❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hm insAllah hamilesindir canim ❤ benim bebis yok canim ya bu ayda tam adet bitti calismaya basladik 2 kere oldu sonrada grip oldum derken calisamadik yumurtlama gunumde gecti gitti bu ay artik btti yani artik bidahaki aya bakicaz adetten hemen sonraki calismalar daha basarili oluyor diyolar ama ben cok hap kullandim griptim agri kesici antibiyotik felan kullanmasam biraz umit olabilirdi :) adetten hemen sonrasi calisma yapcam yumurtlama zamanini bekleme sende canim adet bitince baslayin hemen calismalara bu ay olmassa :)

Yani ben olmasni istemedim ama o ne kdr cok denersek o kdr olur diye dusunuyor birde hic istemiyodu gecen ay benim silik cikti testim kan negatif oldu sonra bizim hayal kirikligi oldu
Sabredecez canim istememezlik yapma hayirlisi de istemeyince sonra istedigimiz zamanda olmuyor en iysi hayirlisini istemek ❤

Sabredecez canim istememezlik yapma hayirlisi de istemeyince sonra istedigimiz zamanda olmuyor en iysi hayirlisini istemek ❤
Evet gecen ay bebek odakli oldu ve hep ilk ay ya tutacak mi vs. Cok takildik bu at takilmadim ama agrilarim var ya gelecek hissediyorum yine bu ay da olmadi gibi

Cnm ya hic bir bilgim yok
Bak kuzzu netten baktim simdi
Erkeklerde normal sperm sayısı mililitrede (ml) en az 15 milyon civarında olması gerekir. Bu sayının altında görülen değerlerde, sperm sayısı azlığından (oligospermi) bahsedilir. Sperm konsantrasyonunda üst sınır bulunmaz. Bu değerlerin üzerinde olan bütün sayılar, aynı şekilde normal olarak kabul edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…