Kuzum bende pazartesi gidicem randevumu aldim INŞALLAH ❤ bu sefer hem bebisi görürumhemde kalbini duysam sagliklica INŞALLAH Çok AMiN ❤Amiinnn kuzumm kmseye yaşatmasınn ayın 9 unda muaneye gdcm inşallah balım. Sen gtdin mi muaneye fln
Sen Subbat 9dami gitcrn kuzu gec degilmiHayırlısı olsun inşallah kuzumm rabbim tüm isteyen herkeze nasip etsin
Tam 3 ayımı doldurup öyle gidiyim dedim kuzumm. Duyarsn balım p. Tesi tam nr kadarlık oluyosnuzSen Subbat 9dami gitcrn kuzu gec degilmi
İlacı içince miğdem çok bulanıyo kuzum bide en son akıntımda ilavı içdkten snra oldu ozamn bıraktm çok şükür normale döndü ama bana adet dönemmde oldğum için oldu gibime geldi84zmr kuzum sen hapini bence doktora gixene kadar ic kuzum sorna dokotr tAmam birak derse birakirsin ❤
6 hafta 5 gunluk kuzucan❤ kuzu bence ocak ayinda bi daha git derim nerdeyse 1 ay var subat 9aTam 3 ayımı doldurup öyle gidiyim dedim kuzumm. Duyarsn balım p. Tesi tam nr kadarlık oluyosnuz
Hastaneden çıkmadan muane olmuşdm kuzum zatn doktrda ayda bi kere çağırıyo muaneye ve ben hala doktr seçimimi yapamadm kii6 hafta 5 gunluk kuzucan❤ kuzu bence ocak ayinda bi daha git derim nerdeyse 1 ay var subat 9a
Kuzum bence ocak ayinda git kalbini yine dinle tetbirli olmakta fayda var 3 ayi atlatalim sonra sonra 1 ayda bir gideriz doktor nederse kuzucan sen ozele mi gidiyosunHastaneden çıkmadan muane olmuşdm kuzum zatn doktrda ayda bi kere çağırıyo muaneye ve ben hala doktr seçimimi yapamadm kii
Yooo demedi kuzumm 3 hafta sonra kalp atıiı için gel demişdi onuda acilde muanede dinledk zatn ve hareketlenmeye başlamş dedi şu gün muaneye git demedi belki ocağın sonunda giderim bide ben taramaları yaptrmak istemiyorm84zmr kuzu ayrica seni doktor su gun gel demiyormu benim ki mesala cuamrtesi yada pazartesi gel dedi
İlk muanemi üniverstye yaptrmşdm sonrasnda kme gideceğimi bilmiyorm kuzummKuzum bence ocak ayinda git kalbini yine dinle tetbirli olmakta fayda var 3 ayi atlatalim sonra sonra 1 ayda bir gideriz doktor nederse kuzucan sen ozele mi gidiyosun
Kuzum mesala benim doktor 15 gunde bir cagricak gibi geliyor bana bakalim bilemedim kuzu ama sen ocak ayinda git derim biz tetbiri alalim taktiri ALLAHA birakalim❤ ALLAHIM korusun yavrucuklarimizi ❤ kuzu tarama 11 haftada yapılıyor zatenYooo demedi kuzumm 3 hafta sonra kalp atıiı için gel demişdi onuda acilde muanede dinledk zatn ve hareketlenmeye başlamş dedi şu gün muaneye git demedi belki ocağın sonunda giderim bide ben taramaları yaptrmak istemiyorm
Kuzucan eger unv hastanesinden memnunsan doktoruna devam et iyi bi doktor cok cok cok önemli ben yavrumu kotu bi doktor vesile oldu oyuzden doktor cok önemli simdiden bul ki birbirinize alisinİlk muanemi üniverstye yaptrmşdm sonrasnda kme gideceğimi bilmiyorm kuzumm
Kuzum mesala benim doktor 15 gunde bir cagricak gibi geliyor bana bakalim bilemedim kuzu ama sen ocak ayinda git derim biz tetbiri alalim taktiri ALLAHA birakalim❤ ALLAHIM korusun yavrucuklarimizi ❤ kuzu tarama 11 haftada yapılıyor zaten
Gördüm kuzumEsr02 kırmızıları görmüş sanırım
Kuzucan eger unv hastanesinden memnunsan doktoruna devam et iyi bi doktor cok cok cok önemli ben yavrumu kotu bi doktor vesile oldu oyuzden doktor cok önemli simdiden bul ki birbirinize alisin
Hayırlısı olsunn hayatım tam günümdemi. OldunGördüm kuzum
Valla kuzu ben doktor nederse yaptırcam ben bu hamislikte valla cok dikkat etmek istiyorum kuzum doktor yaptir derse yaptrmm bi bildikleri vardir elbetİşte bende ayın sonuna gidersem taramaları yaptmak zorunda kalıcmm sen yaptrcanmı kuzu
Hayırlısı olsun kuzummm da nedense o konuda bi soğuum benValla kuzu ben doktor nederse yaptırcam ben bu hamislikte valla cok dikkat etmek istiyorum kuzum doktor yaptir derse yaptrmm bi bildikleri vardir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?