merve koymayın ya heryer merve kaynıyor
özüm olabilir, derin de güzel isim..
Allah tamamına erdirsin inş.
dilara,
ceylin,
belinay,
bence güzel isimler bir düşün derim.
arkadaşlar 23 haftalık hamileyimve benim minik kelebeğim dün cinsiyetini gösterdi. dr daha önce emin olamamıştı,net değildi ama dün emin konuştu... ve bi oğlumdan sonra nasipse bir de kızım olucak. allah bu duyguyu herkese nasip etsin. oğlumun ismini eşim koymuştu,kızımızın ismine de ben karar vericem. tabiii ona da danışırım. ama çok kararsızım... bu isimleri beğeniyorum ve koymayıda düşüündüm ama;
aybike
feyza
merve
güzel isimler ama içime de sinmeyen bi şeyler var yani budurdiyemedim. sanki daha bi değişik isim istiyorum hani ince,,zarif bi isim.. yani iyice çuvalladım..lütfen yardım edin bana...fikirlerinize ihtiyacım var....
cnm allah kucağına almayı nasip etsin insallah benimde 2.bebeğim kız olur oğlumunkinide eşim koymustu bende merve yada meryem koymayı istiyorum eğer kızım olursa ilerde tabidaha oğlum 1 yasında merve ismi bence çok güzel kuranı kerimdede geçiyo zarif biisim istiyosanda nilay yada nilsu isimlerinide çok beğeniyorum çok kibar isimler
LİYA:Sabrın en güzeli
NEVRA:Işıltı parlaklık beyaz çiçek
Umarım bi fikir olur..
fundacım çok saol.liya ismini ilk defa duydum.araştırıcam...
nevra çok hoş arkadaş yazmış
duru, naz, derin, alara, neva, lara, mina benim hoşuma giden isimler
yazdıklarınız arasından merve güzel
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Asya
Duru
Damla
Nil
Neva
Eda
Defne
Kızımın adı Azra
Karar vermek çok zor bilirim insan kendi çocuğuna bi türlü isim beğenemiyor
ceylin isminin manasında çelişki olduğu için koymamyı düşünmüyorum demişsin ama derin isminin manasını da ben çözemedim,nedir ki?
ben müge ile bengü yü çok bğeniyorum ama bilemiyorum sen beğenir miisn? İsimlerin analizleri miydi neydi intarnette bir site görmüştüm, bilemiyprum ne kadar doğru ama içerisinde m ve ü olan isimleri çocuklarınıza koymayın, işe şanssızlık getiriir diyordu, bana pek anlamlı gelmedi, zira peygamber efendimiz ( s.a.v)in de adında m harfi var, hem de 3 tane:26:
cnm ceylin isminin uydurma olduğu doğru, liya ismide öyle zaten araştırıncada arapçada sabrın en güzeli anlamına gelen bir kelime bulamazsın. lara isminin de su perisi anlamına geldiği doğru ama yunan mitolojisinde bu su perisinin sır tutamadığı için dili kesilmiştir, yani lara nın anlamıda pek iyi değil.
en iyisi iyice araştırmak yada türkçe kökenli isimler koymak.
aybike yerine aybüke daha güzel bence daha kolay söyleniyor.
aylin
serva: masal demek
ecem
alara: kırmızı süslü demek
merin : ahlak demek
isimleride güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?