Mel0d1 kuzuu gosterdinmi doktora[/QUOT
Çok gecmis olsunnn kuzum ❤bursayada gidicem bi canım bakalım orası ne diyecek
Bende sevinmistim ama gercegi ogrenince gene morel sifir bugun sadece denemek icin gitmis daha tam belli degilmis baslayacagi insAllah alirlar ya alsinlarda pazartesi baslasin baslar insAllahBejan19 is bulmasina abinin çok sevindim kuzum hayirli olsun INŞALLAH cikmaz
Canım Allah razı olsunnesliklndr kuzummmm okadar mutlu oldumki aklim sendeydi bin şükür özür dilemis INŞALLAH bidaha uzmez seniii evinizde uğurlu gelsin ❤ bitanem benim AMIN INŞALLAH bitanem ALLAH razi olsun kuzucan ❤
Bi git bakalim canim bi doktora daha gorunmek iydirbursayada gidicem bi canım bakalım orası ne diyecek
Eee sen neye karar verdin zararı varmıymış canımgittim canım simir testi yaptı 15 gün sonra alcam şişlik bartolin kistiymiş kesip boşaltabiliriz dedi ister kestir ister kestirme dedi
Kuzu abin inşaallah alınır canım sizde rahat bi nefes alırsınızBi git bakalim canim bi doktora daha gorunmek iydir
canim insAllah ya ❤Kuzu abin inşaallah alınır canım sizde rahat bi nefes alırsınız
Agir bisey kaldirdinmi canim insAllah bisey olmazKızlar benim yine lekelenmem oldu biraz iş yaptm gündüz belimde ağrıyo bişy olurmu yaaa
Nasilsin canim ilk defa goryorum seni burda :)Ben burdaym cnm
Ben yeni yeni burdayim bat yarin kuzu o yuzde n geldim tam ara donemde kayboluyorum bi kafaya takmayayim diyeNasilsin canim ilk defa goryorum seni burda :)
Hm iyimis canim ee nasil gecti bu ay degerlendirebildinmiBen yeni yeni burdayim bat yarin kuzu o yuzde n geldim tam ara donemde kayboluyorum bi kafaya takmayayim diye
Bu ay artk esimin aklina ne kdr soktuysam bende cok o istedi bebek olmasini ama iste gun asiri degil yumurtlama doneminde neredeyse hicbirgun bos gecmedi oyle ovulasyon testi falan yapmadim daha ikinci ayimiz bilmiyorum kask agrlarim var. Ama suphelliyim gaz var cunku oda baski yapar mi diyorum kafam cok karsk ee een napiyosun var mi bebis cnmHm iyimis canim ee nasil gecti bu ay degerlendirebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?