Hoşbulduuum bitanem komşumda kuran okudum akşam sohbet muhabbet anca girebildim tatlım bende özledim ki senide teyzesinin minik fasülyesinide fotoyu gördüm ya onu bile özledim kiiiAnummmm balımm hoş geldin özledim seni yaa
Nasıl teyzesi fasulyemizz ay nazar değmesn diye bende okuyorm sürekli meleğimi allah kabul etsin inşallahHoşbulduuum bitanem komşumda kuran okudum akşam sohbet muhabbet anca girebildim tatlım bende özledim ki senide teyzesinin minik fasülyesinide fotoyu gördüm ya onu bile özledim kiii
Canım benim aman kendine dikkat et tatlım bebişin sana sımsıkı tutunucak seni bırakmıycak inşallah kendini yormuşsun oda sana sinyal vermiş anneciğim kendini yorma ben burdayım dye balımmm❤❤❤İnsallah bisey olmaz kuzum stres etme sende kendine
Aminnn kuzum nazar değmesin fasülyeme nasılda rahat rahat yatıyor orda anneciğine kendini göstermiş güzeller güzeli anneside bize gösterdi çooook mutlu oldum balımmm benim heyecan yaptım ya kız ❤❤Nasıl teyzesi fasulyemizz ay nazar değmesn diye bende okuyorm sürekli meleğimi allah kabul etsin inşallah
Bende aynıyım balım yaa anca bakıyorm açıp açıp resme ne tatlı bişymiş evlat henüz doğmadan rabbm isteyen herkeze versn inşallahAminnn kuzum nazar değmesin fasülyeme nasılda rahat rahat yatıyor orda anneciğine kendini göstermiş güzeller güzeli anneside bize gösterdi çooook mutlu oldum balımmm benim heyecan yaptım ya kız ❤❤
Aminnnn kuzummm ben heyecan yaptıysam seni düşünemiyorum bile ağzın kulaklarında bakıyorsundur o ilk görüntüye ilk fotosuna hayatımBende aynıyım balım yaa anca bakıyorm açıp açıp resme ne tatlı bişymiş evlat henüz doğmadan rabbm isteyen herkeze versn inşallah
Öyle bakıyorm valla rabbm herkezn meleğini korusun inşallah kendmde nazar edcm diye korkuyorm bi yandan da unutmaya çalışıyorm hayatımmAminnnn kuzummm ben heyecan yaptıysam seni düşünemiyorum bile ağzın kulaklarında bakıyorsundur o ilk görüntüye ilk fotosuna hayatım
Ayetel kürsi oku üfle kendine balımmm 7 defa oku canım benimÖyle bakıyorm valla rabbm herkezn meleğini korusun inşallah kendmde nazar edcm diye korkuyorm bi yandan da unutmaya çalışıyorm hayatımm
Tamam canımm okuyumm herkez için inşallahAyetel kürsi oku üfle kendine balımmm 7 defa oku canım benim
Allah kabul etsin bitanem inşallahTamam canımm okuyumm herkez için inşallah
İnşallah sen napıyosn bakalmm canımmAllah kabul etsin bitanem inşallah
Ben napim tavuk gibi pinekledim oturuyorum tatlım bu ay bi garibim canım yaİnşallah sen napıyosn bakalmm canımm
Neden garipsin kuzuuBen napim tavuk gibi pinekledim oturuyorum tatlım bu ay bi garibim canım ya
Senin kocişde maşallah erkek muamelesi yapıyor sana az dikkat etse ya nye anlamıyor bu adam seni hamişsin sen kavrayamdı mı henüzKapıştık bizde yine kocişle kedi köpek mi bi rahat durmuyo yaa bişy olacak diye korkuym zorlatma dyrm ama yok km dinliyo sataşıp duruyo
Kız hep bi adet olcakmışım gibi hissediyorum ya bende şaştım iyiceNeden garipsin kuzuu
Manyakda o yüzden fatura yüzünden de birbirimize grdikSenin kocişde maşallah erkek muamelesi yapıyor sana az dikkat etse ya nye anlamıyor bu adam seni hamişsin sen kavrayamdı mı henüz
Ne faturası kuzum faturalı hatmı kullanıyorsun tatlımManyakda o yüzden fatura yüzünden de birbirimize grdik
Kaç aydır deniyosn guzumm senKız hep bi adet olcakmışım gibi hissediyorum ya bende şaştım iyice
İlk ayımda kırmızıyı gördüm balımmm bu ikinci ayım olcakKaç aydır deniyosn guzumm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?