❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ne faturası kuzum faturalı hatmı kullanıyorsun tatlım
Ben değil balım o kullanıyo ve sürekli youtube da yemeye ekmeği yok her ay 200 fatura ödüyodu geçn ayda tartışdık şimdide kapat diyrm kapatmıyo allahm ben bu sorumsuz adamdan çocuk bekliyrm yaa

Ben değil balım o kullanıyo ve sürekli youtube da yemeye ekmeği yok her ay 200 fatura ödüyodu geçn ayda tartışdık şimdide kapat diyrm kapatmıyo allahm ben bu sorumsuz adamdan çocuk bekliyrm yaa
Ooo çok gelmiş tatlım kızmakda haklısın ama adamlar birazcık sorumsuz davranıyorlar sen faturadan ben eşimin iddaasından yıllarca çektim en son boşanma noktasına geldim kafası dank etti çok şükür artık oynamıyor o illetten kurtuldum milyarları döktü beni sıkıntıya düşürdü

Allahım inşallah hayırlısını versn canım banımm eşin hak ediyosa versn benm gibi yıpratmasn rabbm kimseyi
Aminnn şimdi hakettiği için bende bebiş istiyorum boşuna 12 yıl beklemedim bende bitanem

Şuan çok kötüyüm yaa çok da pişmanım bu adamla evlendiğim için hep diyorm nerden de çıkdı karşıma ben nezaman iyi niyetle yaklaşsam sonu böyle bitiyo ağzından küfür düşmez gereksiz argo konuşur. bazen dalgaya vuruyorm bazende çok zoruma gidiyo bıktım artk

Aminnn şimdi hakettiği için bende bebiş istiyorum boşuna 12 yıl beklemedim bende bitanem
Ben bekleyemedm işte içimdeki çocuk sevgisini bastırack hiç bişeym yok ne sevgisini hissediyorm nede başka bişeyini gerçekden bıktm ve akıttığı göz yaşlarımı rabbm ondan misli misli çıkarsın inşallah

Hayatım çok üzüldüm ama çok dua et eşin için bitanem inşallah düzelir kuzum ya senin duan makbul kabul olunan dua olur bitanem inşallah bebişin eşinin düzelmesine vesile olur cancağızım

Hayatım çok üzüldüm ama çok dua et eşin için bitanem inşallah düzelir kuzum ya senin duan makbul kabul olunan dua olur bitanem inşallah bebişin eşinin düzelmesine vesile olur cancağızım
Bilmiyorm rabbm büyük ama derlerya anası gülmeyenn danası gülmez diye aynen öyle şuan annemi arayıp babam gelip beni alsn diyesin var hiç böyle olmamışdım

Ben nasıl bastırdım bilmiyorum tatlım ama bastırdım insanların dilindrn bana karşı zehir akmasına bile katlandım çok dua ettim eşim için çareyi boşanmakda buldum rabbim izin vermedi çok şükür eşim düzeldi ama şunu anlamadım eşin sana sevgisini mi göstermiyor

Bilmiyorm rabbm büyük ama derlerya anası gülmeyenn danası gülmez diye aynen öyle şuan annemi arayıp babam gelip beni alsn diyesin var hiç böyle olmamışdım
Sen görücü usulümü evlendin kuzum eşinle

Göstermiyor evet onun sevgi göstermesi vurmak argo konuşmak

Öyle düşünmede balımmm seviyordur da sana gösterme şekli yanlış bitanem niye sevmesin seni bitanem
Şimdide anahtarları aldı gitmeme müsade etmiyo ama huzurda vermiyo bu nasl işdir yaa az olsun dinmişdi göz yaşların ama yine başa sardık çok güzel zannetmiyorm bebğin bu adamı düzelteceğini sevnmesi bile yok gissedemiyorm bunu ben susup ses çıkarmazsam herşey çok iyi

Sevgiliyken nasıldı canım sana karşı
Sevgiliyken göz boyamak varya çok güzel davranıyodu beyfndi ama evlendkden snra helede son aylarda bişy söykesem beni kötü şeylere tahrik edercesine konuşmalar argo konuşmalar gidersen gitler bi sürü şey

Gitmemene müsade etmemesi kaybetme korkusu balımmm kendi kocişimden biliyorum ama sen benim gibi yapma annenle babanla konuş onlarda damatlarıyla gerekli konuşmayı yapıcaklardır kuzum

Gitmemene müsade etmemesi kaybetme korkusu balımmm kendi kocişimden biliyorum ama sen benim gibi yapma annenle babanla konuş onlarda damatlarıyla gerekli konuşmayı yapıcaklardır kuzum
Benmki bildiğin tam bi dağdan inme canm bnm evime kmse karışamaz hesabı yapıyo knşsalarda bişy değişmez

Sevgiliyken göz boyamak varya çok güzel davranıyodu beyfndi ama evlendkden snra helede son aylarda bişy söykesem beni kötü şeylere tahrik edercesine konuşmalar argo konuşmalar gidersen gitler bi sürü şey
Yaa gidersen git derler kapıyı kilitlerler önünde dururlar canım hepsi aynı bu adamların Benimki bana bir kere argo kullandı yüzbin defa özür diledi

Benmki bildiğin tam bi dağdan inme canm bnm evime kmse karışamaz hesabı yapıyo knşsalarda bişy değişmez
Kimse karışmaz evine ama kızları mutsuzsa huzursuzsa öyle bi karışılıyor ki sende ağaç kovuğundan çıkmadın sahipsiz mi zannediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…