❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Her şeyde vardır canım bi hayr Rabbim aratmadan tez vakitte meleğini göndersin inşallah

Günaydın kuzular nasılsınız nesliklndr canım nasıl oldun
Canımm iyiyim sağolasın geldi bgn öğlen gibi konuştuk özür diledi hatasını anlamış bende sadece beni değil karnımdaki cocugumuzu da üzdün strese soktun dedim birazdan mutfagımı toparlıcam yarına nöbetm var hayırlısıyla şu eve bir başımızı sokabilseydik nasıl kötü bir hafta geçirdim Allah tekrarını yaşatmasın ailemizi kem gözlerden korusun cümlemizin .. şimdi tekrar işe gönderdim dün de içmiş bi güzel anasında kaldı sabah aklı başına geldi heralde .. neyse ki hatasını anladı çok şükür .. _Masalim_ Umya ve nickerini yazamadıgım arkadaslarım sağolun destek oldunuz bana hepinizin yuvasını huzurla doldursun Rabbim

Canomm ne demekk biz birbirimize gonul bagiyla bagliyiz
Bosver hemenden sende salma kendini
Onuda fazla kafana takma kuzum sen hamilesin sen onemlisin

Cok sevindim canim.insAllah bidaha boyle seyler olmaz Allahim kem kozlerden korusun bidaha kavga edmessiniz insAllah musmutlu yasayin yeni evinz daha cok mutluluk getirsin❤❤❤

Kizlar abim ise girdi insAllah bidaha cikmaz ya yoksa bizim icin iki evi gecindirmek cok zor olacak bu kadar borc arasinda bunun kafasi basmiyo hic. surekli isten cikiyo abim bize guveniyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…