakın topikte gaz salıpda bizi zehirleme hee
Bende diyodumya kuzum geçen haftalarda acaip sancısı oluyo bideKuzum nasıl gaz var anlatamam gören 9 aylık hamile sanacak yürürken otururken bi görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?