Hm anladim canim nekadarlik olcakki belki denk gelirse haber ederim sana ❤evden cikmak degil kuzu ya benim esim kredi cekmiyor eminevim diye hi sisten var ona yazildik kurada paramiz cikti onu alacagiz ama belirli bir tarihi var o tarihde 20 ocak ve bizim para az oldugu icin o miktara ev bulunamiyor malesef
Canim mutlaka doktora görün ALLAH korusun doktor gormesi lazim burdan biz nedesek olmazKızlar bi bakarmısınız size bişey soracam
Benim bel kısmımda hem sağda hem solda böyle fındık büyüklüğünde yağ bezesine gibi dokanınca kayan bişey var bastırınca az acıyo ikisinin arasında kalan kısımda çok ağrıyor sizdede varmı bu şişlikten çok korkuyorum???
Eşim akşam tam orta kısmına bastırdı hopladım yerimden ağladım acıdanbebeğimde bundan tutmuyo eminim her zaman diyom kesin bundan tutunamıyor ben bile ayakta zor duruyorum
Canim mutlaka doktora görün ALLAH korusun doktor gormesi lazim burdan biz nedesek olmaz
Benim bilgim yok kuzumdoktora nezamn gösterceksin?yukselmesi iyimiymisKızlar acil yardım progesteron değerim 60 çıktı ilk haftalarda 15 di düşük tehlikesi vardı bu değer nasıl 2 aylığız hemen hemen .birde raporda tanısı kısmına anemi,gebelik,doğım ve lohusalık yazmilar bilen yorumlasn lütfen kızlar
Yok kuzum sen git bizide haberdar et ihmale gelmezGidecem canım şuan adetim 3. Günü bitsin gidecemama Zor dayanıyom hiç rahat edemiyorum sende yok dimi canım
allah razi olsun kuzumda ben pinarbasi taraflarinda aradigimdan bulamiyorm malesef .d sizin o taraflarda var ama bana uzak anneme uzak burda birsey oluyor tum akrabalara yakinim geliyorlar hemen ama oralar uzak kaliyorHm anladim canim nekadarlik olcakki belki denk gelirse haber ederim sana ❤
Yok kuzum sen git bizide haberdar et ihmale gelmez
Hmm insAllah bulursun annenlere yakin bi ev kuzum ❤❤❤ o emin evim seysini kaybetmemek icin biyerden almak lazim ama ya gunu gecmedenallah razi olsun kuzumda ben pinarbasi taraflarinda aradigimdan bulamiyorm malesef .d sizin o taraflarda var ama bana uzak anneme uzak burda birsey oluyor tum akrabalara yakinim geliyorlar hemen ama oralar uzak kaliyor
aynen iste o yuzden cabaliyoruz .d bu arada insallah kuzusummHmm insAllah bulursun annenlere yakin bi ev kuzum ❤❤❤ o emin evim seysini kaybetmemek icin biyerden almak lazim ama ya gunu gecmeden
Geçmiş olsun canim ❤Ayy kime sorsam yok diyo inşallah kötü bişey yoktur gidecem inşallah
Sende gönlüne gore bi ev bulursun INŞALLAH hemserim❤allah razi olsun kuzumda ben pinarbasi taraflarinda aradigimdan bulamiyorm malesef .d sizin o taraflarda var ama bana uzak anneme uzak burda birsey oluyor tum akrabalara yakinim geliyorlar hemen ama oralar uzak kaliyor
Belki rahmin kaymistir sen girunsene bi doktoraKızlar bi bakarmısınız size bişey soracam
Benim bel kısmımda hem sağda hem solda böyle fındık büyüklüğünde yağ bezesine gibi dokanınca kayan bişey var bastırınca az acıyo ikisinin arasında kalan kısımda çok ağrıyor sizdede varmı bu şişlikten çok korkuyorum???
Eşim akşam tam orta kısmına bastırdı hopladım yerimden ağladım acıdanbebeğimde bundan tutmuyo eminim her zaman diyom kesin bundan tutunamıyor ben bile ayakta zor duruyorum
Iyiyim birtanem az daha nefes alabiliyorum ama feci hastayimmmmmUmya kuzu nasılsın
Olabilir cok su icmen lazimBenim de idrarim sari suyu buaralar az ictigimdenmidir bilemedim
Neyin var kuzu tam olarakIyiyim birtanem az daha nefes alabiliyorum ama feci hastayimmmmm
Sen nasilsin balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?