- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Amin canım tez vakitte inşallahHaklısın tatlım ama esim üzülüyor beni öle görünce sonrada ben üzülüyorum bide bakmisiz gözlerden yaş geliyor . Sabır Allahimmmmmmm sabır. Hepimize yaşatsın ins
Biz evlendik evleneli istiyoruz canım yeni evliyim ama yaş faktörü var nişanlıyken ilk gece hamiş kalırım diye hayal ediyordum inşallah bu ay umutluyum nasip Rabbim tez vakitte aratmadan versin hepimizeCanım sen ne zamandır istiyorsun
İnşaallah canım Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın kuzumBiz evlendik evleneli istiyoruz canım yeni evliyim ama yaş faktörü var nişanlıyken ilk gece hamiş kalırım diye hayal ediyordum inşallah bu ay umutluyum nasip Rabbim tez vakitte aratmadan versin hepimize
Amin canım amin kuzum cümlemizin inşallah umutları gerçeğe dönüşsünİnşaallah canım Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın kuzum
Hoş geldin canım nasılsınBen geldim kuzular
Hoşgeldin tatlımBen geldim kuzular
Sperm yumurtaya ulastikda 9 gun sonra doye biliyorum canimKuzular yumurtlamadan kaç gün sonra döllenme oluyor biliyor musunuz
İyiyim canım sen nasılsınKızlar mrb nasılsınız?
Çok şükür canım sakin buralar :)İyiyim canım sen nasılsın
Yok kuzum ben sana kzmadim
Evet haklisin baya soguk oluyor bazen elektrkler olmuyor santiyedeGeçmiş olsun canım çok dikkat et balım ayaklar çok önemli yumurtalık böbrek hemen etkileniyor
Saol kuzum bakarim simdiCanım ayak ısıtıcılı taban alırsan üşütmesin nette satılıyordur büyük ihtimal
Teşekkür ederim tatlımSperm yumurtaya ulastikda 9 gun sonra doye biliyorum canim
Stres yaptığını dusunende grmesinn demişsinYok kuzum ben sana kzmadim
Canim listeden cikarmadim adet olunca yada hamissen yazacam bana gun verince hemen yazicam aktifsin biliyorum listeden cikarmadim kesinlikle gunun belli olmadigi icin batini bekliyorum_Masalim_ kuzu beni neden listeden cikardin gayet aktifim ve daha adet olmadigimi bekledigimi soyledim
Adet mi oldun_Masalim_ 8 Şubat kuzumm batt
Anladim kuzum psikolojik biraz rahatla kuzum ne varsa ozelde var devletin umrunda degil bencedesordum canm burdaki devlette yok fakulte yapiyo dr m da bu kimyasal dusugu dusukten saymiyo gebelikten bile saymiyorz dedi normal adet oluyomsm.tekrarlayacak diye bisey yokmus.o testi gebelde ilk uc ayda kalbi durup yada direk dusuk yapablara yapiyolarms.yani iki uc kez boyle canimin yanmasi lazimmis bi kac ay sonra ozele gidip tedavi istycem devlete kalsak surunmeye devam analayacagn canim.cocuk isinide uzun bi sure rafa kaldrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?