Ohh mis afiyet olsun canım benim yediğn içtiğin kan olsun miniğineYa Kizlar bugun cok gec kalktim ve cok guzel ama fazla bi kahvalti yaptim ilk kez bugun ac uyandim normalde kahvaltida hic bisi yemezdim aksam sanirim bisi yemem yoğurt kafi olcak
INŞALLAH kuzum ya dosyaya koyuyorum testleri kuzucannn cok sagol❤ yarin cok mutlu olayim emi❤ INŞALLAH guzel haberler alrm❤Ay kuzum pazartesi gidiyomussun cok sewindimm ya ay insallah kalp atisini gorursun dunyalar senin olur o fotosunuda babasina hediye et :) bu arada kesinlile bi dosya al her gittigin kagidi koy sina dogru lazim oluyo
Kuzu belkide esinin babasi bebeğinin kiymetini bil demek icin ruyasina girmistir valla benim aklima bu geldi kiz cocugu eyi temsil edet çünküGünaydın canlarım ben nöbetçiyim bgn eşim rüyasında rahmetli babasını görmüş bizim kızımız olmuş esmer kara kuru 2-3 yaşlarında kızımız varmış onunla veraber dedesinin elini öpüyormuşuz .. sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum hamileyim bu hafta cinsiyet öğrencz daha
Tabii yazicammm nasip olsunnn INŞALLAH ❤Cinsiyetleri öğrenince onlarıda yazalım isim yanına bnce :)
si
O yzun gulucek insallah bu sefer yanliz seninki erkek gibi geciyo icimden bilmiyom yaINŞALLAH kuzum ya dosyaya koyuyorum testleri kuzucannn cok sagol❤ yarin cok mutlu olayim emi❤ INŞALLAH guzel haberler alrm❤
ALLAH razi olsun bitanem❤Ohh mis afiyet olsun canım benim yediğn içtiğin kan olsun miniğine
INŞALLAH cumlemizin kuzucanO yzun gulucek insallah bu sefer yanliz seninki erkek gibi geciyo icimden bilmiyom ya
Allah razı olsun canım benim amin inşallah hepimize Rabbim tez vakitte anneliği tattırsın amin aminBitanem böyle düşünme biz Kadınlar biraz fazla hassasız erkekler bu kadar ince düşünmüyor o unutmuştur veya senin bu kadar incinebileceğini tahmin edemeyebilir zaman zaman hepimizin böyle kırılgan hassas dönemleri olur Rabbim sana en tez vakitte ikiz bebek versin gönlünü ferah tut
Nasılsın toparlayabildin miAllah razı olsun canım benim amin inşallah hepimize Rabbim tez vakitte anneliği tattırsın amin amin
He pardon bnde öle yaptırdım 4 günüydu.Biliyorum kuzu senin için sormuştum
Annemde adını verecek elini öptürmüş diye yorumladı canımKuzu belkide esinin babasi bebeğinin kiymetini bil demek icin ruyasina girmistir valla benim aklima bu geldi kiz cocugu eyi temsil edet çünkü
Önemi yok tatlım Ben 11aydır isteyince canım ilk istediğimiz ay gittim bide geçen ay gittim kuzu artık doktorlukta lisans yapacağım bide atanamayan bi sağlıkçı oluncaHe pardon bnde öle yaptırdım 4 günüydu.
Aaa branş nedir canım bende sağlıkçıyımÖnemi yok tatlım Ben 11aydır isteyince canım ilk istediğimiz ay gittim bide geçen ay gittim kuzu artık doktorlukta lisans yapacağım bide atanamayan bi sağlıkçı olunca
Siz de var mı bir sorun canım ne yollar izliyorsunuz şuanÖnemi yok tatlım Ben 11aydır isteyince canım ilk istediğimiz ay gittim bide geçen ay gittim kuzu artık doktorlukta lisans yapacağım bide atanamayan bi sağlıkçı olunca
Oyy Allah ım maşallah subhanallah ben bile duygulandım Allahım esirgesin Rabbim kucağına almayı da nasip etsin hastahanede görevin ne acabaKızlar nöbette kasıklarım ağrıyınca kadın doğumcuya gittim ve bebişimi gördüm büyümüş çok duygulandım gözlerim doldu sevinçten Allahım herkese tattırsın inşallah sırtı dönük yatıyordu cinsiyet için erken ama erkeğe benziyor dedi doktor hayırlısı sağlıklı olsun kocamda oyle rüyasında görünce zaten oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak rahmetli kayınbabamın da kendi babamın da adı Mustafa Allahım inşallah gönlümüze göre verir kurban oldugum
Canm anestezili cektr arkadasm yeni cektrdi ve sorun yasamadi anestezisz cok zor olurmus.braz kanamasi olmuştu bnm arkadsn@Esr02 kuzu rahim filmi anestezilide oluyor bende bu ay hamiş olmazsam çekileceğim fakat daha karar vermedim anestezili veya anestezisiz olmaya rahim filminde tüplerin kapalı olup olmadığına yapışıklık var mı yok mu diye bakılıyor ve rahim filmi çekildikten sonra 6ay içinde hamiş haberini alan çok insan var
Allah razı olsun canım cümlemizin de Laborantım kuzuOyy Allah ım maşallah subhanallah ben bile duygulandım Allahım esirgesin Rabbim kucağına almayı da nasip etsin hastahanede görevin ne acaba
Canım bende haşimato var başkada hiçbir sorunumuz yok hamdolsun gebeliğe engel değil diyorlar ama olmuyor da birde benim eşim asker nöbetleri falan oluyor sonra görev çıkıyor 15-20gün gelmediği oluyor denk getirememede oluyor arada nasip kısmet işte kuzumSiz de var mı bir sorun canım ne yollar izliyorsunuz şuan
Aaaaaaa bendeeee nerde görev yapıyorsun canım ne zaman atandınAllah razı olsun canım cümlemizin de Laborantım kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?