amin kuzum Rabbim isteyen herkese nasib etsinBe tatlıştır o şimdi Allah ım bağışlasın
Doktor neden yasakladi kuzucanimÇok. Şükür kuzummm dünden beri yattım dinlendm çok şükür geçdii ne kadar yatcm böylr bilmiyormm. Telfondan uzak duruyorm canmm dktrda yasakladı eşimde annemler de hepsi çok kızıyo
Amin canım benimamin kuzum Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Hosgeldin kuzucanim ❤Canlar benimde misafirim vardı yemekliydi gittiler ortalığı toparla falan anca geldim size
Adet olmazsam ertesi sabahı almayı dusunuyom kuzum dua ettt olmayimTesti nezmn alcan kuzucanim
INŞALLAH kuzummmm dualarim seninle ❤❤❤❤Adet olmazsam ertesi sabahı almayı dusunuyom kuzum dua ettt olmayim
Annem çok uğraşıyo dediDoktor neden yasakladi kuzucanim
Hoşbuldum bitanemHosgeldin kuzucanim ❤
iyi geceler kuzular Rabbim gönlünüzdekileri yaşatsın inşallah güzel bir güne uyanalım Allaha emanet olun sizi seviyorumAdet olmazsam ertesi sabahı almayı dusunuyom kuzum dua ettt olmayim
Ole kuzu hayrlisi diyelim şimdide eltimin hamilelik haberini aldimBöyle kendini daha çok üzüyorsun çünkü aynısını bende yapıyorum
Telefon dusugemi neden oluyomus kuzumAnnem çok uğraşıyo dedi
Bizde seni seviyoruz iyi geceler can Allh rahatlık wersiniyi geceler kuzular Rabbim gönlünüzdekileri yaşatsın inşallah güzel bir güne uyanalım Allaha emanet olun sizi seviyorum
İyi geceler tatlı uykular amin yavru hepimizinkini inşaallah Şen'de seviliyorsuniyi geceler kuzular Rabbim gönlünüzdekileri yaşatsın inşallah güzel bir güne uyanalım Allaha emanet olun sizi seviyorum
Hücrelerinn oluşumuna fln zararlıymş canmmTelefon dusugemi neden oluyomus kuzum
AMIN sende balim hayirli geceler kuzucanim seviyorum seni ❤iyi geceler kuzular Rabbim gönlünüzdekileri yaşatsın inşallah güzel bir güne uyanalım Allaha emanet olun sizi seviyorum
İnsallh canimmmm bnmYatmaktan da usandm kii kar gördükçe dışarda içim gidiyo inşallah seneye kış bebişimle çıkarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?