❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

evden cikmak degil kuzu ya benim esim kredi cekmiyor eminevim diye hi sisten var ona yazildik kurada paramiz cikti onu alacagiz ama belirli bir tarihi var o tarihde 20 ocak ve bizim para az oldugu icin o miktara ev bulunamiyor malesef
Hm anladim canim nekadarlik olcakki belki denk gelirse haber ederim sana ❤

Canim mutlaka doktora görün ALLAH korusun doktor gormesi lazim burdan biz nedesek olmaz

Benim bilgim yok kuzumdoktora nezamn gösterceksin?yukselmesi iyimiymis

Hm anladim canim nekadarlik olcakki belki denk gelirse haber ederim sana ❤
allah razi olsun kuzumda ben pinarbasi taraflarinda aradigimdan bulamiyorm malesef .d sizin o taraflarda var ama bana uzak anneme uzak burda birsey oluyor tum akrabalara yakinim geliyorlar hemen ama oralar uzak kaliyor

allah razi olsun kuzumda ben pinarbasi taraflarinda aradigimdan bulamiyorm malesef .d sizin o taraflarda var ama bana uzak anneme uzak burda birsey oluyor tum akrabalara yakinim geliyorlar hemen ama oralar uzak kaliyor
Hmm insAllah bulursun annenlere yakin bi ev kuzum ❤❤❤ o emin evim seysini kaybetmemek icin biyerden almak lazim ama ya gunu gecmeden

Sende gönlüne gore bi ev bulursun INŞALLAH hemserim❤

Belki rahmin kaymistir sen girunsene bi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…