❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ama hiç bişy hissetmiyorm ben biliyomusun göğüslermde o kadar rahatsız edici bi durum yok sadece sol göğsüm kaşınıyo arada miğdr bulantım hemen hemn geçdi gibi iştqhım azaldı sen naslsn kuzu

Ama hiç bişy hissetmiyorm ben biliyomusun göğüslermde o kadar rahatsız edici bi durum yok sadece sol göğsüm kaşınıyo arada miğdr bulantım hemen hemn geçdi gibi iştqhım azaldı sen naslsn kuzu
Migdem sabah gece bulaniyorkuzum istahim sifir sadece kahvalti cesiidi yiyebliyorum oda istemeye istemeye 2bucuk kilo vermişim

Göğüslerim de dolgunluk ve hafif acıma var ama çok fazla can yakacak kadar değil kuzumm. Dktrlarn o tarama konusunda çevrekiler verdkleri yanlş bilgilerden dolayı _Masalim_

Göğüslerim de dolgunluk ve hafif acıma var ama çok fazla can yakacak kadar değil kuzumm. Dktrlarn o tarama konusunda çevrekiler verdkleri yanlş bilgilerden dolayı _Masalim_
Evet kuzum yanlış bilgi oluyomus hakimizda hayirlisi ❤ benimde ayni senin dedgn gibi gogusler kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…