❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ay kuzum pazartesi gidiyomussun cok sewindimm ya ay insallah kalp atisini gorursun dunyalar senin olur o fotosunuda babasina hediye et :) bu arada kesinlile bi dosya al her gittigin kagidi koy sina dogru lazim oluyo
INŞALLAH kuzum ya dosyaya koyuyorum testleri kuzucannn cok sagol❤ yarin cok mutlu olayim emi❤ INŞALLAH guzel haberler alrm❤

Kuzu belkide esinin babasi bebeğinin kiymetini bil demek icin ruyasina girmistir valla benim aklima bu geldi kiz cocugu eyi temsil edet çünkü

O yzun gulucek insallah bu sefer yanliz seninki erkek gibi geciyo icimden bilmiyom ya
INŞALLAH cumlemizin kuzucan
Banada erkek geciyor balim bazen oglum diye sesleniyorum ama sonra diyorum kizsa kuser seninki bana kiz geliyor kuzum

Allah razı olsun canım benim amin inşallah hepimize Rabbim tez vakitte anneliği tattırsın amin amin

Kızlar nöbette kasıklarım ağrıyınca kadın doğumcuya gittim ve bebişimi gördüm büyümüş çok duygulandım gözlerim doldu sevinçten Allahım herkese tattırsın inşallah sırtı dönük yatıyordu cinsiyet için erken ama erkeğe benziyor dedi doktor hayırlısı sağlıklı olsun kocamda oyle rüyasında görünce zaten oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak rahmetli kayınbabamın da kendi babamın da adı Mustafa Allahım inşallah gönlümüze göre verir kurban oldugum

Eklentiler

• IMG_7687.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7683.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 39
Oyy Allah ım maşallah subhanallah ben bile duygulandım Allahım esirgesin Rabbim kucağına almayı da nasip etsin hastahanede görevin ne acaba

Canm anestezili cektr arkadasm yeni cektrdi ve sorun yasamadi anestezisz cok zor olurmus.braz kanamasi olmuştu bnm arkadsn

Siz de var mı bir sorun canım ne yollar izliyorsunuz şuan
Canım bende haşimato var başkada hiçbir sorunumuz yok hamdolsun gebeliğe engel değil diyorlar ama olmuyor da birde benim eşim asker nöbetleri falan oluyor sonra görev çıkıyor 15-20gün gelmediği oluyor denk getirememede oluyor arada nasip kısmet işte kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…