Gercekten cok sevindim. Harika bir anne olacaksın eminim. Allah hepimizden razi olsun canım. Keyfini cıkarBin sukur hamileyim kuzum❤ cok tesekkur ederim ilgin icin❤ AMIN canim INŞALLAH yavrulamizi sagliklica kucagimiza aliriz❤ ALLAH razi olsun kuzum❤
aynen isteksizlik oluyor sonrada bebek olacak diye evliligin tehlikeye giriyor gibi oluyor sanki o bi hayatimizin gun icinde yapilmasi gereken isleri gibiGorev gibi oluncada gercekten anlamsizlasiyor
Tamam canim butun ilaclari keseyim ozaman insAllah benmledir bebismO zaman antibiyotiği kes tatlım Rabbimin hikmetinden sual olmaz ol dedikten sonra imkansız diye bişey Yok inşaallah bebeğin senledir canım
İkimizde merak etmişizBen soracaktım sne benden önce davrandin kuzu
Bunada sukur canim 2.de olur insAllah❤Ah ah 3 buluyo millet Allah saglıcakla dogururu inşalkah bende 1 taneyi buldamm
İnşaallah tatlım adetten sonra iki günde bizde de fiki fiki oldu inşaallah benimkide benimledirTamam canim butun ilaclari keseyim ozaman insAllah benmledir bebism
Cok cok amin canim❤Icme canim INŞALLAH ❤
Kuzum ben takmak istemiyorum bu ay inşallah başarırımcok mantikli bi yazi olmus bu strese giriyor iyice kafa yoruyor gorev haline getiriyoruz tabiki makina gibi yapiyoruz esimizide kendimizi de ama iste doktorlarda bunu yapiyorlar bazen catlatma ignesi kullancaginda olsun yumurta buyutmek icin hap kullancaginda olsun onlarda diyorlar soyle yapin diye bizde kendimizi makina yapiyoruz :) :) rabbim nasip etsin insallah nr kadar bu ay takmicam bakmicam desemde duramiyorm ben valla
Cok sagol kuzum eksik olma❤Gercekten cok sevindim. Harika bir anne olacaksın eminim. Allah hepimizden razi olsun canım. Keyfini cıkar
insAllah canim sen devam edyomusun calismalaraİnşaallah tatlım adetten sonra iki günde bizde de fiki fiki oldu inşaallah benimkide benimledir
Aynen kuzum❤İkimizde merak etmişiz
Akışına birak kuzucan❤aynen isteksizlik oluyor sonrada bebek olacak diye evliligin tehlikeye giriyor gibi oluyor sanki o bi hayatimizin gun icinde yapilmasi gereken isleri gibi
insallaaaah valla bende bu karda kisda ev aramakdan kocayla uyunaya zor atiyoruz kendimizi .d sinir kat sayimiz yukseldi donarak eve gelip ev bulamamakdanKuzum ben takmak istemiyorum bu ay inşallah başarırım
Dün inzivaya çekildik ama bugün kesin olur çünkü haftasonu nöbetçi özleyeceği için yolluk olurinsAllah canim sen devam edyomusun calismalara
Hm iymis canim hadi bakalim insAllah tutar ❤Dün inzivaya çekildik ama bugün kesin olur çünkü haftasonu nöbetçi özleyeceği için yolluk olur
Kuzum kis kis noldu size bari yazin ciksaydiniz evdeninsallaaaah valla bende bu karda kisda ev aramakdan kocayla uyunaya zor atiyoruz kendimizi .d sinir kat sayimiz yukseldi donarak eve gelip ev bulamamakdan
Cok sagol kuzum eksik olma❤
Sende harika bi anne olcaksin iNŞALLAH canimmm❤AMIN canim ❤ Gell kuzummm özletme kendiniii ❤
evden cikmak degil kuzu ya benim esim kredi cekmiyor eminevim diye hi sisten var ona yazildik kurada paramiz cikti onu alacagiz ama belirli bir tarihi var o tarihde 20 ocak ve bizim para az oldugu icin o miktara ev bulunamiyor malesefKuzum kis kis noldu size bari yazin ciksaydiniz evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?