- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
Yani ben olmasni istemedim ama o ne kdr cok denersek o kdr olur diye dusunuyor birde hic istemiyodu gecen ay benim silik cikti testim kan negatif oldu sonra bizim hayal kirikligi olduHm iyimis canim ee nasil gecti bu ay degerlendirebildinmi
Hm insAllah hamilesindir canim ❤ benim bebis yok canim ya bu ayda tam adet bitti calismaya basladik 2 kere oldu sonrada grip oldum derken calisamadik yumurtlama gunumde gecti gitti bu ay artik btti yani artik bidahaki aya bakicaz adetten hemen sonraki calismalar daha basarili oluyor diyolar ama ben cok hap kullandim griptim agri kesici antibiyotik felan kullanmasam biraz umit olabilirdi :) adetten hemen sonrasi calisma yapcam yumurtlama zamanini bekleme sende canim adet bitince baslayin hemen calismalara bu ay olmassa :)Bu ay artk esimin aklina ne kdr soktuysam bende cok o istedi bebek olmasini ama iste gun asiri degil yumurtlama doneminde neredeyse hicbirgun bos gecmedi oyle ovulasyon testi falan yapmadim daha ikinci ayimiz bilmiyorum kask agrlarim var. Ama suphelliyim gaz var cunku oda baski yapar mi diyorum kafam cok karsk ee een napiyosun var mi bebis cnm
Sabredecez canim istememezlik yapma hayirlisi de istemeyince sonra istedigimiz zamanda olmuyor en iysi hayirlisini istemek ❤Yani ben olmasni istemedim ama o ne kdr cok denersek o kdr olur diye dusunuyor birde hic istemiyodu gecen ay benim silik cikti testim kan negatif oldu sonra bizim hayal kirikligi oldu
Evet gecen ay bebek odakli oldu ve hep ilk ay ya tutacak mi vs. Cok takildik bu at takilmadim ama agrilarim var ya gelecek hissediyorum yine bu ay da olmadi gibiSabredecez canim istememezlik yapma hayirlisi de istemeyince sonra istedigimiz zamanda olmuyor en iysi hayirlisini istemek ❤
Olur canim daha once neyle korunuyordunuzEvet gecen ay bebek odakli oldu ve hep ilk ay ya tutacak mi vs. Cok takildik bu at takilmadim ama agrilarim var ya gelecek hissediyorum yine bu ay da olmadi gibi
Tam günümde oldum canHayırlısı olsunn hayatım tam günümdemi. Oldun
Sadece o korunuyordu benim hic korunmami istemedi kuzumOlur canim daha once neyle korunuyordunuz
Ben 21yasindayim canim bu ikinci ayimiz daha oncesi vajinismusdum onun icin calisma olmuyorduSiz ne zamandan beri deniyorsunuz yasin kac cnm
Ayni ikinci ay bizimde 25 yasindayim bende olur diye dusunuyorum gecmis olsun bu arada kuzuBen 21yasindayim canim bu ikinci ayimiz daha oncesi vajinismusdum onun icin calisma olmuyordu
Hm bu cok iyi ozaman canim haplar felan biraktiktan 1 . 2 ay sonra felan etkisini birakiyomis sanirim dua ed bol bol canim yakinda seninde hamislik haberini aliris insAllah ❤Sadece o korunuyordu benim hic korunmami istemedi kuzum
Amin canim hepimizin kucaklarini doldursun RabbimHm bu cok iyi ozaman canim haplar felan biraktiktan 1 . 2 ay sonra felan etkisini birakiyomis sanirim dua ed bol bol canim yakinda seninde hamislik haberini aliris insAllah ❤
Cnm ya hic bir bilgim yokKızlar eşimin sperm sayısı 17.000.00 çıktı sizce nSil bilgisi olan wRmii
Yok hic bi bilgim canim ya acaba bizdemi baktirsak ya esime soylesem sinirlenir yav :/Kızlar eşimin sperm sayısı 17.000.00 çıktı sizce nSil bilgisi olan wRmii
Bak kuzzu netten baktim simdiCnm ya hic bir bilgim yok
Olir canim bence 3.ay felan olur gibi insAllah fazla bekletmez bebisimiz :) Sagol kuzumAyni ikinci ay bizimde 25 yasindayim bende olur diye dusunuyorum gecmis olsun bu arada kuzu
Cok cokkk aminn canimAmin canim hepimizin kucaklarini doldursun Rabbim
2 3 ay daha dene cnm o zaman oda baktracaktir. Benim esimde oyle diyo biraz daha deneyelm beraber gidicez kontrole normalde 1 seneye kadar bile normal diyolar cunkuYok hic bi bilgim canim ya acaba bizdemi baktirsak ya esime soylesem sinirlenir yav :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?