❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bin sukur kuzum mutluyum hamd olsun ondan gelen hersey sefadir yeterki iyi olsunn kuzucan haklsi hersey yolunda dimii kuzu
Allah korusun bişey oksa bu yasadıkların hemen bitiverır normala dönersin aslında iyi bişey ben burdayım Annecim biraz sabret diyor sana valla ben sürünüyordum hamileyken uyku kusma mide bulantısı tandiyon dusukluğü

A
Ya yengem adetten hemen sonra iliski olursa olir diyor 2 kere 2gun arayla oldu sonra grip oldum ve simdi antibiyotik kullanyorum tuttumu acaba suphe var icimde ya :/
Ah o şüphelet yokmu canım bende gecen ay adetten hemen sonra oldu ama srn tani tedbirini al

Guzel ve dogru can❤

Sen pasana kavussmussun bin sukur INŞALLAH bende yavruma kavusurum sagliklica❤

Ama yasak konulunca sknti canim hem tatile gidicekmis belki yolculuk keyfi icin gdldgi icin yasaksa gidilmemeli
İnşallah kavusursun canım benim eşim askere gidecekti beni ailemin yanına bıraktı ama dr tam olarak şunu söyledi çocuğa yazık edersiniz ama ben mecburdum Rabbimde korudu keyfi bi yere gitmezdim

İnşallah kavusursun canım benim eşim askere gidecekti beni ailemin yanına bıraktı ama dr tam olarak şunu söyledi çocuğa yazık edersiniz ama ben mecburdum Rabbimde korudu keyfi bi yere gitmezdim
AMIN kuzum❤ Tabi seninki zorunluymus ama keyfi bende asla gitmem❤

Canim?! Hamilemisin? Cok Sevindim!! Sana demedim mi ben güzel günler gelecek diye! Oyh Masallah size!! Saglıkla kucagina al insallah!!! Hayırlı ugurlu olsun canım benim
Bin sukur hamileyim kuzum❤ cok tesekkur ederim ilgin icin❤ AMIN canim INŞALLAH yavrulamizi sagliklica kucagimiza aliriz❤ ALLAH razi olsun kuzum❤

cok mantikli bi yazi olmus bu strese giriyor iyice kafa yoruyor gorev haline getiriyoruz tabiki makina gibi yapiyoruz esimizide kendimizi de ama iste doktorlarda bunu yapiyorlar bazen catlatma ignesi kullancaginda olsun yumurta buyutmek icin hap kullancaginda olsun onlarda diyorlar soyle yapin diye bizde kendimizi makina yapiyoruz :) :) rabbim nasip etsin insallah nr kadar bu ay takmicam bakmicam desemde duramiyorm ben valla

Gorev gibi oluncada gercekten anlamsizlasiyor

Sagol canim ya adetten hemen sonra 2 gun arayla 2kere fiki fiki olmustu yengemde adetten hemen sonra olursa tutabilir diyo yengem ole diyince icimde suphe olustu ama antibiyotik felan kullanyorum :/
O zaman antibiyotiği kes tatlım Rabbimin hikmetinden sual olmaz ol dedikten sonra imkansız diye bişey Yok inşaallah bebeğin senledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…