Hamileyken insan ağlarken gülmeye başlıyor gülerken ağlamaya oğlum İstiklal marşını ezberledi diye yarım saat ağladım yavrumda şaşırdı bu duygusalllıklar normal ama siz evladınız annesi kardeşinizin ablasısınız bunu böyle kabul edin
Ne kadar güzel.. peki yakın mıydınız ablanızla ? ben 5saat uzaklıktayım onu 2-3 ayda bir görüyorum ve bana çok bağlı beni çok seviyor. Geç Doğum olmanın zorluğunu yaşadınız mı ilerde miniğim buna üzülür onu ihmal ederiz anneme babama duyamaz diye çok üzülüyorum. O benim herşeyimAblamla ilişkimiz aynen böyle. Ben de sürpriz bebek olduğum için yaş farkımız fazla, ikinci annemdir ablam. Ben 7 yaşındayken ilk yeğenim oldu. Hiç kıskanmadım, eksiklik hissetmedim. Aksine teyze yeğenden çok kardeş gibi büyüdük. Hiç düşünmeyin bunları bir şey olmaz. İkisi birlikte büyür giderler.
Geç doğumla ilgili bir sorun yaşamadım. Rahmetli babamla en çok ve en kaliteli zaman geçiren çocuğu bendim mesela. Hep derim 2 babam 3 annem var benim. Tekne kazıntısı olmanın nimetlerinden sonuna kadar yararlandımNe kadar güzel.. peki yakın mıydınız ablanızla ? ben 5saat uzaklıktayım onu 2-3 ayda bir görüyorum ve bana çok bağlı beni çok seviyor. Geç Doğum olmanın zorluğunu yaşadınız mı ilerde miniğim buna üzülür onu ihmal ederiz anneme babama duyamaz diye çok üzülüyorum. O benim herşeyim
Ah canım benim çimi rahattlattı. Umarım minik kardeşim de beni böyle sever kıskanmaz uzakta olmanın huzursuzluğu çok kötü.. sürekli ona bişey oldu mu karnesi nasıl yemek yiyor mu bunları sürekli düşünüyorsun ve hep bir yarın onunla oluyor.Geç doğumla ilgili bir sorun yaşamadım. Rahmetli babamla en çok ve en kaliteli zaman geçiren çocuğu bendim mesela. Hep derim 2 babam 3 annem var benim. Tekne kazıntısı olmanın nimetlerinden sonuna kadar yararlandım
Ablam ben 5 yaşımdayken evlenip 8 saat uzakta bir şehre yerleşti. Aynı yıl abim de evlendi ablamın yerine yengem geldi. Sonra ablam dayanamayıp beni yanına aldı bir süre onlarla yaşadım. O hamile kalıp benim de okul çağım gelince geri geldim. Sık görüşürüz, hala her fırsatta kim uygunsa gider geliriz. Yazın mutlaka birlikte tatil ayarlarız yıllardır. Siz de bizim gibi olursunuz yıllar sonra. Uzak olmak sadece mesafe demek, ruhsal olarak uzak kalmazsınız.
O akıl hep kalıyor. Koca koca insanlarız az önce aradım ulaşamadım ablama kırk tane şey geçti aklımdan, hastaneye gidecekti bugün doktor kötü bir şey mi söyledi diye kurdum ulaşana kadar. Ona yapacak bir şey yok.Ah canım benim çimi rahattlattı. Umarım minik kardeşim de beni böyle sever kıskanmaz uzakta olmanın huzursuzluğu çok kötü.. sürekli ona bişey oldu mu karnesi nasıl yemek yiyor mu bunları sürekli düşünüyorsun ve hep bir yarın onunla oluyor.
Bu arada babanın başı sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah Allah diğer sevdiklerine uzun ömür versin, Emin’im ablan da seni çok seviyordur merak ediyordur ne mutlu sanaO akıl hep kalıyor. Koca koca insanlarız az önce aradım ulaşamadım ablama kırk tane şey geçti aklımdan, hastaneye gidecekti bugün doktor kötü bir şey mi söyledi diye kurdum ulaşana kadar. Ona yapacak bir şey yok.
Kıskanmaz muhtemelen eğer kıskanç bir yapısı yoksa. 3 tane yeğenim var büyüğün yeri her zamna ayrıdır bende. Çünkü hem yeğen, hem kardeş hem arkadaş değişik bir ilişki oluyor arada az yaş farkı olunca.
Bu arada babanın başı sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah Allah diğer sevdiklerine uzun ömür versin, Emin’im ablan da seni çok seviyordur merak ediyordur ne mutlu sana
Kıyamam :) insanlar ancak hislerle benzer duygularla birbirini anlar beni çok iyi anlamışsınız :) diğer yorumlara bakılırsa gerçekten yaşayan hisseden biliyor güzel yorumunuz içim teşekkür ederimOkurken anlamsızca duygulandım.
Ne güzel bir kalbiniz var sizin.
Benim de yeğenim için aynı duygularım söz konusu. Abi olacak küçüğüm inşallah. Ama ona bakınca daha çok küçük diyip üzülüyorum.
çok haklı +1Ya kusura bakmayın da, 5 saat mesafede, zaten sıkça görüşmediğiniz kardeşinize nasıl bir ilgi gösterebiliyor, zaman ayırabiliyorsunuz ki, bunları aksatasınız. Onun hayatında değişen pek bir şey olmayacak farkındaysanız. Gereken ilgiyi bakımı zaten ana babasından görüyordur, tıpkı sizin de çocuğunuza göstereceğiniz gibi. Ona olan sevginiz de değişmeyeceğine göre, siz de alışırsınız o da alışır merak etmeyin. 3 yaşında ve 1,5 aylık iki kızım var. Anne babayı, aynı evi paylaşıyorlar düşünün, bu duruma bile alışıyorlar. Siz aynı düzenin içinde değilsiniz, bir araya geldiğinizde kardeşinizi bir kenara itip çocuğunuza da odaklanacak bir insana benzemiyorsunuz. Ufak tefek kıskançlıklar olsa bile, aşamayacağınız şeyler olacağını düşünmüyorum. Bebeğiniz de hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun.
Ben gerçekten bu yorumları anlayamıyorum hisleri buraya yazılanlarla anlayabiliyor musunuz ? insanların neler yaşadığını anlayabiliyor musunuz sadece benim konumda yazdıklarımla ? Kardeşimle ne kadar vakit geçirdiğimi aramızda ki bağı biliyor musunuz ? Bana olan bağlılığını benimle nasıl konuştuğunu bana nasıl baktığını biliyor musunuz ?çok haklı +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?