Yok olur mu öyle atlamak falan haklı olarak üstüne alındın sen İnşaallah bebiş senledirde bu soruların hepsi uçup gider aklındanHemen atladım ya cevap bekliyorum ya yani bilmem ben de sonradan düşündüm neden istemedi diye yok yanlış anlamadım inşallah öyledir su an bile midem çok kötü yanma da var bilemiyorum test çin de çok erken bilemedim hayırlısı
Allah rahatlık versin kuzumBen yatiyorum canlar
Tatlım olur mu öyle şey biz senin ara vereceğini biliyorduk ve üstüne gelmek istemedik yoksa özlendin deli kız
Hemşerim Tokattayım bugun öptum seni ayrı ayrı .Ya kampüste sınava gircem bende gırmıyordum bu aralar novadada indirim var haberin olsun
Tamm kuzumm hoşgeldinnHemşerim Tokattayım bugun öptum seni ayrı ayrı .Ya kampüste sınava gircem bende gırmıyordum bu aralar novadada indirim var haberin olsun
Geçende baktm kmse bahsetmiyo benden dedim bende gidimm bariiiTatlım olur mu öyle şey biz senin ara vereceğini biliyorduk ve üstüne gelmek istemedik yoksa özlendin deli kız
Başarılar cano❤Iyi geceler yarın sınavım var dua edin pazar gunude dahil bu stresler yuzunden midem agrıyor.Herkesi öptum
Kuzu herkesi etiketleyip cagri yap yap okadar yoruldumki artik herkesi kendi haline biraktim gelen basimin taci darilma kuzucan hosgeldin nasilsin iyimisin kuzum
Çok şükür hayatımmm sen naslsnnKuzu herkese cagri yap yap okadar yoruldumki artik herkesi kendi haline biraktim gelen basimin taci darilma kuzucan hosgeldin nasilsin iyimisin kuzum
Migdem fena kuzum valla bulanti gece ve sabah cok oluyor uyutmadi beni senin hersey yolunda skntilarini atlattın dimi cok şükürÇok şükür hayatımmm sen naslsnn
Çok şükür bitanemm sanırım benmkisi adet öncesi bi durumdu ve geçdii bin şükür progestanı bile kullnmıyorm hastaneden çıkdktan snra 1 gün kullandımMigdem fena kuzum valla bulanti gece ve sabah cok oluyor uyutmadi beni senin hersey yolunda skntilarini atlattın dimi cok şükür
Kuzum doktor kullansin dediyse sen kullan istersen ❤ cok şükür kuzu ALLAHIM bidaha hickimsemize yasatmazin o korkuyu ❤Çok şükür bitanemm sanırım benmkisi adet öncesi bi durumdu ve geçdii bin şükür progestanı bile kullnmıyorm hastaneden çıkdktan snra 1 gün kullandım
Yok kuzu ckgu bat ocak sonu ve subatta hayirli haberler aliriz INŞALLAHHamiş olan varmı
Amiinnn kuzumm kmseye yaşatmasınn ayın 9 unda muaneye gdcm inşallah balım. Sen gtdin mi muaneye flnKuzum doktor kullansin dediyse sen kullan istersen ❤ cok şükür kuzu ALLAHIM bidaha hickimsemize yasatmazin o korkuyu ❤
Hayırlısı olsun inşallah kuzumm rabbim tüm isteyen herkeze nasip etsinYok kuzu ckgu bat ocak sonu ve subatta hayirli haberler aliriz INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?