Tatlım 2 gündür hastanelerdeyim dayım ameliyat oldu ya kalpden balımmm çok şükür iyi geçti ameliyatı hemencecikde gördüm ondan iyiyim kuzum ❤❤❤Neyin vardı kuzuu
Geçmiş olsun kuzumm rabbm acil şifalsr versn inşallahTatlım 2 gündür hastanelerdeyim dayım ameliyat oldu ya kalpden balımmm çok şükür iyi geçti ameliyatı hemencecikde gördüm ondan iyiyim kuzum ❤❤❤
Teşekkürler balım Allah razı olsun AMİNNN kuzucanGeçmiş olsun kuzumm rabbm acil şifalsr versn inşallah
En son cok sukur iyiydi dokotra gidixek canim bizede haber vericek❤Zuzumm00 ın durumu nasl kızlar düzeldmi iyice
AMIN kuzucanimmm❤ RABBiME emanet❤Hakkımızda hayır lısı kuzuu dua ediyormm rabbm yanmzda olsun esirgesin miniklerimizi
Rabbim daha iyi etsn inşallah cümlemizi kuzucummEn son cok sukur iyiydi dokotra gidixek canim bizede haber vericek❤
Kocisini ozledin senÇok uykum var uyuyamıyorum ki kuzummm ya uykusuzluk tavan yaptı bende
Cok AMIN kuzumRabbim daha iyi etsn inşallah cümlemizi kuzucumm
Vallahi bilmiyorum ondan mı ama uykusuzluk problemim kendimi bildim bileli var balımmm sabh 6 buçukda uyandım bu saat oldu uyuyamadım tatlım yaKocisini ozledin sen
Kuzu ben 6 bucukta kalksam 9da uyurum demekki bide yasadklarn zordu kuzum amaliyatilar hastalik falan ALLAHIM yar ve yardimcin olsun canimm kardesimVallahi bilmiyorum ondan mı ama uykusuzluk problemim kendimi bildim bileli var balımmm sabh 6 buçukda uyandım bu saat oldu uyuyamadım tatlım ya
Aslnda doğuma kadar kuzum dikkat etmek lazım düşük riski olmasada allahm göstermesn kmseye kalp durma durumu kordon dolanması faln olabliyo bunlar beni çok korkutuyo malesefki hep dilimde dua ile dolaşıyormCok AMIN kuzumkuzu o risk kac aya kadar bitiyor?
Hayor gitme ozlerim amaa ben
İnşallah. Nbr nasılsın canımGünaydın tatlışlar sınavı olan kuzuya başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?