❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canlar ben uyuyorum ballar yarin görüşmek uzere ❤❤❤❤hayirli geceler ballar yarin testi alicam sali sabahida testi yapicam ❤❤❤❤ seviyorum sizi öpüyorum ❤❤❤❤

Hayatımm yeni gördümm evet bncede sağda benm meleğim senn değerindr harika canmm bence sende benm gibi 3 binleri geçince git herşeyini gör allahn izniyle biz 6ncı haftamızı bitirdik teyzesi 7+1 iz bugn
Bak kuzum benimde bata gire 7ama hcg ye falan tabi gec dolenme die dusundugu icin 5 inssllah bisey olmaz hamisin duasi kabul olur nolur dende dua et bana

İnşallahhh balımm ama git sabah kan ver lekelenmem oldu de tamm mı canımm
Sabah gidemem ancak carsamba esim illa gidek dedide dedim yok sabah bakicam leke falan varmi bence ben bugun kendimi cok zorladim is yaptim ustunw oglani indir kaldir bide banyo yapptirdim tam oldu yani bunlari yaparken hic bisey hisetmrdim taki dinlenim dedim bi ba ak agrisi bi bacak agrisi aha leke oldu iste

Karnında ağrın faln varmı canmm nasl gitmedin keşke gitseydn yaa aklm sende vr meleğinde kalack şimdi gündüzde giremiycm buraya eşim çalışıyo üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…