- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Arkadaşlar iki gündür penceremin önüne gelip ağlayan kediciği sahiplenmek istiyorum. 2-3 aylık olmalı. Çok kötü kokuyordu ılık suyla yıkadım başına değdirmeden, mamam henüz olmadığı için biraz salam yedirdim balkona su koydum suyunu da içti. Kedi kumu da bulamadığım için ağaçların altından toprak aldım kutuya koyup patileriyle kazima yaptırdım biraz sonra kutuya gidip tuvaletini yaptışimdi sizden ricam bundan sonraki aşamalarda ne yapmam lazım ne aşısı yaptırmak lazım pek de çirkin siyah hafif de aralarda sarı tüyleri var çok zayıf gelişmesi için ne yapmalıyım bir el ativerin bana
Arkadaşlar iki gündür penceremin önüne gelip ağlayan kediciği sahiplenmek istiyorum. 2-3 aylık olmalı. Çok kötü kokuyordu ılık suyla yıkadım başına değdirmeden, mamam henüz olmadığı için biraz salam yedirdim balkona su koydum suyunu da içti. Kedi kumu da bulamadığım için ağaçların altından toprak aldım kutuya koyup patileriyle kazima yaptırdım biraz sonra kutuya gidip tuvaletini yaptışimdi sizden ricam bundan sonraki aşamalarda ne yapmam lazım ne aşısı yaptırmak lazım pek de çirkin siyah hafif de aralarda sarı tüyleri var çok zayıf gelişmesi için ne yapmalıyım bir el ativerin bana
Yarın babamdan rica edeyim o zaman gotugötürür o ben işte olacağım için biran önce götürsun MelomuBen de aynı sizin gibi yapmıştım. Aynı öyle siyah aralarında sarı tüyleri olan, cılız, minicik bir yavruydu. Veterinere götürün. O hem aşı takibi yapar. Hem de iç dış parazitler için aşı yapar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
​Kucağımda şuan severken kucağımda uyudu. Yalniz gözünün altında capak gibi sivi bişi birikiyor o neden olur acaba? Hasta mıdır ki?Ben onceden kedi besledim az cok bilgim var ama yinede bi veterinede gostermelisin.
Sutun icine ekmek dogra ve su koy mutlaka susuz birakma.
Usuyebilir bide altina kullanmadigin bisey serebilirsin.
Bide gidisini sev cok mutlu olur :)
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
​Kucağımda şuan severken kucağımda uyudu. Yalniz gözünün altında capak gibi sivi bişi birikiyor o neden olur acaba? Hasta mıdır ki?
Annesi bırakıp gitmiş sütten kesilmiş. Sütü denedim içmedi ama salami yedi. Sanırım kuru mamayi da yer:44:Veterinere götürebilirsin o aşılarını yapar. Bende Eylül ayında 1 aylık civarında kedi sahiplendim. Ben ilk başlar biberonla besledim. Sonra kuru mama yiyemez daha diye yavru kediler için olan yaş mama vermeye başladım uzunca bir süre süt ve yaş mamayla beslendi sonra kuru mamaya alıştırdım. Şimdi 8 aylık kadar oldu. Kumuna ilkten alışması çok önemli. Zaten kedinin bakımı kolaydır. Sen ona iyi baktıktan sonra toplanır o merak etme. Güle güle büyüt.
​Kucağımda şuan severken kucağımda uyudu. Yalniz gözünün altında capak gibi sivi bişi birikiyor o neden olur acaba? Hasta mıdır ki?
teşekkür ederimÖncelikle tebrikler çok güzel bir şey yapmışsınız
Veterinere götürüp aşılarını yaptırmalısınız. Yavrulara uygun kitten mamalardan alırsanız ona faydalı olacaktır. İnternetten veya veterinerden edinebilirsiniz.
Sonra da bol bol öpün sevin onu oynayın onla
Yavru kedi dünyanın enn güzel şeyidir
Capak gibi ama sıvı siliyorum yine oluyor:44:Gözleri enfeksiyon kapmış olabilir. Ilık çaya pamuk batırıp onla temizleyebilirsiniz. Veteriner bi de damla verir enfeksiyonsa.
Annesi bırakıp gitmiş sütten kesilmiş. Sütü denedim içmedi ama salami yedi. Sanırım kuru mamayi da yer:44:
​yarın kuru mama alacağım aklıma baska bisi gelmedi o yüzden sala verdim süt icmeyinceİçmiyorsa zorlama zaten anne sütü gibi olmaz benimki çok seviyordu aranıyordu veriyordum ben ama su içmiyordu hatta konu açmıştım kedim su içmiyor diye. Kuru mamayı benimki yiyemiyordu yaş verdim ama sonradan kuru mamaya alıştırmak zor oldu. Şİmdi yine arada yaş mama veriyorum çok seviyor. Peynir veriyordum ben birde. Salam çiğ olduğu için belki zararlı olabilir aşılarıda yokmuş daha parazit falan olabilir.
teşekkür ederimçok çirkin bir şey ama o kadar cana yakın ki kendini sevdiriyor parmaklarimla oynadı tüm aksam ​çok küçük değil 3 aylık var diye tahmi ediyorum kuru mama yer sanırım
teşekkür ederimçok çirkin bir şey ama o kadar cana yakın ki kendini sevdiriyor parmaklarimla oynadı tüm aksam ​çok küçük değil 3 aylık var diye tahmi ediyorum kuru mama yer sanırım
Capak gibi ama sıvı siliyorum yine oluyor:44:
Capak gibi ama sıvı siliyorum yine oluyor:44:
​Cin gibi bakıyor yesil gözleriyle :) yarın veterinere götürürüz. Belediyelerin veterinerleri var oraya götursem ilgilenirler mi acaba yoksa özel bir yere mi götursem pek bilgim yok bu konuda o yuzden soruyorumTuvaletini kendi yaptığına göre yeterince büyümüş, yavrular için olan kuru mamayı yer diye düşünüyorum.
Gözleri enfeksiyon olmuştur büyük ihtimalle. Kedilere çok olur. Veterinerin verdiği damlayla iyileşir hemen. İlerlememiş varsa da belli ki. İlerlemişse kızarıklık olur kısık kısık bakar.
​Çok teşekkür ederim :) kediyi sokaktan geldgeldiği için bir kez yikadim sonrasinda bunu tekrarlamama gerek var mı? Bir de sanırım disi kisirlastirmak da gerekir di mi o işi biraz büyüyünce mi yapmak gerek?eczanelerde GEntagut isimli bir damla var çok uygun fiyatı 3 5 lira bir şey olması lazım günde bir yada iki defa onu kullanın çok iyi gelecektir.. Aynı şey benim kedim de vardı yavruyken onu kullandım bir iki güne geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?