Kuzum 1 bucugu zor iciyorum bu sogukta aklima su gelmiyor sen iyi iciyosun helal vallaOlabilir cok su icmen lazim
Ben yaklasik 3 litre iciyorum
Bebis icin sart ama birtanemKuzum 1 bucugu zor iciyorum bu sogukta aklima su gelmiyor sen iyi iciyosun helal valla
Su salgin varya mide gribi ona yakalandim ben perisan oldum hastaneye kaldirildim hala duzeltemedim kendimiNeyin var kuzu tam olarakbende bas donmesi var kuzum
slm csnım beze falan yada kist olur bir an evvel git beze pek ağrı yapmaz ana yine se git semin sağlığın her seyden önmliGidecem canım şuan adetim 3. Günü bitsin gidecemama Zor dayanıyom hiç rahat edemiyorum sende yok dimi canım
Mide grbimi kuzuu ilk kez duydummm çok gecmis olsun Kuzum acil sifalar olsun❤Su salgin varya mide gribi ona yakalandim ben perisan oldum hastaneye kaldirildim hala duzeltemedim kendimi
Aldm siseyi yanima balimmm en azndan2 icymBebis icin sart ama birtanem
Balli ilik su ic olmadi
insallah ablacimm allah razi olsnSende gönlüne gore bi ev bulursun INŞALLAH hemserim❤
Ay sorma bende seningibi rahatsizim yaOlabilir cok su icmen lazim
Ben yaklasik 3 litre iciyorum
E warmiulantin falan seninAldm siseyi yanima balimmm en azndan2 icym
AMIN bitanem cumlemizden ❤insallah ablacimm allah razi olsn
Bulanti bas donmesi uyku hali istahszlk var balimmm sen nasilsin canoE warmiulantin falan senin
Gelen yok kızlarrrBen soracaktım sne benden önce davrandin kuzu
Aaa canım bizde yazılmayı düşünüyoruz ona kaçıncı ayda size çıktı canım inşaallah güzel bi ev bulursun bide siz nerede oturuyorsunuz ayy bi sürü soru sordum kusura bakmaevden cikmak degil kuzu ya benim esim kredi cekmiyor eminevim diye hi sisten var ona yazildik kurada paramiz cikti onu alacagiz ama belirli bir tarihi var o tarihde 20 ocak ve bizim para az oldugu icin o miktara ev bulunamiyor malesef
Test ne zaman yapacaksın kızGelen yok kızlarrr
Yarınıda atlatmayı düşünüyorum canım inşallah benimledirTest ne zaman yapacaksın kız
Yarindan sonra yap ama canim meraktan catladimYarınıda atlatmayı düşünüyorum canım inşallah benimledir
Bende çok heycanlıyım aslında ama belli etmiyorum kendime:) yarınmı yapsam sence kuzumYarindan sonra yap ama canim meraktan catladim
Yeni bir hamişlik müjdesi mi geliyor ne ay çok heyecanlandımBende çok heycanlıyım aslında ama belli etmiyorum kendime:) yarınmı yapsam sence kuzum
İnşallah canım yaa umarım hepimiz hamiş olalımm :)Yeni bir hamişlik müjdesi mi geliyor ne ay çok heyecanlandım
İnşallah canım inşallah umudum var içim de kıpır kıpır heyecanlı ama hüsrana uğramaktan da çok korkuyorum test almaya bile korkuyorum gerçeği bata çok var amaİnşallah canım yaa umarım hepimiz hamiş olalımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?