Ümi tvar yani canim insAllah 4gun sonra yukselir yaAnladim kuzum Hadi INŞALLAH umit var demekki❤
Allah razi olsun hemserim bende senin ocn dua edyorm insAllah hamisizdir bekleyen herkz insAllah hamisdr ❤❤❤Bejan19 hemserim dualarim seninle INŞALLAH betan yukselir hamissindir❤❤
KuzumÜmi tvar yani canim insAllah 4gun sonra yukselir ya
iyi geceler canim Allah rahatlik versin optum ❤❤❤Canlar ben uyuyorum ballar yarin görüşmek uzere ❤❤❤❤hayirli geceler ballar yarin testi alicam sali sabahida testi yapicam ❤❤❤❤ seviyorum sizi öpüyorum ❤❤❤❤
INŞALLAH bitanem ALLAH razi olsun kuzummm ❤❤❤❤Allah razi olsun hemserim bende senin ocn dua edyorm insAllah hamisizdir bekleyen herkz insAllah hamisdr ❤❤❤
İyi geceler tatlı rüyalar bitanmmmCanlar ben uyuyorum ballar yarin görüşmek uzere ❤❤❤❤hayirli geceler ballar yarin testi alicam sali sabahida testi yapicam ❤❤❤❤ seviyorum sizi öpüyorum ❤❤❤❤
Sagol caniminici hamis sultan yerim ben o fıstığı ilk fotosunuda gördük fistiginn teyzesinin bitanesi❤ yarin görusuruz kuzum hayirli geceler öpüyorum balimi❤İyi geceler tatlı rüyalar bitanmmm
AMIN cumlemize hemserim hayirli geceler❤iyi geceler canim Allah rahatlik versin optum ❤❤❤
Bak kuzum benimde bata gire 7ama hcg ye falan tabi gec dolenme die dusundugu icin 5 inssllah bisey olmaz hamisin duasi kabul olur nolur dende dua et banaHayatımm yeni gördümm evet bncede sağda benm meleğim senn değerindr harika canmm bence sende benm gibi 3 binleri geçince git herşeyini gör allahn izniyle biz 6ncı haftamızı bitirdik teyzesi 7+1 iz bugn
Warsa batta yukselicwktirinsAllah benimde olur ya bata daha 4gun var :/
Etmemmiii balımm hep aklımda dilimdesinizz allahım korusun meleklerimiziBak kuzum benimde bata gire 7ama hcg ye falan tabi gec dolenme die dusundugu icin 5 inssllah bisey olmaz hamisin duasi kabul olur nolur dende dua et bana
Saol kuzum benimm birbirimizden dualarimiz eksik etmiyelim insallahEtmemmiii balımm hep aklımda dilimdesinizz allahım korusun meleklerimizi
İnşallahhh balımm ama git sabah kan ver lekelenmem oldu de tamm mı canımmSaol kuzum benimm birbirimizden dualarimiz eksik etmiyelim insallah
Sabah gidemem ancak carsamba esim illa gidek dedide dedim yok sabah bakicam leke falan varmi bence ben bugun kendimi cok zorladim is yaptim ustunw oglani indir kaldir bide banyo yapptirdim tam oldu yaniİnşallahhh balımm ama git sabah kan ver lekelenmem oldu de tamm mı canımm
Karnında ağrın faln varmı canmm nasl gitmedin keşke gitseydn yaa aklm sende vr meleğinde kalack şimdi gündüzde giremiycm buraya eşim çalışıyo üffSabah gidemem ancak carsamba esim illa gidek dedide dedim yok sabah bakicam leke falan varmi bence ben bugun kendimi cok zorladim is yaptim ustunw oglani indir kaldir bide banyo yapptirdim tam oldu yanibunlari yaparken hic bisey hisetmrdim taki dinlenim dedim bi ba ak agrisi bi bacak agrisi aha leke oldu iste
İnsallah bisey olmaz kuzum stres etme sende kendineKarnında ağrın faln varmı canmm nasl gitmedin keşke gitseydn yaa aklm sende vr meleğinde kalack şimdi gündüzde giremiycm buraya eşim çalışıyo üff
Nasl etmem canm dikkat et kendine sabah hemn folik astini al ayaklarını dik yat onun çok faydası varmş bilirsin zatn de. Dkkat et aman canmm ama bi kan vermeye gitsen keşkeİnsallah bisey olmaz kuzum stres etme sende kendine
Anummmm balımm hoş geldin özledim seni yaaTopiğin tavuğu geldiii kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?