Merve bir dönem çok koyulmuştu ve sanırım şuan lise-üniversite dönemlerinde rastlamak çok mümkün.
Bizim bebeğimizn cinsiyeti de belli değil henüz ama kız olursa zeynep neva olabilir diye düşünüyorum. Mutlaka bir tane eski ve anlamlı bir isim istiyorum.
Bence bu aralar çok moda olan, ecrin, ceylin, irem, gibi isimler koymayın. Anlamları bildiğimizden kesinlikle yanlışmış. İnternetten bulduğumuz her bilgi doğru olamaz zaten.
Merve'yi tek geçerim bence çok güzel,kibar,anlamlı bi isim.Zeynep de güzel.Yeni isimler hep uyduruk geliyo bana.Uyduruk olacağına çok olsun varsın nolmuş ki.Kardeşim bazen çok var diye yakınır ama o tüm Mervelerden özeldir benim için Mervelerin MervesidirSizin de bir Merveniz olsun Kardeşimin adını Merve koymasaydım kızımın adını Merve koyardım.tavsiye ederm
bende fikir vermek istedim..
ceyla
beril
güliz
beril
hüma
nevra
zeynep
nida
beril
tabikii merve canımm
ayrıca kızkardeşimin ismi çok zeki ve akıllı bi kızdır mervelerin geneli öle zaten tavsiye ederim bende
cnm eğer zeki ve akıllı dersen orada dururum..merve ismi her yönden önde görünüyor...
isminin özelligini tasıyor canım etrafta var bi kaç tane şimdi aklıma geldi de ondan yazdım bebişin saglıcakla gelsin inşşş
merve ismi yeni nesilde hiç yokki. kızının adını merve koyarsan büyük ihtimalle hiç adaş sınıf arkadaşı olmayacak
Nazlı nın NAZ ı olsa diyorum......bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle....
Defne
aylin
pelin
betül
çok sevdiğim isimlerdendir.fikir olur belki
merhabalar merve ismi güzel ama ben bikaç isim daha önermek istiyorum.
narin
pelin
ceren
emel
sibel
eylül
cansu
irem naz
defne en çokda defne ismi güzel bence .
LİNA. hem kısa, hem sade, hem de kibar bi isim. anlamı hurma fidesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?