❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amiinnn kuzumm kmseye yaşatmasınn ayın 9 unda muaneye gdcm inşallah balım. Sen gtdin mi muaneye fln
Kuzum bende pazartesi gidicem randevumu aldim INŞALLAH ❤ bu sefer hem bebisi görürumhemde kalbini duysam sagliklica INŞALLAH Çok AMiN ❤

84zmr kuzum sen hapini bence doktora gixene kadar ic kuzum sorna dokotr tAmam birak derse birakirsin ❤

84zmr kuzum sen hapini bence doktora gixene kadar ic kuzum sorna dokotr tAmam birak derse birakirsin ❤
İlacı içince miğdem çok bulanıyo kuzum bide en son akıntımda ilavı içdkten snra oldu ozamn bıraktm çok şükür normale döndü ama bana adet dönemmde oldğum için oldu gibime geldi

84zmr kuzu ayrica seni doktor su gun gel demiyormu benim ki mesala cuamrtesi yada pazartesi gel dedi

Hastaneden çıkmadan muane olmuşdm kuzum zatn doktrda ayda bi kere çağırıyo muaneye ve ben hala doktr seçimimi yapamadm kii
Kuzum bence ocak ayinda git kalbini yine dinle tetbirli olmakta fayda var 3 ayi atlatalim sonra sonra 1 ayda bir gideriz doktor nederse kuzucan sen ozele mi gidiyosun

84zmr kuzu ayrica seni doktor su gun gel demiyormu benim ki mesala cuamrtesi yada pazartesi gel dedi
Yooo demedi kuzumm 3 hafta sonra kalp atıiı için gel demişdi onuda acilde muanede dinledk zatn ve hareketlenmeye başlamş dedi şu gün muaneye git demedi belki ocağın sonunda giderim bide ben taramaları yaptrmak istemiyorm

Kuzum bence ocak ayinda git kalbini yine dinle tetbirli olmakta fayda var 3 ayi atlatalim sonra sonra 1 ayda bir gideriz doktor nederse kuzucan sen ozele mi gidiyosun
İlk muanemi üniverstye yaptrmşdm sonrasnda kme gideceğimi bilmiyorm kuzumm

Kuzum mesala benim doktor 15 gunde bir cagricak gibi geliyor bana bakalim bilemedim kuzu ama sen ocak ayinda git derim biz tetbiri alalim taktiri ALLAHA birakalim❤ ALLAHIM korusun yavrucuklarimizi ❤ kuzu tarama 11 haftada yapılıyor zaten

İlk muanemi üniverstye yaptrmşdm sonrasnda kme gideceğimi bilmiyorm kuzumm
Kuzucan eger unv hastanesinden memnunsan doktoruna devam et iyi bi doktor cok cok cok önemli ben yavrumu kotu bi doktor vesile oldu oyuzden doktor cok önemli simdiden bul ki birbirinize alisin

İşte bende ayın sonuna gidersem taramaları yaptmak zorunda kalıcmm sen yaptrcanmı kuzu

Kuzucan eger unv hastanesinden memnunsan doktoruna devam et iyi bi doktor cok cok cok önemli ben yavrumu kotu bi doktor vesile oldu oyuzden doktor cok önemli simdiden bul ki birbirinize alisin

Ünivrstede ki doktrm çok iyiydi ama orası her hafta değişiyo kuzuu bilemiyosn kii

İşte bende ayın sonuna gidersem taramaları yaptmak zorunda kalıcmm sen yaptrcanmı kuzu
Valla kuzu ben doktor nederse yaptırcam ben bu hamislikte valla cok dikkat etmek istiyorum kuzum doktor yaptir derse yaptrmm bi bildikleri vardir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…