❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

nesliklndr kuzummmm okadar mutlu oldumki aklim sendeydi bin şükür özür dilemis INŞALLAH bidaha uzmez seniii evinizde uğurlu gelsin ❤ bitanem benim AMIN INŞALLAH bitanem ALLAH razi olsun kuzucan ❤

nesliklndr kuzummmm okadar mutlu oldumki aklim sendeydi bin şükür özür dilemis INŞALLAH bidaha uzmez seniii evinizde uğurlu gelsin ❤ bitanem benim AMIN INŞALLAH bitanem ALLAH razi olsun kuzucan ❤
Canım Allah razı olsun çok şükür o kara bulutlar dağıldı ayrıca annemi çağırdım izin alıp geliyor oda sabaha burda inşallah yetiştiremiyorum ağır seyler hep ve korkuyorum bebeğime bişey olur diye malum o kadar strese birde kolileme vs olunca çok şükür rahat bir nefes alabiliyorum Allahım cümlemizin evlerine huzur mutluluk versin canlar

Kızlar benim yine lekelenmem oldu biraz iş yaptm gündüz belimde ağrıyo bişy olurmu yaaa

Hm iyimis canim ee nasil gecti bu ay degerlendirebildinmi
Bu ay artk esimin aklina ne kdr soktuysam bende cok o istedi bebek olmasini ama iste gun asiri degil yumurtlama doneminde neredeyse hicbirgun bos gecmedi oyle ovulasyon testi falan yapmadim daha ikinci ayimiz bilmiyorum kask agrlarim var. Ama suphelliyim gaz var cunku oda baski yapar mi diyorum kafam cok karsk ee een napiyosun var mi bebis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…