❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bnmki arada sarı sümüksü oluyo arada da çok afedersin balımm balgam gibi bi akıntı oluyo nedendir acep. Tabi kendimi yordğum zamanda açık kahverengi
Benimde ayni ole ama hep sari sumuksu hic khve gelmedi sen doktoruna sordunmu ?
Benimki sabah hic bisey yok aksama dogru bi ayak agrisi bastiriyo bi kasik agrisi sonra alinti oluyo kokusuz anlamadim ki ilk bebegimde hic yoktu

Benimde ayni ole ama hep sari sumuksu hic khve gelmedi sen doktoruna sordunmu ?
Benimki sabah hic bisey yok aksama dogru bi ayak agrisi bastiriyo bi kasik agrisi sonra alinti oluyo kokusuz anlamadim ki ilk bebegimde hic yoktu

Sen hala emziriyon mu kuzu oğluşunu. Ben acile gttdm hep kuzumm ay sonuna muaneye gdcm inşallah. Kahve oluyo diynce azda olsa düşük tehdidi var diyorz dedi

Sen hala emziriyon mu kuzu oğluşunu. Ben acile gttdm hep kuzumm ay sonuna muaneye gdcm inşallah. Kahve oluyo diynce azda olsa düşük tehdidi var diyorz dedi
Kahvelik yok ama cok fazla olmasi gozumu korkuttu bebisi gunde bi kere emziriyorum

Ayy valla iyi duruyorsun Ya ben adamıda alıp acile gittiydim
Ya bebegim gecen ay sabahin 6sinda yaptim adetime 3 gun vardi cok asiri silik cikti sabahin 7sinde buldum hastaneyi kan testi 0.05 ckti sok yasadim o yuzden donuğum galiba kan testinde şöyle bi silkinip Alllahhh dye bagrcm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…