❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnsallh kuzum bnde gittim yumurtaların gelişiyor bi sorun yok dedi rahim egriligi warms biraz moralim bozuk
Balımmm niye canını sıkıp stres yapıyosunnn herşey allahtan bırak dktr ne derse desin verecek olan rabbim sen içini ferah tut duanı et rabbm verecekdir haznesinde bol inşallahh

Okadar moralim bozukki modum yerlerde kizlar iki damla,kahverengi leke geldi acayip ayak,agrim var
Bitanemmm beni çok korkuttunnn dikkat et canım benimmm niye öyle oldu yorma kendini fazla oğluşunu yıkarkende birinden yardm iste hayatımm dinalen yatda ama ihmal etme kesinlikle git yarn hiç yokdan kan testi ver betahcg ne baktır

Kuzum ben bu deger kisimlarimdan cok anlamiyorum Janow kuzu sen bilirsin bi bakarmisin
Kuzum benimkinde direk yaziyodu değer bundan anladığım kadarıyla referans aralığında bende diyorum ki olmasaydı referans da çıkmaz dı adetine 4 gün var daha ve internetten baktığımda da kanda da adete bir kaç gün kala anca çıkıyormuş bence adet günü geçince yine yapmalı 0 değil.çünkü

Anladim kuzum Hadi INŞALLAH umit var demekki❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…