Her şeyde vardır canım bi hayr Rabbim aratmadan tez vakitte meleğini göndersin inşallahBugün normalde nöbetçiydi sınav için eve geldi benimde tam yumurta günlerim sonra bi işi vardı dışarı çıktı geldi yemek yedi duş aldı çıktı geri nöbete gitti dünde nöbetçiydi bişey olmamıştı bugün olması lazımdı hiç umrunda değil bende giderken tavır yaptım bebek istiyorsan çalışacaksın da yani off yumurta günleri dışında peşimde dolanıyor yumurta günleri bi değişik davranıyor
Hoş geldin canım nasılsın bugünok fazla kaynatma olmamış sessiz sakin hafta sonu kaçamağıNaber kizlar,neler kaynatiyosunuz
Amin inşaallah kuzummmda işte bi ara insanın tepesi atıyorHer şeyde vardır canım bi hayr Rabbim aratmadan tez vakitte meleğini göndersin inşallah
Haklısınız canım bi eserekliliğim geldi geçtiDenk geliyodur kuzum bide yoruluyodur yoğundur filan oda stres yapıyodur belki. Olacağı varsa olur zaten bebiş bitanem biz şartlandırıyoruz kendimizi
Canımm iyiyim sağolasın geldi bgn öğlen gibi konuştuk özür diledi hatasını anlamış bende sadece beni değil karnımdaki cocugumuzu da üzdün strese soktun dedim birazdan mutfagımı toparlıcam yarına nöbetm var hayırlısıyla şu eve bir başımızı sokabilseydik nasıl kötü bir hafta geçirdim Allah tekrarını yaşatmasın ailemizi kem gözlerden korusun cümlemizin .. şimdi tekrar işe gönderdim dün de içmiş bi güzel anasında kaldı sabah aklı başına geldi heralde .. neyse ki hatasını anladı çok şükür ..Günaydın kuzular nasılsınıznesliklndr canım nasıl oldun
Kocisler ewde tabi giremiyo kimse ;DHoş geldin canım nasılsın bugünok fazla kaynatma olmamış sessiz sakin hafta sonu kaçamağı
Dustu canim haplarida biraktim en son dun sabah icmistum esime gecti busefer grip benden yaNasıl oldun kuzum ateşin düştü mü
Canomm ne demekk biz birbirimize gonul bagiyla bagliyizCanımm iyiyim sağolasın geldi bgn öğlen gibi konuştuk özür diledi hatasını anlamış bende sadece beni değil karnımdaki cocugumuzu da üzdün strese soktun dedim birazdan mutfagımı toparlıcam yarına nöbetm var hayırlısıyla şu eve bir başımızı sokabilseydik nasıl kötü bir hafta geçirdim Allah tekrarını yaşatmasın ailemizi kem gözlerden korusun cümlemizin .. şimdi tekrar işe gönderdim dün de içmiş bi güzel anasında kaldı sabah aklı başına geldi heralde .. neyse ki hatasını anladı çok şükür .._Masalim_ Umya ve nickerini yazamadıgım arkadaslarım sağolun destek oldunuz bana hepinizin yuvasını huzurla doldursun Rabbim
Cok sevindim canim.insAllah bidaha boyle seyler olmaz Allahim kem kozlerden korusun bidaha kavga edmessiniz insAllah musmutlu yasayin yeni evinz daha cok mutluluk getirsin❤❤❤Canımm iyiyim sağolasın geldi bgn öğlen gibi konuştuk özür diledi hatasını anlamış bende sadece beni değil karnımdaki cocugumuzu da üzdün strese soktun dedim birazdan mutfagımı toparlıcam yarına nöbetm var hayırlısıyla şu eve bir başımızı sokabilseydik nasıl kötü bir hafta geçirdim Allah tekrarını yaşatmasın ailemizi kem gözlerden korusun cümlemizin .. şimdi tekrar işe gönderdim dün de içmiş bi güzel anasında kaldı sabah aklı başına geldi heralde .. neyse ki hatasını anladı çok şükür .._Masalim_ Umya ve nickerini yazamadıgım arkadaslarım sağolun destek oldunuz bana hepinizin yuvasını huzurla doldursun Rabbim
Canım yeni gördüm olur öyle şeylerHaklısınız canım bi eserekliliğim geldi geçti
gittim canım simir testi yaptı 15 gün sonra alcam şişlik bartolin kistiymiş kesip boşaltabiliriz dedi ister kestir ister kestirme dedi-Lale Devri16 canım doktora gittin mi
canım inşallah çıkmaz Allah yardımcıınız olsunKizlar abim ise girdi insAllah bidaha cikmaz ya yoksa bizim icin iki evi gecindirmek cok zor olacak bu kadar borc arasinda bunun kafasi basmiyo hic. surekli isten cikiyo abim bize guveniyo :/
Gecmis olsun canim kestircekmisingittim canım simir testi yaptı 15 gün sonra alcam şişlik bartolin kistiymiş kesip boşaltabiliriz dedi ister kestir ister kestirme dedi
Sagol canim amin ❤canım inşallah çıkmaz Allah yardımcıınız olsun
İnşallah cıkmaz canım bu zamanda iş bulmak kolay değil hele ki kış mevsimi inşallah sabit kalırKizlar abim ise girdi insAllah bidaha cikmaz ya yoksa bizim icin iki evi gecindirmek cok zor olacak bu kadar borc arasinda bunun kafasi basmiyo hic. surekli isten cikiyo abim bize guveniyo :/
insAllah cikmaz maasinida duzenli sekilde alir isleride cok iyi gitsin insAllah ❤İnşallah cıkmaz canım bu zamanda iş bulmak kolay değil hele ki kış mevsimi inşallah sabit kalır
bursayada gidicem bi canım bakalım orası ne diyecekGecmis olsun canim kestircekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?