❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen kuzum kötü birşey olmasında su aralar çok duzensizlesti ya hadi arada olsa neyse diycemde bende iyiyim çok şükür canim

Selam kuzular nasilsiniz ❤❤❤

Gecmis konismalari okudum sikintisi olan arkadaslar var cok uzuldum Rabbim sevdigiyle yuvasiyla imtihan edmesin kimseyi herkesin sikintisi derdi biran once gecer insAllah dua edelim dua ve sabir herseyin anahtaridir ❤
Sıkıntıda imdadımiza yetişen güçlükte desteğimiz her an görüp gözeten Rabbim bizi muhafaza et sonsuz kudretinle bizlere yardım eyle ❤ Allahim herkezin duasini kabul edsin sıkıntımız derdimiz olmasin insAllah Allahim herkeze yardim edsin ❤ bebis bekleyenler saglicakla bebisine kavussun kolay ve sikintisiz hamilelik gecirsin insAllah ❤ bebis istiyenler insAllah bian once duamiz kabul olsun bizde hamis oluruz insAllah ❤ ben inaniyorumki benim icin suanda zamani degil Rabbim zamanini bilir herseyin hayirlisi olsun sabirla bekliyorum ❤

Ne güzel yazmışsın canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Kuzu ne güzel dua etmişsin öyle Allah kabul etsin çook çook Amin

Bugün normalde nöbetçiydi sınav için eve geldi benimde tam yumurta günlerim sonra bi işi vardı dışarı çıktı geldi yemek yedi duş aldı çıktı geri nöbete gitti dünde nöbetçiydi bişey olmamıştı bugün olması lazımdı hiç umrunda değil bende giderken tavır yaptım bebek istiyorsan çalışacaksın da yani off yumurta günleri dışında peşimde dolanıyor yumurta günleri bi değişik davranıyor

Denk geliyodur kuzum bide yoruluyodur yoğundur filan oda stres yapıyodur belki. Olacağı varsa olur zaten bebiş bitanem biz şartlandırıyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…