Yok kuzum sende bizi unutmaTM kuzum sağol anlayışın için bni unutmayın ama
Bn sizsiz duramam dönerim askommAnliyorum kuzum kafani dinle rahatla biz hep burdayiz gelirsin arzu ettiğinde ❤
Adet agrsii gibi bi agrda hamislik belrtsii INŞALLAH minigin seninledirKizlar bugun kasık agrim var bat a son 3 gun umarim adet agrisi degildir bu ..
Heyecanliyim ama kendimi kotuye alistirmak istiyorum yavrum insallah hayirlisi olsun hakkimizdaAdet agrsii gibi bi agrda hamislik belrtsii INŞALLAH minigin seninledir
kızamıkçık demek yani kanında kızamıkcık virüsüne bakılmış yani pozitif olması ve nekadar degerlerde onu yazmamışsın dr sor bence bendede cıkmıştı ama Allahtan küçükken çıkarmışım ama hala kanda duruyor yakın zamanda özellikle hamileyken çıkan kızamıkçık düşeğe sebep olur demişti drumSelam kızlar ben 11 haftalık hamileyim doktorum bazı testler istemişti onaları yaptırdım bugün şimdide netten sonuçlara bakıyorum Rubella ıgG 219 pozitif diyo bu ne demek cuma günü doktoruma sonuçları gösterecem dayanamadım size sorayım dedim
gunaydın g.olsun canım dikkat et sağlıktan öte bişey yokKizlar esim serum takti biraz daha iyim atesim dustu ya parolla dusuyo sonra 2saate geri cikiyodu serumun icine ilaclar olunca direk damardan daha iyi oldu dusuverdi atesimkizlar yumurlama zamaninda akinti nasil olyodu yapiskan sumuksu gibimi bende yapiskan sumuksu gibi bi akinti var dun oldu
Hastayim fanfinifonfon yokcanlarım nasılsınız nasıl gidiyor hayat hamişlik ve fan fini fon durumları .. ptesi ev taşıyorum ALLAHın izniyle yeni bebeğe yeni evsalı günü de 12 haftanın içinde oluyoruz cinsiyetini öğrencez bi kızm var Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Sagol canim ya iglesince calismaya devam edsemmi ama yumurlama gunleri bu haftaydigunaydın g.olsun canım dikkat et sağlıktan öte bişey yok
Amin bitanem inşallah beklemek çok zorÇan'larım benim bende sizler gibiyim emin olun etrafımda benden sonra evlenip hamile kalıp doğuranlar var onların adına sevinip kendimi eksik hissediyorum ve içtende olsa köşede azıcık kıskanıyorum arayıp soran herkes bebek soruyor eşim geçen ay o kadar kızdı ki bana soranlara ve bana dönüp istersen tek tek ararım herkesi bizim çocuk yapıp yapmayacağımız sizi ilgilendirmez diyeyim dedi bundan sonra bebek düşünme anı yaşayalım bebek için değil keyif için beraber olalım dedi çok ta haklıydı umarım Rabbim daha fazla bekletmez
GGunaydin hanimlar nasilsiniz bugun
Gunaydin kizlarGünaydın kuzularım
yanlis anlasildigimi belirttim ztn neden fevri cikis yapiyorsunuz ki ozrumude diledim ayrica yanlis telaffuz edip kendimi anlatamadigimi da dile getirdim elestri amacli soylemedim . Neyse bundan sonra ben rahatsizlik vermem kimseye_Masalim_ cik uzuldum ve cok kizdim bi mesaji gordum daha yeni biz tabiki bebislerimizden bahsedicez bize ne oldu siz nasildiniz gebelik donrmi dedilerde biz cewapmi wermedik bu topigin amaci sohbet etmek yani kusura,bakmasin kimse begenmeyen gidip kendine yeni topik acsin bi gun cok yazariz bi gun az buda bizim kendi fikrimiz yani stres yasadigini dusunense girmesin gebe oldugunu ogrenince katilsin tekrar biz kimseyi zorlamiyoruz olurda biri derseki bana yardimci olurmusunuz nasi hamile kaldiniz nasi belirtilerdi sewe sewe yardimcida olurum
Cnmmnereye daha hamis olup listeye ekleniceksin uzatilcak bisey yok o dundu bugun herkes normale doner aranizda kirginlik olmasin herkes istedigini yapsin arada okur boyle seyler ailemizde bile oluyoryanlis anlasildigimi belirttim ztn neden fevri cikis yapiyorsunuz ki ozrumude diledim ayrica yanlis telaffuz edip kendimi anlatamadigimi da dile getirdim elestri amacli soylemedim . Neyse bundan sonra ben rahatsizlik vermem kimseye_Masalim_ ablacim beni cikar listeden huzursuzluk cikarmak istemedim ben yanlis anlasildim bosuna skinti olmasin hakkinizi helal edin sizi sevdim konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?