Bnmki arada sarı sümüksü oluyo arada da çok afedersin balımm balgam gibi bi akıntı oluyo nedendir acep. Tabi kendimi yordğum zamanda açık kahverengiYa kuzum sari renkli baya sumuksu bi akintim war sendede varmi?_Masalim_ sendede kuzum ?
Ben kan tahliline adet haftam bitdikten snra gitmişdimKuzum bak hcgen 200un uzerinde cikicak
Benimde ayni ole ama hep sari sumuksu hic khve gelmedi sen doktoruna sordunmu ?Bnmki arada sarı sümüksü oluyo arada da çok afedersin balımm balgam gibi bi akıntı oluyo nedendir acep. Tabi kendimi yordğum zamanda açık kahverengi
Ama onunki baya koyu cikmis benimki daha azdi 186cikmistiBen kan tahliline adet haftam bitdikten snra gitmişdim
Benimde ayni ole ama hep sari sumuksu hic khve gelmedi sen doktoruna sordunmu ?
Benimki sabah hic bisey yok aksama dogru bi ayak agrisi bastiriyo bi kasik agrisi sonra alinti oluyo kokusuz anlamadim ki ilk bebegimde hic yoktu
Aynen baya koyu kuzu.ben çok erken yaptğm için ben en başndan beri hissediyodum ve zaman hiç geçmedi bana halada geçmiyoAma onunki baya koyu cikmis benimki daha azdi 186cikmisti
Benim kuzum tam dun gunuydu adetimin bakalm kac ckacak cok sasknm hala bende alsmadm sanki narkoz yuttum :)))Aynen baya koyu kuzu.ben çok erken yaptğm için ben en başndan beri hissediyodum ve zaman hiç geçmedi bana halada geçmiyo
Sabaha kadar uyuyamazsın da zatn ben ilk çamaşır suyuyla yaptm biliyomusun o şeklde pratik test yaptmBenim kuzum tam dun gunuydu adetimin bakalm kac ckacak cok sasknm hala bende alsmadm sanki narkoz yuttum :)))
Bende çok üşüyodum kuzum en çokda ayaklarYa hamileligin ilk belirtilerinden biri vucut isisisinin artmasi diyolar ama ben aksine 3gunden beri donuyorum ya
Kahvelik yok ama cok fazla olmasi gozumu korkuttu bebisi gunde bi kere emziriyorumSen hala emziriyon mu kuzu oğluşunu. Ben acile gttdm hep kuzumm ay sonuna muaneye gdcm inşallah. Kahve oluyo diynce azda olsa düşük tehdidi var diyorz dedi
Korkma kuzu sarıdan biişy olmaz korkack biri varsa oda benmmKahvelik yok ama cok fazla olmasi gozumu korkuttu bebisi gunde bi kere emziriyorum
Bu da ikinci testim ben emin olmak icin tkrr yaptm kizlar vardr insallah kan a rahat gitmek istiyorum hala inanmakta gucluk cekiyorum
Anladim kuzum doktor bisi olmaz diyorsa sorun yoktur balimYok kuzu sadece çok sık olduğu zaman acıyor oda 3gün üste üste yapsak 4.gün çok acı çekiyorum
Sorma dun ve bugun aksam uzeri uyudum 2 3 saat ya ev sck kalorifer var her trfm isinmis ayaklar demir gibiBende çok üşüyodum kuzum en çokda ayaklar
Ayy valla iyi duruyorsun Ya ben adamıda alıp acile gittiydimSorma dun ve bugun aksam uzeri uyudum 2 3 saat ya ev sck kalorifer var her trfm isinmis ayaklar demir gibi
Bnmde en çok ayaklar biraz biraz anca ısınıyo kat kat giyiyormSorma dun ve bugun aksam uzeri uyudum 2 3 saat ya ev sck kalorifer var her trfm isinmis ayaklar demir gibi
INŞALLAH kuzum benim❤ eksik olma heyecanlıyım bende kuzucan_Masalim_ sabh muaneye gdcksn merak edyrm hayırlı habrrlerle gel kuzuu
Kuzum bende sari idrar var kuzum arada az az sari akinti oluyor kuzum normal deilmi yaron doktora sorayim ❤Ya kuzum sari renkli baya sumuksu bi akintim war sendede varmi?_Masalim_ sendede kuzum ?
Ya bebegim gecen ay sabahin 6sinda yaptim adetime 3 gun vardi cok asiri silik cikti sabahin 7sinde buldum hastaneyi kan testi 0.05 ckti sok yasadim o yuzden donuğum galiba kan testinde şöyle bi silkinip Alllahhh dye bagrcm :))))))Ayy valla iyi duruyorsun Ya ben adamıda alıp acile gittiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?