❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bin sukur hamileyim kuzum❤ cok tesekkur ederim ilgin icin❤ AMIN canim INŞALLAH yavrulamizi sagliklica kucagimiza aliriz❤ ALLAH razi olsun kuzum❤
Gercekten cok sevindim. Harika bir anne olacaksın eminim. Allah hepimizden razi olsun canım. Keyfini cıkar

Kuzum ben takmak istemiyorum bu ay inşallah başarırım

Gercekten cok sevindim. Harika bir anne olacaksın eminim. Allah hepimizden razi olsun canım. Keyfini cıkar
Cok sagol kuzum eksik olma❤
Sende harika bi anne olcaksin iNŞALLAH canimmm❤AMIN canim ❤ Gell kuzummm özletme kendiniii ❤

Kızlar acil yardım progesteron değerim 60 çıktı ilk haftalarda 15 di düşük tehlikesi vardı bu değer nasıl 2 aylığız hemen hemen .birde raporda tanısı kısmına anemi,gebelik,doğım ve lohusalık yazmilar bilen yorumlasn lütfen kızlar

Kızlar bi bakarmısınız size bişey soracam
Benim bel kısmımda hem sağda hem solda böyle fındık büyüklüğünde yağ bezesine gibi dokanınca kayan bişey var bastırınca az acıyo ikisinin arasında kalan kısımda çok ağrıyor sizdede varmı bu şişlikten çok korkuyorum???

Eşim akşam tam orta kısmına bastırdı hopladım yerimden ağladım acıdan bebeğimde bundan tutmuyo eminim her zaman diyom kesin bundan tutunamıyor ben bile ayakta zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…