- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 32
Kötü düşünme yoktur bişey inşallah bazen olabiliyır böyle dengesizlikler benimde regl tarihimden 3 gün gecikmeli geldi mesela. İyiym şükür canım sen nasılsınBilmem canim yapcam bi beklentim yokda kistim olduğu zamanda böyle olmuştu
Havalardan sanırım stres falan filan benimde 2 aydır düzensiz geliyor yani korkutma kendiniAynen kuzum kötü birşey olmasında su aralar çok duzensizlesti ya hadi arada olsa neyse diycemde bende iyiyim çok şükür canim
Canım eşim evde akşama gidecek pek yazamıyorum kusura bakma emiBen ankaradayım kuzum balıkesir akçaya gelmiştim bi yaz gezmek için sevmiştim oraları
Aşk olsun ne kusuru sen eşinle ilgilen kuzum buluşuruz burda yine:)Canım eşim evde akşama gidecek pek yazamıyorum kusura bakma emi
Ne güzel yazmışsın canım inşallah hakkımızda hayırlısı olurSelam kuzular nasilsiniz ❤❤❤
Gecmis konismalari okudum sikintisi olan arkadaslar var cok uzuldum Rabbim sevdigiyle yuvasiyla imtihan edmesin kimseyi herkesin sikintisi derdi biran once gecer insAllah dua edelim dua ve sabir herseyin anahtaridir ❤
Sıkıntıda imdadımiza yetişen güçlükte desteğimiz her an görüp gözeten Rabbim bizi muhafaza et sonsuz kudretinle bizlere yardım eyle ❤ Allahim herkezin duasini kabul edsin sıkıntımız derdimiz olmasin insAllah Allahim herkeze yardim edsin ❤ bebis bekleyenler saglicakla bebisine kavussun kolay ve sikintisiz hamilelik gecirsin insAllah ❤ bebis istiyenler insAllah bian once duamiz kabul olsun bizde hamis oluruz insAllah ❤ ben inaniyorumki benim icin suanda zamani degil Rabbim zamanini bilir herseyin hayirlisi olsun sabirla bekliyorum ❤
Gitti kuzumAşk olsun ne kusuru sen eşinle ilgilen kuzum buluşuruz burda yine:)
Yalmız mı kaldıın kuzumGitti kuzum
Kuzu ne güzel dua etmişsin öyle Allah kabul etsin çook çook AminSelam kuzular nasilsiniz ❤❤❤
Gecmis konismalari okudum sikintisi olan arkadaslar var cok uzuldum Rabbim sevdigiyle yuvasiyla imtihan edmesin kimseyi herkesin sikintisi derdi biran once gecer insAllah dua edelim dua ve sabir herseyin anahtaridir ❤
Sıkıntıda imdadımiza yetişen güçlükte desteğimiz her an görüp gözeten Rabbim bizi muhafaza et sonsuz kudretinle bizlere yardım eyle ❤ Allahim herkezin duasini kabul edsin sıkıntımız derdimiz olmasin insAllah Allahim herkeze yardim edsin ❤ bebis bekleyenler saglicakla bebisine kavussun kolay ve sikintisiz hamilelik gecirsin insAllah ❤ bebis istiyenler insAllah bian once duamiz kabul olsun bizde hamis oluruz insAllah ❤ ben inaniyorumki benim icin suanda zamani degil Rabbim zamanini bilir herseyin hayirlisi olsun sabirla bekliyorum ❤
Evet yavru benim ailemde Yok onun aileside yok burada o yüzden yalnızımYalmız mı kaldıın kuzum
Gönüller bir olsun canım yalnız hissetme senEvet yavru benim ailemde Yok onun aileside yok burada o yüzden yalnızım
Normalde alıştım ama şimdi moralimi bozup gitti ona sıkılıyorum şimdiGönüller bir olsun canım yalnız hissetme sen
Niye kuzumNormalde alıştım ama şimdi moralimi bozup gitti ona sıkılıyorum şimdi
Bugün normalde nöbetçiydi sınav için eve geldi benimde tam yumurta günlerim sonra bi işi vardı dışarı çıktı geldi yemek yedi duş aldı çıktı geri nöbete gitti dünde nöbetçiydi bişey olmamıştı bugün olması lazımdı hiç umrunda değil bende giderken tavır yaptım bebek istiyorsan çalışacaksın da yani off yumurta günleri dışında peşimde dolanıyor yumurta günleri bi değişik davranıyorNiye kuzum
insAllah canimNe güzel yazmışsın canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Cok cok amin canimKuzu ne güzel dua etmişsin öyle Allah kabul etsin çook çook Amin
Denk geliyodur kuzum bide yoruluyodur yoğundur filan oda stres yapıyodur belki. Olacağı varsa olur zaten bebiş bitanem biz şartlandırıyoruz kendimiziBugün normalde nöbetçiydi sınav için eve geldi benimde tam yumurta günlerim sonra bi işi vardı dışarı çıktı geldi yemek yedi duş aldı çıktı geri nöbete gitti dünde nöbetçiydi bişey olmamıştı bugün olması lazımdı hiç umrunda değil bende giderken tavır yaptım bebek istiyorsan çalışacaksın da yani off yumurta günleri dışında peşimde dolanıyor yumurta günleri bi değişik davranıyor
Nasıl oldun kuzum ateşin düştü müCok cok amin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?