❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar esim serum takti biraz daha iyim atesim dustu ya parolla dusuyo sonra 2saate geri cikiyodu serumun icine ilaclar olunca direk damardan daha iyi oldu dusuverdi atesim kizlar yumurlama zamaninda akinti nasil olyodu yapiskan sumuksu gibimi bende yapiskan sumuksu gibi bi akinti var dun oldu

kızamıkçık demek yani kanında kızamıkcık virüsüne bakılmış yani pozitif olması ve nekadar degerlerde onu yazmamışsın dr sor bence bendede cıkmıştı ama Allahtan küçükken çıkarmışım ama hala kanda duruyor yakın zamanda özellikle hamileyken çıkan kızamıkçık düşeğe sebep olur demişti drum

gunaydın g.olsun canım dikkat et sağlıktan öte bişey yok

Hastayim fanfinifonfon yok bende evime gidyorum haftaya felan suanda hastayim gidemicem heralde birazdaha annemde kalayim yumurtlama zamanim ve hastayim morelim bozuk fanfinifon yapamiyore bu ayda bebis olmicak sanirim hayirlisi olsun napalim canim sana yeni evin icin hayirli olsun mutlu huzurlu yuvan olsun bebisi saglicakla kucagina alirsin insAllah hic bir sikinti olmaz ❤❤❤

Amin bitanem inşallah beklemek çok zor

yanlis anlasildigimi belirttim ztn neden fevri cikis yapiyorsunuz ki ozrumude diledim ayrica yanlis telaffuz edip kendimi anlatamadigimi da dile getirdim elestri amacli soylemedim . Neyse bundan sonra ben rahatsizlik vermem kimseye _Masalim_ ablacim beni cikar listeden huzursuzluk cikarmak istemedim ben yanlis anlasildim bosuna skinti olmasin hakkinizi helal edin sizi sevdim konustum

Cnmmnereye daha hamis olup listeye ekleniceksin uzatilcak bisey yok o dundu bugun herkes normale doner aranizda kirginlik olmasin herkes istedigini yapsin arada okur boyle seyler ailemizde bile oluyor

Oyle guzel yagmur yagiyorki tam evde uyku havasi sali gun gondermislerdi eve yagmur yagdigivicn santiyede is yapilmiyodu bugunde aynisi olsa hic fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…