Olabilirr kuzum bence erken die bole cikti ben umit goruyorummYa kizlar noldu simdi bune erken oldugundan mi bole cikti
Deger 2 mi 20 mi kuzuOlabilirr kuzum bence erken die bole cikti ben umit goruyorumm
<2.0Deger 2 mi 20 mi kuzu
Kuzum benimde 2ydi bes gun sonra 186olmustu insallah seninde ole olur ama bole olunca negatif diyolar bilginde olsun
Balımmm niye canını sıkıp stres yapıyosunnn herşey allahtan bırak dktr ne derse desin verecek olan rabbim sen içini ferah tut duanı et rabbm verecekdir haznesinde bol inşallahhİnsallh kuzum bnde gittim yumurtaların gelişiyor bi sorun yok dedi rahim egriligi warms biraz moralim bozuk
Bitanemmm beni çok korkuttunnn dikkat et canım benimmm niye öyle oldu yorma kendini fazla oğluşunu yıkarkende birinden yardm iste hayatımm dinalen yatda ama ihmal etme kesinlikle git yarn hiç yokdan kan testi ver betahcg ne baktırOkadar moralim bozukki modum yerlerde kizlar iki damla,kahverengi leke geldi acayip ayak,agrim var
Ewwt ya adetimde yaklastiadetin yaklaşıyomu.Bu arada kızlar benim tatlı erkeğim buuuu maşallah oğluma kardeş diye deli oluyor
insAllah benimde olur ya bata daha 4gun var :/Kuzum benimde 2ydi bes gun sonra 186olmustu insallah seninde ole olur ama bole olunca negatif diyolar bilginde olsun
Kuzum benimde 2ydi bes gun sonra 186olmustu insallah seninde ole olur ama bole olunca negatif diyolar bilginde olsun
bacak agrin ondandir merak etme 1 - 2 gune gecerEwwt ya adetimde yaklasti
Nasl yani canm senn 2.nci adetmi yaklaştıEwwt ya adetimde yaklasti
Kuzum umit varmis hayirlisyla betan cogalir INŞALLAH hemşerim ❤ bide 30nda yaptir baliminsAllah benimde olur ya bata daha 4gun var :/
Kuzum benimkinde direk yaziyodu değer bundan anladığım kadarıyla referans aralığında bende diyorum ki olmasaydı referans da çıkmaz dı adetine 4 gün var daha ve internetten baktığımda da kanda da adete bir kaç gün kala anca çıkıyormuş bence adet günü geçince yine yapmalı 0 değil.çünküKuzum ben bu deger kisimlarimdan cok anlamiyorumJanow kuzu sen bilirsin bi bakarmisin
insAllah benimde olur ya bata daha 4gun var :/
Anladim kuzum Hadi INŞALLAH umit var demekki❤Kuzum benimkinde direk yaziyodu değer bundan anladığım kadarıyla referans aralığında bende diyorum ki olmasaydı referans da çıkmaz dı adetine 4 gün var daha ve internetten baktığımda da kanda da adete bir kaç gün kala anca çıkıyormuş bence adet günü geçince yine yapmalı 0 değil.çünkü
Nasil referans araligi canimBence de öyle olacak adetine daha var kuzum hem olmasa referans aralığında olmazdı diye düşünüyorum
0la 5 arasi diyor ya kuzum sanirim oNasil referans araligi canim
Tamam canim insAllah ❤❤Olur canım için ferah olsun dikkat et kendine duanı eksk etme
Nasil referans araligi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?