Hayır cikarmicamm canooo konu kapandi biz senle anlaştık konu kapandi hemserimyanlis anlasildigimi belirttim ztn neden fevri cikis yapiyorsunuz ki ozrumude diledim ayrica yanlis telaffuz edip kendimi anlatamadigimi da dile getirdim elestri amacli soylemedim . Neyse bundan sonra ben rahatsizlik vermem kimseye_Masalim_ ablacim beni cikar listeden huzursuzluk cikarmak istemedim ben yanlis anlasildim bosuna skinti olmasin hakkinizi helal edin sizi sevdim konustum
Kuzu bende simdi grdim bas donmesi migde bulantisi hic bise yiyemiyorum balimmmBeni soran yok tabi
Sonra yagmur girmiyorrrr
Girmiycemmm artik küstüm size
Bu ay ara ver bence yada cok çabalama yani gene devam et ama bende bu ay antibiyotik falan slcamSagol canim ya iglesince calismaya devam edsemmi ama yumurlama gunleri bu haftaydi
Bunlara sevinin demekki herşey yolunda bende 6 aya kadar kusnustumKuzu bende simdi grdim bas donmesi migde bulantisi hic bise yiyemiyorum balimmmbide burda akslik oldu canim skldi
Evet gecmisi okudum ama yanlis anlasilma var bence olay buyumeden kapanmaliKuzu bende simdi grdim bas donmesi migde bulantisi hic bise yiyemiyorum balimmmbide burda akslik oldu canim skldi
Sinavin nasi gecti kuzuBu ay ara ver bence yada cok çabalama yani gene devam et ama bende bu ay antibiyotik falan slcam
Bin sukur kuzum mutluyum hamd olsun ondan gelen hersey sefadir yeterki iyi olsunn kuzucan haklsi hersey yolunda dimii kuzuBunlara sevinin demekki herşey yolunda bende 6 aya kadar kusnustum
Ben konuyu coktan kapattim INŞALLAH sknti çözülürEvet gecmisi okudum ama yanlis anlasilma var bence olay buyumeden kapanmali
Evet hamileler cogaldi ister istemez hamileler agirlikli konusuyor ayrica hamile kalmak isteyenlere her daim dua ediliyor
Ama ben mesela kocamin baskisi yuzunden eskisi kadar tlf ugrasamiyorum ki bir haftadir yatak dosek uyuyorum ister istemez insanin cani bisy yapmak istemiyor ama hamile olmak isteyenlere destegimiz sonsuzdur birbirinizi gereksiz sey yuzunden uzmeyin
Evet canım bende bugün temizlik ütü işleri yapıyorumÇok şükür canım sakin buralar :)
Ay vakit bulamiyorum girmeye bebek hastalik falan cok zorlaniyorum yaBeni soran yok tabi
Sonra yagmur girmiyorrrr
Girmiycemmm artik küstüm size
İşler bitmez hiç zaten kolay gelsin canımEvet canım bende bugün temizlik ütü işleri yapıyorum
Evet bebek icin cabalamassam iyi olcak bisuru ilac kullanyorum ya antibiyotik felanBu ay ara ver bence yada cok çabalama yani gene devam et ama bende bu ay antibiyotik falan slcam
Kuzum sagolasin onemli olan saglik uzme kendiniSag
Sagol hemserim benim bebis isi ertelendi
Bizde seni seviyoruz kuzucan görüşürüz ❤Kizlar benim esim grip olmus yrn icin izin aldm isten ikimizde evdeyiz giremeyebilirim yarin haberiniz olsun canlar sizi seviyorum
Gecmis olsun balimAy vakit bulamiyorum girmeye bebek hastalik falan cok zorlaniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?