❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum herkes gergin hormonlar tavan burda zaten. Burda herkes aile gibi olur böyle şeyler kuzum unutulur gider

Santiye
Bitmek uzere artik yogunluk gecti daha rahatiz cok sukur bu hafta ici hep uykuluyum anlamadim neden boyle erken yatiyorum dokuzda uykm geliyor

Günaydın kızlar bu kış çok bereketli maşallah burda da rahmet (yağmur) yağıyor inşallah sağanak sağanak yağan rahmetle Rabbim bizlerin de gönül muradını verir önce göbişlerimizi sonra kucaklarımızı doldurur amin

@dilekylmz22 kuzum sordunmu hastaneye
sordum canm burdaki devlette yok fakulte yapiyo dr m da bu kimyasal dusugu dusukten saymiyo gebelikten bile saymiyorz dedi normal adet oluyomsm.tekrarlayacak diye bisey yokmus.o testi gebelde ilk uc ayda kalbi durup yada direk dusuk yapablara yapiyolarms.yani iki uc kez boyle canimin yanmasi lazimmis bi kac ay sonra ozele gidip tedavi istycem devlete kalsak surunmeye devam analayacagn canim.cocuk isinide uzun bi sure rafa kaldrdm

Santiye
Bitmek uzere artik yogunluk gecti daha rahatiz cok sukur bu hafta ici hep uykuluyum anlamadim neden boyle erken yatiyorum dokuzda uykm geliyor
Al benden de o kadar Can'ım bekar olduğum Zaman'larda akşam eve gider yatardım hemen eşim uyutmuyor da erken yatıyormuş Muşmuşum hep uyuyormuşum yoruluyoruz anlayan yok sen erkeksin ben kadınım diyorum kendisiyle kıyaslıyor beni

Santiye cok yorucu oluyor malsef calismayan anlayamaz bayan olsrak santiyede calismak zor ama seviyorum ben alisinca baska yerde calisamam gibi geliyo

Bakiyim bu internetten ogreniyim o zaman
Ben bu battaniyeyi çok beğendim tam takım yapmışlar tunus işi tığdan ben bilmiyorum elime aldım defter kalem şişle nasıl yaparım diyr ilmek saya saya örnek kurucam zor olacak ama inşallah güzel olacak

Eklentiler

• Tunus-işi-bebek-battaniyesi-modelleri-6.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 31
Santiye cok yorucu oluyor malsef calismayan anlayamaz bayan olsrak santiyede calismak zor ama seviyorum ben alisinca baska yerde calisamam gibi geliyo
Canım ayak ısıtıcılı taban alırsan üşütmesin nette satılıyordur büyük ihtimal

Ben bu battaniyeyi çok beğendim tam takım yapmışlar tunus işi tığdan ben bilmiyorum elime aldım defter kalem şişle nasıl yaparım diyr ilmek saya saya örnek kurucam zor olacak ama inşallah güzel olacak
Harika bayıldım tığ ile oluyor degilmi yaparım heralde :)) ama önce hamiş olmam gerek inş.

Harika bayıldım tığ ile oluyor degilmi yaparım heralde :)) ama önce hamiş olmam gerek inş.
Tığla canım netten sayıları sayamadım resim çok net değil inşallah tez vakitte hamiş olsun kuzum ama şimdiden hazırlık güzel olur oyalanırsın kuzun ha deyince de bitmiyor

Kuzular yumurtlamadan kaç gün sonra döllenme oluyor biliyor musunuz

Tığla canım netten sayıları sayamadım resim çok net değil inşallah tez vakitte hamiş olsun kuzum ama şimdiden hazırlık güzel olur oyalanırsın kuzun ha deyince de bitmiyor
Haklısın tatlım ama esim üzülüyor beni öle görünce sonrada ben üzülüyorum bide bakmisiz gözlerden yaş geliyor . Sabır Allahimmmmmmm sabır. Hepimize yaşatsın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…