9 kuzu84zmr kuzu seninki tam kac haftalik yerim ben onu
O doktordan randevu alamiyomusun kuzum duzenli olrak bu mümkündür burdaÜnivrstede ki doktrm çok iyiydi ama orası her hafta değişiyo kuzuu bilemiyosn kii
Valla kuzum ben pekde bilgim yok acikcasi ALLAHIM saglikllidrlar INŞALLAH sen neden yatırmak istemiyosun kzuuHayırlısı olsun kuzummm da nedense o konuda bi soğuum ben
9 kuzu
Devlet hastanesinde oluyodq ora için olmuyo kuzumm sıradaki kmse oO doktordan randevu alamiyomusun kuzum duzenli olrak bu mümkündür burda
Migdem sabah gece bulaniyorkuzum istahim sifir sadece kahvalti cesiidi yiyebliyorum oda istemeye istemeye 2bucuk kilo vermişimAma hiç bişy hissetmiyorm ben biliyomusun göğüslermde o kadar rahatsız edici bi durum yok sadece sol göğsüm kaşınıyo arada miğdr bulantım hemen hemn geçdi gibi iştqhım azaldı sen naslsn kuzu
Aa bak bilmiyodum kuzum hayirli iyi bi doktor bulursun kuzum iNŞALLAHDevlet hastanesinde oluyodq ora için olmuyo kuzumm sıradaki kmse o
Fistigim daha iyiyim ALLAHIMA cok şükür sen nasilsin bal_Masalim_ balımmm nasılsın ❤❤❤
Hamdolsun bugün ki günüme iyiyim balımmmFistigim daha iyiyim ALLAHIMA cok şükür sen nasilsin bal
Uyumadin mii kuzucanHamdolsun bugün ki günüme iyiyim balımmm
Neyin vardı kuzuuHamdolsun bugün ki günüme iyiyim balımmm
Evet kuzum yanlış bilgi oluyomus hakimizda hayirlisi ❤ benimde ayni senin dedgn gibi gogusler kuzuGöğüslerim de dolgunluk ve hafif acıma var ama çok fazla can yakacak kadar değil kuzumm. Dktrlarn o tarama konusunda çevrekiler verdkleri yanlş bilgilerden dolayı_Masalim_
Çok uykum var uyuyamıyorum ki kuzummm ya uykusuzluk tavan yaptı bendeUyumadin mii kuzucan
Hakkımızda hayır lısı kuzuu dua ediyormm rabbm yanmzda olsun esirgesin miniklerimiziEvet kuzum yanlış bilgi oluyomus hakimizda hayirlisi ❤ benimde ayni senin dedgn gibi gogusler kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?